• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranmalıyım anlamadım?

Ben olsam kesinlikle ev için ısrarcı olmazdım.
Şımarmıştır şimdi..
Yine büyüklük sizde kalmış.

Ben bazen tanıdıklarımın isimlerini unutuyorumo_O Aynı ortamdayken belli etmemek için isimle hitap etmiyorum hiç. Zorda kalırsam canım falan diyorum. Siz de bayramda ismini unutmuş gibi yapın. Ne huriş ne abla deyin. İsim kullanmak zorunda değilsiniz.
Hatta samimi olmayın bile çok muhattap olmayın. Değmez.
Hatta ve hatta huriş için bu saatte yazmamıza bil değmezya :KK48:

bende bunu anlamadım gerçekten sordum diye düşünüyorum çünkü ben mi hatalıyım acaba diye objektif bi yorum almak istedim
Canım muhtemelen herkesin içinde "istemezsen abla derim" temalı konuşma yaptığınız için bozulmuştur, evet istemiyorum huriş demeni abla de dese sen bozulacaktın milletin içinde emin ol,
Emrivaki konuşma sonrası da belliki seninle görüşmek istemiyor
Bence bir daha konuyu açmayın direkt abla deyin ve evinize de ne zaman isterse o zaman gelsin, ısrar sevmiyor belki de

Fazla abartmışınız zorla Huriş mi denir.
Herkes diyebilir sizin demenizi istemiyorsa demeyin.
Bide herkesin içinde zor duruma sokmuşsunuz.ayıp bence yaptığınız.

Eger aile içinde herkesin duyabilceği şekilde istemezsen abla derim dediyseniz o da nezaketen sorun değil dediyse o yüzden olabilir bu tavrı bence mesafeli durun demek ki o yakınlıkta hissetmedi kafanıza takmayın hiç

Fazla abartmışınız zorla Huriş mi denir.
Herkes diyebilir sizin demenizi istemiyorsa demeyin.
Bide herkesin içinde zor duruma sokmuşsunuz.ayıp bence yaptığınız.
Anlatamadım sanırım zorla tabiki demedim ve demem de gayet naif ve kibarca davrandığımı düşünüyorum.Hiç art niyet düşünmeden gayet söyleyebilirdi diye düşünüyorum isteseydi önemli ise evet canım dersen çok mutlu olurum da diyebilirdi kibarca beni de hiç kırmadan ama önemli değil bana herkes böyle diyor zaten deyip sonra tavır yapmak bana manasız geldi açıkçası

Bana göre bir kusurun yok .. sanki daha cok senin onunla samimi olacagini sandigi icin ve kendisininde bunu istemedigi icin niyetini belli ediyor gibi geldi.. pesinden kosma, birkere cagirdin gelirse gelir gelmezse kendi bilir..:63:

Merhaba Arkadaşlar ben birkaç aylık yeni evliyim.Aklıma takılan birşey var.Aslında benim açımdan tam olarak bir problem yok ama karşı tarafın problem ettiğini düşünüyorum.Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Eşimin kuzeni benden 7 yaş büyük bayan ben 28 yaşındayım kendisi de 35 yaşında ailede küçük büyük herkes ona huriş diye hitap ettiği için bende kendisini samimi gördüm bu şekilde kendisine hitap ettim ancak kesinlikle bir saygısızlık maksadım olmadan.Evlilik sonrası sürekli bana aile büyükleri ile haber yollandı abla desin vs diye.Bende birgün aile arasında toplanıldığında huriş sanırım ben sana böyle diyorum diye alınıyomuşun ben sana olan samimiyetimden böyle hitap ediyorum istersen abla da derim dedim.Yok olur mu tabi de vs.Bundan sonra yaşıtlarımız arasında bi sohbette beni durduk yere bozmaya çalıştı.Hiç oralı olmadım lafı kısa kestim tatsızlık olmasın diye konuyu kapadım.Kuzenin annesi ve teyzeleri evimde iki kez misafir ettim ikisine de bahane bulup gelmedi.Sonra büyüğümdür kuzenimin evini görmedim demesin diye telefonla aradım davet ettim çok yoğunum.Haftaya bakarız vs dedi.Bugün tekrar yazdım hangi gün müsaitsen bekliyorum şeklinde mesajımı sabah gördü ama hiç cevap vermedi.Bayramda da büyüklerin evinde karşılaşacağız.Sormak istediğim benim bir hatam mı var ille de abla mı demeliydim kendisi gerek yok demesine rağmen şuanda ona karşı biraz öfkeliyim bayramda nasıl davranacağımı bilemiyorum açıkçası yardımcı olursanız sevinirim.
niye bu kadar ısrar ettiniz yahu
siz çağırdıkça kendini bi bk sanmış afedersin de
insanlara bu kadar yüz vermeyin:)
huriş de demeyin bence o sizi sizin onu gördüğünüz gibi samimi bulmuyor
bi arkadaşın dediği gibi siz deyin bence de hatta o yaklaşsın bu sefer da bakalım ;)

Doğrudur tabi ama ben bunu sordum ve küçük olarak düzeltmek için bir adım attım bunu devam ettirip kendini kıymete bndirmeye çalışması doğru mu?
Bence onun yaptığını bırakıp abla de,saygını koru.sen kaliteli dur bırak ne isterse yapsın

Bence onun yaptığını bırakıp abla de,saygını koru.sen kaliteli dur bırak ne isterse yapsın
Açıkçası benimle samimi içten bir konusma yapmadan artık abla demek içimden gelmiyor.Çünkü bana karşı durust davranmadigini düşünüyorum.İnsan iliskilerime önem veriyorum çünkü belki de biraz fazla ama bilmiyorum.Bu saatten sonra abla desem havaya girip istediğimi yaptırdım moduna giricek o yüzden söylemek istemiyorum acikcasi

abımın esıne yenge dıyemıyorum
sevıyorum kendısını cok benden buyuk 6-7 yas ısmıyle hıtap edıyorum
kendıme samımı gordugum herkeze bu sekılde davranıyorum
onlar bence bıraz fazla aranmıslar

bence abla demeyin. huriş de demeyin. isim söylemeden hitapsız konuşun. siz samimiyet göstermeye çalışmışsınız ama bu ne kompleks kadında anlayamadım yani. evinize de çağırmayın bence artık. gelmek isterse kendisi söylesin.

abımın esıne yenge dıyemıyorum
sevıyorum kendısını cok benden buyuk 6-7 yas ısmıyle hıtap edıyorum
kendıme samımı gordugum herkeze bu sekılde davranıyorum
onlar bence bıraz fazla aranmıslar
Teşekkür ederim aynı benim gibi dusunuyorsunuz ben mi çok marjinal düşünüyorum acaba demeye başlamıştım gerçekten bende böyle hissediyorum eşimin kardeşiyle aramızda iki yaş var mesela o da bana abla demiyor ama hiç gocunmuyorum hatta hoşuma bile gidiyor beni arkadaş gibi görüyor diye dusunuyorum.

bence abla demeyin. huriş de demeyin. isim söylemeden hitapsız konuşun. siz samimiyet göstermeye çalışmışsınız ama bu ne kompleks kadında anlayamadım yani. evinize de çağırmayın bence artık. gelmek isterse kendisi söylesin.
Aynen bu şekilde dusunuyorum bende

Yok bu muhabbetten öncede bir kez gençler arasında beni bozup küçük düşürmeye çalıştı ama hiç oralı olmadim konuyu kapadim.
eşinle arasındaki yaş farkı çok mu ablası gibi mi? biraz sözü geçen bakın bir karakter anladığım kadarıyla ..

yorumlarda da soylediklerigibi herkesin icinde huris dememe bozuluyormyssun dedigin icin alinmistir. sonucta siz o ailenin gelinisiniz ne yapsaniz insanlari tedirgin edecektir. objektif dusunun ve kadinin ayni sekilde size lakapla seslendigini farzedin. her insanin alinma kapasitesi farklidir ve normalde takmayacagi seyleri alakasiz insanlar dile vurdugu zaman zoruna gidebilir. siz telafisini yapmissiniz evinize de cagirmissiniz. bu saatten sonra gelmek istedigi zaman size bildirir ki evinize gelse bile artik bi samimiyetiniz olacagini sanmiyorum dikkatli olun. karsilastiginiz yerlerde de halini hatrini sorun gecin dert etmeyin

Saçma sapan bi kız daha.Ne güzel gelin seni saymış,yakınlık kurmuş, büyüklük yap bırak ne derse desin ha abla ha huriş.Böyle küçük saçma sapan şeylere takıla takıla kadınlar mutasyona uğruyor zaten.Nerde eskinin anlayışlı insanları, nerde şimdikiler.
Bence ona ne zaman gelmek isterse araması gerektiğini söyleyin.bir dahada arayıp evinize çağırmayın.Çok sıkışırsanız abla deyin, yoksa sizli konuşun.Gerçekten hiç üstüne düşüp ,bu tip insanları havalandırmayın.siz hatalı değilsiniz.

Back