- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Tabiki herkesin dusuncesi farkli. Ben tokalasmaktan rahatsizlik duyan biri degilim. Is ortaminda hergun farkli kisilerle tokalasiyoruz. Bunu sorun etmiyorum. Sadece benim esim bazi hanimlarla tokalasmiyor basortulu olduklari icin esleri rahatsiz olmasin diye sanirim. Ama ayni adamlarin tokalasmakta israr etmeleri bence öküzlük. Ben sadece selam veriyorum, hemen tokasmak icin el uzatmalari bana firsatcilik gibi geliyor. Dedim ya benim fikrim bu.
eşiniz hassasiyet gösteriyor belli ki. bence kadının başı ister açık olsun ister kapalı, bir erkekle tokalaşmasında abes bir durum yok. aksine tokalaşmamak, kadınların rahatsız olması veya erkeğin elini uzatmaması düşünceli olmaktan ziyade art niyetli geliyor. bak senin elini sıkarsam benim veya senin aklından kötü düşünceler geçebilir gibi. ben aynı adamların sizin elinizi sıkmalarında bir art niyet göremedim. bence eşiniz de sıksın bayanların elini. sonuçta aynı ortamdasınız, zihinlere hükmetme şansınız yok. en azından saygı göstergesi, medeniyet göstergesini yerine getirin. ama dediğiniz gibi herkesin düşüncesi farklı.