Kendimize Vereceğimiz Öğütler!

Küçük kasede yemek yiyeceksin tatlı kaşığı ile dalıp miğdeni doyuracaksın .... Fazlada gözün olmasın azda olsun ve doysun ,ay sonunda tartılacaksın fazla gelince diyetisyene ne diyeceksin?!

Bencil ol bencil kendini düşün. Onu bunu değil. Hadi seni düşünen bi Allahın kulunu göstersene. Bundan sonra öncelik Benim

Bencil ol bencil kendini düşün. Onu bunu değil. Hadi seni düşünen bi Allahın kulunu göstersene. Bundan sonra öncelik "Benim"

yaz geliyo aksattığın diyete ve sporuna başla artık sonra üzülen sen olcan !!!!!

Her gece aha uyudum 10 dk sonra uyudum, suna da bakim öyle uyudum diye diye sabahlama ya!!!! Bundan sonra en geç saat 1de yatacaksin. Yatmayanin içine düştüğü telefonu bozulsun.

Bu ne ya. Ayilacagim diye kahve icmekten mide spazmı gecireceksin. Elindeki kitap tam 2 saat 20 dkdir ayni sayfada ya. Azicik akilli ol kizim be

Detayları düşünme, anı yaşa!
Halıya çay dökülmüş, verirsin yıkamaya olur biter!
Sen son savaşçı değilsin, herşeyi ben yaparım ederim tavırlarından vazgeç artık!
Bırak biraz çevrendeki insanlar yorulsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…