Merhaba kizlar. Allah daha buyuk dert vermesin diyerek baslamak istiyorum.. Eltim, gorumcem esimin ailesinin tarafindan teyze kizlari ile yaslarimiz birbirine yakin.. İyi de anlasiyoruz.. Hepimiz evliyiz.. Oyle bi bahane olmadan gorusemiyoruz diyerek, gün yapmaya karar verdik.. Maksat bir araya gelip sohbet ermek, birlikte vakit gecirmek.. Biz boyle planlar yaparken karsimiza cikan engelin adi kayinvalide :) kendisi 55 yasinda.. kendi yasitlari olan akrabalar ile girdigi gunler var.. Neyse laf arasinda gorumcem eltim falan ee ne zaman yapiyoruz gunu falan diye konusurken, ordan hemen bi atak yaparak "ne günü" diyerek saldiriya gecti.. Biz de gayet normal aciklama yaptik.biz gencler olarak bir araya gelelim diye gun yapacagiz da onu konusuyoruz dedik.. Demez olaydik.. Vay efendim buyumusuz de onlari mi begenmiyomuşuz, bize ne zararlari varmış, eger boyle bisey yaparsak hic birimizin evine gitmezmis, konusmazmış. Eger bi gün olacaksa o ve diger teyze kizlarinin annesi de girecekmis.. Ama cok kizgin soyluyo bunlari. Gorumcem anne ne alakasi var. Sende yasitlarinla gidiyosun aramizda 25, 30 yas var. Sizin muhabbetiniz ayri bizim ki ayri falan dediyse de kadin "sunlara bak hele, bizsiz neler planliyolar. Yumurtadan cikmislar kabuklarini begenmiyorlar falan dedi durdu.. Velhasil bizde gunu yapmama karari aldik. Tmm birlikte yapalim sizde gelin desek 55~60 yaslari arasinda 7 tane bayan bize eslik etmis olacak ki bizim icin bi anlami kalmicak.. Yanlis mi düşünüyoruz sizce? Kaynanam hakli mi bu konuda? Neden boyle asiri bi tepki verdi sasirdik dogrusu