Kendine dikkat etmek

Canım ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Sevgilim yok şu anda ama olduğunda ben de bu tarafını düşünmüyor değilim. Mesela ben okula falan hep saçlarımı yapar giderim. Mutlaka düzleştiririm yani arada sırada maşa da yaparım. Saçlarım ne düz ne de dalgalı. Kendimi kötü hissediyorum. Yani dışarı çıkarken bakarım kendime. Sevgilimle bir evin içinde olunca ne yapmam gerekir. O beni normal halimle görse tuhafına gider miyim?:44: Bak o senin yanında rahat davranıyormuş. Sen de yavaş yavaş kendini ona doğal halinle göstermeye alıştır. Mesela okuldan geleceği zaman evde makyaj yapma. Saçına maşa yapma. Dışarı çıkarken yine yaparsın. Bir arkadaşın yorumunu okudum hak verdim. Sürekli bu şekilde görürse seni ilerde aynı evi paylaşmaya başladığınızda her gün hem sana zor gelir hem de ona değişik gelir. Yani doğal haline de alıştırman doğru olanı.

Canimm zaten beni dogal halimle goruyo o. Ama ben arada sirada kendime bakim yapip susleniyorum hos gozukeyim diye. Ama onun oyle bi cabasi yok. Bunu diyorum ben

Canimm zaten beni dogal halimle goruyo o. Ama ben arada sirada kendime bakim yapip susleniyorum hos gozukeyim diye. Ama onun oyle bi cabasi yok. Bunu diyorum ben

Ha anladım canım. Afedersin. Bunu erkek arkadaşına söylesen ne der? Bunları düşün ona göre hareket et ama şunu da söyleyeyim erkekler genel olarak böyle. Dikkat etmiyorlar fazla. Yapı olarak rahatlar.

diş fırçalamaması fena bir duzeni yok demek ama erkekler böyle siz çeki düzen vereceksiniz, ama bunların dışında başka kriterleriniz olmalı diyorum

Ha anladım canım. Afedersin. Bunu erkek arkadaşına söylesen ne der? Bunları düşün ona göre hareket et ama şunu da söyleyeyim erkekler genel olarak böyle. Dikkat etmiyorlar fazla. Yapı olarak rahatlar.

Bence de, ben bunu yeni anlıyorum

diş fırçalamaması fena bir duzeni yok demek ama erkekler böyle siz çeki düzen vereceksiniz, ama bunların dışında başka kriterleriniz olmalı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…