- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi DEED EL TASARIM
-
günaydın kızlar bugün ilk ben geldiğime göre göevleri veriyorum
02 Ekim 2015 Ödevleri
1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT )
2- tüm gün boyu en az 2 litre su içmek
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
El -melik (91 kez) Maddi ve manevi açıdan güçlü olmak, emir sahibi olmak, insanlara söz dinletebilmek ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- 20 tane twist yapmak
5- Düzen için mutfakta bir dolap düzenlemek
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)
cumartesi ben burdaydım ve ödev bile verdim ama sanırım tarih 2 ekim olarak kalmış. pazar günü malesef internette sıkıntı vardı.hanımlarrr günaydııınnn
haftasonu yakınımın hastalığı nedeniyle sayfalara göz bile atamadım.
ctesi iyi de pazar kimse uğramamış
biz bu işi yapamayacak mıyız
bana özelden mesaj atar mısn canımo zaman cumartesi günkü ödevleri tekrar verelim ne dersiniz yapmayanlar için.
05 Ekim 2015 Ödevleri
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
El -melik (91 kez) Maddi ve manevi açıdan güçlü olmak, emir sahibi olmak, insanlara söz dinletebilmek ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- 20 tane twist yapmak
attım canımbana özelden mesaj atar mısn canım
ben sana atamıyorum
evet 2 tanesi sabit diğer 4 ödev değişiyor. birde pazartesileri haftalık görevler olacak.arkadaşlar ben de aranıza katılıyorum faydalı olacağını düşünüyorum kendi adıma . hergun ayrı ödevlerimiz olacak değil mi
Hoşgeldin canım buyurarkadaşlar ben de aranıza katılıyorum faydalı olacağını düşünüyorum kendi adıma . hergun ayrı ödevlerimiz olacak değil mi
tabloyu kk platrofmunda mı yapıyoruz yoksa kendı pc mızde wxcelldemı ?Hoşgeldin canım buyur
evetöyle olacak ama beceremedik, takip konusunda sıkıntılıyız biraz.
ben tam zamanlı olarak çalışıyorum, ayrıca akşamları da hobi işlerim var. yoğun bir kadınım :)
bu konunun ev ve kişisel olarak bize faydalı olacağını düşündüm o yüzden açtım ancak takip edecek , tablo yapacak birine ihtiyaç var
mesela bugünün günlük ödevi verildi mi.dikatimden kaçtı galiba1-haftalık ödevleri pazartesi sabah verelim ve bir sonraki pazartesi sabahına kadar geçerli olsun. engeç pazartesi sabah 9 a kadar bildirim yapalım haftalık ödevler için.
2-günlük ödevler içinde zaten 2 maddemiz sabit diğer 4 madde içinde sabah 6 dan sonra ilk kim gelirse o versin ödevleri. 3-ayrıca günlük ödevler zaten tüm gün hatta yatma öncesini bile kapsadığı için bildirimler sonraki gün öğlene kadar yapılmış olsun. bir önceki bildirime ekleme yaparak gidelim.
4- her ödev için bir alternatifte belirleyelim özellikle 4-6 . maddeler inançla alakalı olduğu için herkes katılamayabilir. onun yerine yine maneviyat ile ilgili mesela birine bir bardak su vermek yada bir büyüğünü aramak gibi maneviyatı güçlendirici şeyler verebiliriz.
5-günlük ödevlerden 6 da 6 yapan kendini listeye ekler.
6-haftalık ödevlerde yine ilk bildirim yapanın üzerinde listeye eklenerek gitsin.
7- yapmayanlar için bir ceza belirlensin. mesela haftalık ödev yapmayan günlük ödev veya görev veremesin, yada ona ceza olarak daha ağır bir iş verelim.
kızlar sayfa daha yeni açıldığı için eksiklik ve noksanlıklar oluyor. hepimiz fikir verirsek hepimizin istediği o sayfaya ulaşabiliriz ne dersiniz?
o zaman cumartesi günkü ödevleri tekrar verelim ne dersiniz yapmayanlar için.
05 Ekim 2015 Ödevleri
4- 20 tane twist yapmak
canım bu sayfadan yapılabiliyor, el atacaksan sana mesaj gönderebilirm :)tabloyu kk platrofmunda mı yapıyoruz yoksa kendı pc mızde wxcelldemı ?
kurcalayım bı..canım bu sayfadan yapılabiliyor, el atacaksan sana mesaj gönderebilirm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?