• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide engeline takildik...

Su kaynanalariniza bu kadar yiz vermeyin ya,ne munasebet sizin planlarinizi arkadaslik dostluk akrabalik iliskilerinizi kontrol etmesi ? Biri de cikip demiyo ki haddini bil,sanane bizden ..
Iptal falan etmeyin arkadasim,bagirirsa siz de bagirin,ezdirmeyin kendinizi.. sirf yasli diye terbiyesizlik yapma hakkini kendinde goremez.. elalemin yaslisi yas aldikca bilgelesir,bizimkiler ne yapsamda cevremi mutsuz etsem derdine duser

Tabiki de haksiz. Arkasindan onu cekistireceginizi dusunuyor sanirim. Biz de anne tarafimizla buyugu kucugu 20 kisi toplaniyoruz. Ayda bir. Ama her zaman gencleri sarmiyor ve biz de gencler olarak onlardan ayri toplanmistik. Kimsr alinmadi gocunmadi. Hoslarina bile gitti aradaki bag bir nesil sonra kopmamasi icin sevindiler. Kayinvalideniz dedigim gibi arkasindan onu cekistireceginizi falan dusundu herhalde. He deyin gecin. Sizde ayda bir gun disarida bulusun. Gun olarak degilde gorusme deyiverin. Alisveris bahanesiyle gorustul falan. Ya da hesap mi vereceksiniz canim cikin cikin gezin Allah Allah.

Merhaba kizlar. Allah daha buyuk dert vermesin diyerek baslamak istiyorum.. Eltim, gorumcem esimin ailesinin tarafindan teyze kizlari ile yaslarimiz birbirine yakin.. İyi de anlasiyoruz.. Hepimiz evliyiz.. Oyle bi bahane olmadan gorusemiyoruz diyerek, gün yapmaya karar verdik.. Maksat bir araya gelip sohbet ermek, birlikte vakit gecirmek.. Biz boyle planlar yaparken karsimiza cikan engelin adi kayinvalide :) kendisi 55 yasinda.. kendi yasitlari olan akrabalar ile girdigi gunler var.. Neyse laf arasinda gorumcem eltim falan ee ne zaman yapiyoruz gunu falan diye konusurken, ordan hemen bi atak yaparak "ne günü" diyerek saldiriya gecti.. Biz de gayet normal aciklama yaptik.biz gencler olarak bir araya gelelim diye gun yapacagiz da onu konusuyoruz dedik.. Demez olaydik.. Vay efendim buyumusuz de onlari mi begenmiyomuşuz, bize ne zararlari varmış, eger boyle bisey yaparsak hic birimizin evine gitmezmis, konusmazmış. Eger bi gün olacaksa o ve diger teyze kizlarinin annesi de girecekmis.. Ama cok kizgin soyluyo bunlari. Gorumcem anne ne alakasi var. Sende yasitlarinla gidiyosun aramizda 25, 30 yas var. Sizin muhabbetiniz ayri bizim ki ayri falan dediyse de kadin "sunlara bak hele, bizsiz neler planliyolar. Yumurtadan cikmislar kabuklarini begenmiyorlar falan dedi durdu.. Velhasil bizde gunu yapmama karari aldik. Tmm birlikte yapalim sizde gelin desek 55~60 yaslari arasinda 7 tane bayan bize eslik etmis olacak ki bizim icin bi anlami kalmicak.. Yanlis mi düşünüyoruz sizce? Kaynanam hakli mi bu konuda? Neden boyle asiri bi tepki verdi sasirdik dogrusu

Bi de tehdit ediyor. Vazgeçmeyin bence

Zaten bi konuda da bir gur cikarmasalar sasirirdimmmm :p

bizim arkadaşların kuzen günü vardı

annelerin günü ayrı kusenlerin ayrı

amaç bir araya gelmek

kv de bağırsın evinize de gelmezse gelmezsin görümceniz sen bilirsin anne biz karar verdik diyecekti

bakalım ne kadar süre kapris yapacak

dünyanın kendi çevresinde döndüğünü sana tiplere gıcık olurum ve dediğinin mutlaka tersini yaparım

gün mün sevmem ama benim kv böyle bir şey dese oturur gün organize ederim

45 yaş üstü kadınların bir çoğu için gün yaşamsal bir faaliyet olduğu için bu kadar tepki vermiş muhtemelen :) o kadınalr için girilen gün sayısı bi rütbe gibi bişey :)

Bence günü yapın iptal etmeyin böylece kapris ve tehditinin boşa gittiğini görsün ki benzeri hareketi bi daha yapamasin.
Ayda bir kahvaltı için toplanacaz deyin bunlar gün lafını duyunca akılları başlarından gidiyor çünkü. Görümce halletsin bu meseleyi

Back