- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
senin yine iyiymiş. benimki beni arkadaşlarımdan kıskanıyor, trip atıyorBazı teyzeler kendini yaşlanmamış görüyor
Benim komşum var 50 yaşında kadın mesela ona abla diyorum. Teyze dersem kızacağını biliyorum çünkü. Beni nerdeyse yaşıtı gibi görüp sohbet etmeye çalışırGenç kız muhabbetleri, ah komşum kahve içmeye gel demeler
Hiç olmasa keşke şu öpüşme faslıben biyolojik yaşına göre değil de gösterdiği yaşa göre hitap ediyorum, bide ikamet ettikleri semte göre. elit bir yerde yaşayan birine teyze diyince bozuluyorlar nedense
ben de size soru sorayım hani biriyle görüşürken öpüp sarılıyoruz ya. önce hangi yanaktan öpmek gerekiyor kadın/erkek ?
bazen şaşırıyorum kafalar tokuşuyorsaçma bi soru sormuş olabilirim affola
İyi ki sadece tokuşmuşsunuz ben yanlışlıkla burnuna ağzımı mı sokmadım, (ciddiyim burnunun ucu soğuk ve ıslaktı) yanlışıkla dudaklar mı temas etmedi
Cevap: önce sağ yasağını kişinin sağ yanağına. Çoğu öyle yapıyo.
Hiç olmasa keşke şu öpüşme faslı
Erkeklerle yanak yanağa bile gelmek istemem. Bazı kadınlarla da öyle, onlarla sadece tokalaşırım. Anneme babama kocaman sarılırım, geri kalanı sağ yanaktan başlar yanak yanağa değer sağ sol yapıp hemen çekilirim
sayende bu işin bir raconu olduğunu öğrenmiş oldum.ben biyolojik yaşına göre değil de gösterdiği yaşa göre hitap ediyorum, bide ikamet ettikleri semte göre. elit bir yerde yaşayan birine teyze diyince bozuluyorlar nedense
ben de size soru sorayım hani biriyle görüşürken öpüp sarılıyoruz ya. önce hangi yanaktan öpmek gerekiyor kadın/erkek ?
Kişiye göre değişir tabi bende abla demeyi tercih ederim genelde huyunu bilmediğim kişilere bozulabilir diye ama arada kaçıyor ağızdanArkadaşımın annesi kendisine teyze diye hitap ettiğim için bana çok bozulmuş. Kendisiyle aramızda 25 yaş var, hadi yaş farkı az olsa anlarım ama bu durumda bozulmasını ben anlayamadım. Arkadaşım beni bir dahakine abla diye hitap etmem konusunda uyardı. Sizce gerçekten ayıp mı etmişim? Hitap ederken yaş farkını filan da düşünmedim işin aslı, sonuçta benle yaşıt olan arkadaşımın annesi, kendi annem gibi gördüm ve ağzımdan X teyze şeklinde çıktı. Siz arkadaşlarınızın annelerine nasıl hitap ediyorsunuz?
Aklıma takılan ikinci bir mevzu nişanlımın abileri ve eltime hitap şeklim. Nişanlımın iki abisi var, biri benden 5 yaş büyük, diğeri 8. 8 yaş büyük olanın kendisiyle yaşıt bir de eşi var. Sizce onlara abi, abla diye mi hitap etmeliyim? Büyük abi ve eşine belki tamam da, 5 yaş büyük olanla aramız iyi, kendimi yakın hissediyorum. Nişanlım da ismiyle hitap ediyor, abi demiyor. Ona ben de ismiyle hitap etsem olur mu sizce?
Şu hitap konularını bir türlü beceremiyorum, fikir alışverişinde bulunalım :)
ben biyolojik yaşına göre değil de gösterdiği yaşa göre hitap ediyorum, bide ikamet ettikleri semte göre. elit bir yerde yaşayan birine teyze diyince bozuluyorlar nedense
Bu hitap sorunu bende de var. Ama sadece erkekler icin. Mesela esimin arkadaslariyla gorusuyoruz ailecek. Onlarin esleri esime abi diyor hepsi niyeyse. Ama ben onlarin eslerine abi diyemiyorum. Cok sacma geliyo yabanci birine abi demek. Bi de cok yas olmuyo genellikle aramizda. 3-4 yas en fazla. Acaba kadinlar bunu sorun ediyor mu cok merak ediyorum ama elimde degil , diyemiyorum abi.
Birde soyle bi sorun var. Bazilarinin esleri tesetturlu. Haliyle esim sadece hosgeldin diyo tokalasmiyo. Ama onlarin esi hep tokalasmak icin ellerini uzatiyorlar bana. Bende sorun olmasin diye tokalasiyorum mecburen ama nefret ediyorum bundan. Ben tesetturlu degilim diye yapiyorlar biliyorum. Ben aslinda hic tokalasmak istemiyorum, art niyet olarak goruyorum cunku bunu. Benim esim tokalasmiyorsa, onlarinda yapmamalari lazim. Sizce ellerini uzattiklarinda, tokalasmasam ayip olur mu? Aslinda hep tokalasmiycam artik diyorum ama o ortamda yapamiyorum sanki simsekleri uzerime cekecekmisim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?