Kendine dikkat etmek

evli bi bayan olarak konusayim
Esimin isfen gelmesine yakin kendimi toparlarim illa makyaja gerek yok parfum+temiz kiyafet sac toplanmis taranmis tir.
O evdeykende oyleyim temizlik yapar gibi dolasmiyorum ama guzel temiz bi tshirt,esorfman tayt tunik falan
Benim onem verdigim sey temiz durmaktir .erkeklerinde cilt dinlendirmeye ihtiyaclari var.dis fircalamak prensiptir olmazsa olmaz en sevmedigm seydir.

Yani evde ask-i memnu gibi dolasmaya gerek yok
Eger tshirti kotuyse al canim kirlenmis de ver yenisini giysin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet haklisin benim durumum da boyle iste. Makyaji her zaman yapmiyorum arada sirada. Ama kendini bi toparliyorum o gelicegi zaman. Insan ayni ozeni karsidan da bekliyo

Haklisin canim ..

cnm benım nişanlım bakımı çok sever bende zaten bakımı severım ama benım makyajsız halımı de gormuştum saçlarımın dümdüz toplu ya da spora giderken oldugu dağınık halını de. Yanı ılerde evlenıceksınız ınsallah bence rahatlık onemlı, tabı aşırılaşmadıgı takdırde. Ama eğer rahatsızlık duyuyorsan bunu evlenmeden once soylemelısın bence cunku evlendıkten sonra rahatlıgın daha arttıgını ve nasıl baslarsa oyle devam ettıgını soyluyor ablam

tatlım ev erkeklerin kalesidir. Özellikle evlendikten sonra asla saç baş bakımlı durmaz mümkün değil..
İnan özgür hissediyorlar evde.
İçlerindeki mağara canavarı çıkıyor.
Seni önemsemediğinden değil kendini önemsemediğinden öyle.

Bende kendime dikkat ederim. Karşımdaki de böyle olmalı ama erkekler bizim kadar takmazlar bakımı falan. Birlikte kaldığınızda 'Hayatım hadi dişlerimizi fırçalayalım, hadi duşa gir açılırsın biraz iyi gelir' falan de. Biraz böyle güzel sözlerle döşersen yapacaktır diye düşünüyorum

Dış görüntü için kendini bukadar kasmak banada çok hoş gelmiyor.Bende 12 yıllık evliyim kendime çok dikkat ederim ama doğallıktanda yanayım.Bırak içinden geldiği gibi davransın,sende öyle.Yani tabii bu aylarca banyo yapmasın,hepten salsın demek değil ama bi arkadaşın dediği gibi 24 saat jilet gibide olunmaz,yorulur insan.Takılma bukadar dış görünüşe.

Biz de birbirimizin her halini gorduk, guzel bi durum aslinda. Rahatsizlik mi bilmiyorum icim rahat bi sekilde rahatsiz oluyorum da diyemiyorum ama bakim da istiyorum :)

magara canavari
Dogru aslinda ya. Biraz kendini onemsese boyle olmaz aslinda

Ne için yardım istediğini pek anlayamadık aslında. Dişini fırçalamamasından bahsediyorsun ama aynı zamanda iğrenmiyorum da diyorsun. E o zaman buraya yazmanın bir alemi yok ki mutlu mesut öylece yaşar gidersin. Kendi kişisel bakımını yapmayan adam senin için bir şey yapmaz kanımca. Sonuçta sapsarı dişlerle,dağınık saçlarla ya da sürekli salaş görünümle gezmeyi yeğleyen bir erkek. Söylemelisin ve tabi ki kırıcı olmamalısın. Uygulamalı olarak istiyorsan önce nişanlının aklına bunu sokmalısın yoksa bu durum onun için zaten alışılagelmiş bir şey.
Söylediklerimi yanlış anlama lütfen ben de kırıcı olmak istemem

Aa guzel bi fikir bu aslinda. Hadi gel dis fircaliycaz diyebilirim. Yada canim sikildiginda gidip sacini sakalini bi duzeltebilirim, hem ilgileniyo olmam da hosuna gider :) Allah razi olsun

Ev halimizi goren biri bu kadar dogallik fazla der bence dedigim gibi ben de her an sac bas yapili vs degilim ama yorumlarda bi ablanin da dedigi gibi, en azindan sacimi ustumu basimi bi toparliyorum. Iste benimki hepten salmaya dogru yol aliyo da ondan actim konuyu ^^

Yok ne yanlis anlamasi :) igrenmiyorum ama istiyorum. Igrensem cozum bile aramazdim valla.

Evet de işte nasil citlaticam ki onu dusunuyorum ben olsam uzulurdum

"Seni çekici buluyorum ama kişisel bakımına biraz daha özen göstermeni istiyorum.Sadece benim için değil,kendin için de.Daha kaliteli bir ilişkimiz olsun istiyorum."

Son düzenleme:
kardesım yanı senı elestırmek ıstemıyorum ama madem bu kadar rahatsızsın bırlıkte kalma sonuçta ne nısanlın ne esın kızlar kendınızden bu kadar odun verırsenız onlarda böyle bakımlı olmak gıbı derdı olmaz :44:

Allah aşkına dış görünüşe önem verse kendini salar mı?
Bırak sende sal kendini asker değilsin kendin için yaşa biraz.

Ben birlikte kalmamizla ilgili bi yorum istemedim, bu konudaki fikrini kendine saklarsan sevinirim.

Allah aşkına dış görünüşe önem verse kendini salar mı?
Bırak sende sal kendini asker değilsin kendin için yaşa biraz.

Ben kendimi de iyi hissediyorum dis gorunusume dikkat edince

Amann sürekli de olmaz ki öyle . Zaten ayda 1-2 kez birlikteymişsiniz , Olsun boş ver ha diş fırçalamamasına bir şey diyemem onu bende kabul etmem ama , sende sürekli barbie olma bir gün hasta iş güç yaparken görürse ay pespaye karı der

Benim nisanlimda oyle aslinda.cok bakimli kendine bakmayi sever , ama bazen haftalarca hic bakmaz kendini sali verir , sonra kendi kendine, aa cok saldim kendimi der , bakmaya baslar ama.sonra yine bosverir...

Erkekler boyle ama biz bayanlar gibi ince dusunceli degiller . Rahatliklarina duskundurler birazda usengec diyelim:)))
Ben kendi hhalie biraktim , soylemiyorumda kirilir diye ..

Ayni durumdaymisiz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…