Kendimize, evimize, maddiyatımıza ve maneviyatımıza katkı için haydi buraya :)

günaydın kızlar bugün ilk ben geldiğime göre göevleri veriyorum

02 Ekim 2015 Ödevleri

1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT )
2- tüm gün boyu en az 2 litre su içmek
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
El -melik (91 kez) Maddi ve manevi açıdan güçlü olmak, emir sahibi olmak, insanlara söz dinletebilmek ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- 20 tane twist yapmak
5- Düzen için mutfakta bir dolap düzenlemek
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)

günaydınnnnn bekliyoruz bugun işten erken çıkıcam hemen gidip ödevlerimi yapecem

hanımlarrr günaydııınnn
haftasonu yakınımın hastalığı nedeniyle sayfalara göz bile atamadım.
ctesi iyi de pazar kimse uğramamış

biz bu işi yapamayacak mıyız

hanımlarrr günaydııınnn
haftasonu yakınımın hastalığı nedeniyle sayfalara göz bile atamadım.
ctesi iyi de pazar kimse uğramamış

biz bu işi yapamayacak mıyız
cumartesi ben burdaydım ve ödev bile verdim ama sanırım tarih 2 ekim olarak kalmış. pazar günü malesef internette sıkıntı vardı.

o zaman cumartesi günkü ödevleri tekrar verelim ne dersiniz yapmayanlar için.
05 Ekim 2015 Ödevleri

2- tüm gün boyu en az 2 litre su içmek
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
El -melik (91 kez) Maddi ve manevi açıdan güçlü olmak, emir sahibi olmak, insanlara söz dinletebilmek ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- 20 tane twist yapmak
5- Düzen için mutfakta bir dolap düzenlemek

bana özelden mesaj atar mısn canım
ben sana atamıyorum

arkadaşlar ben de aranıza katılıyorum faydalı olacağını düşünüyorum kendi adıma . hergun ayrı ödevlerimiz olacak değil mi
Hoşgeldin canım buyur
evetöyle olacak ama beceremedik, takip konusunda sıkıntılıyız biraz.
ben tam zamanlı olarak çalışıyorum, ayrıca akşamları da hobi işlerim var. yoğun bir kadınım :)
bu konunun ev ve kişisel olarak bize faydalı olacağını düşündüm o yüzden açtım ancak takip edecek , tablo yapacak birine ihtiyaç var

tabloyu kk platrofmunda mı yapıyoruz yoksa kendı pc mızde wxcelldemı ?

ekim ayı ilk hafta haftalık görevler (5 ekim-11 ekim )
1. haftanın bir günü yüz bakımı ( peeling , temizleme)
2. kendine yarım saat ayırıp en sevdiğin şeyi yapmak ( müzik dinlemek, kitap okumak, resim yapmak...vb)
3.sağlık için bir hafta boyunca 100 mekik
4. haftalık 20 tl kenara birikim.
5. hergün güne başlarken ve yatmadan önce 33 sühbanallah 33 elhamdülilah 33 allahü ekber okumak. (alternatif olarak uzun süredir görüşmediğim bir arkadaş, akraba, eş dost aranıp halini hatrını sormak )
6.makyaj yada kişisel bakım malzemelerine gözden geçirmek düzenlemek eksik veya alınacak varsa almak.
7. haftanın bir günü cuma olabilir birine birşey alıp ikram etmek

bu haftalık geç kalmamak için haftalık görevleri ben yazdım . ama gelecek hafta içi herkes önerilerde bulunsun ona göre bir liste yapmış oluruz. kk de tablo olayı nasıl oluyor bilmiyorum o sebeple yukardaki gibi liste halinde yazdım.

1-haftalık ödevleri pazartesi sabah verelim ve bir sonraki pazartesi sabahına kadar geçerli olsun. engeç pazartesi sabah 9 a kadar bildirim yapalım haftalık ödevler için.

2-günlük ödevler içinde zaten 2 maddemiz sabit diğer 4 madde içinde sabah 6 dan sonra ilk kim gelirse o versin ödevleri. 3-ayrıca günlük ödevler zaten tüm gün hatta yatma öncesini bile kapsadığı için bildirimler sonraki gün öğlene kadar yapılmış olsun. bir önceki bildirime ekleme yaparak gidelim.
4- her ödev için bir alternatifte belirleyelim özellikle 4-6 . maddeler inançla alakalı olduğu için herkes katılamayabilir. onun yerine yine maneviyat ile ilgili mesela birine bir bardak su vermek yada bir büyüğünü aramak gibi maneviyatı güçlendirici şeyler verebiliriz.

5-günlük ödevlerden 6 da 6 yapan kendini listeye ekler.

6-haftalık ödevlerde yine ilk bildirim yapanın üzerinde listeye eklenerek gitsin.

7- yapmayanlar için bir ceza belirlensin. mesela haftalık ödev yapmayan günlük ödev veya görev veremesin, yada ona ceza olarak daha ağır bir iş verelim.

kızlar sayfa daha yeni açıldığı için eksiklik ve noksanlıklar oluyor. hepimiz fikir verirsek hepimizin istediği o sayfaya ulaşabiliriz ne dersiniz?

mesela bugünün günlük ödevi verildi mi.dikatimden kaçtı galiba

05 Ekim 2015 Ödevleri

1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT ) YAPILDI
2- tüm gün boyu en az 2 litre su içmek YAPILDI
El -melik (91 kez) Maddi ve manevi açıdan güçlü olmak, emir sahibi olmak, insanlara söz dinletebilmek ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem ) YAPILDI
4- 20 tane twist yapmak YAPILDI
5- Düzen için mutfakta bir dolap düzenlemek YAPILDI
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT) YAPILDI

06 Ekim 2015 Ödevleri

2- Tüm öğünlerde normalden birazcık daha az yemek ya da yediğimiz abur cuburu 3 te 1 oranında azaltmak.
El-Kuddûs (170 kez ) Maddî ve manevî her türlü temizlik, kalp temizliği, ruhî hastalıklardan iyileşmek.
( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )

4- resimde görülen ezgersizden en az 10 tane yapmak ya da 10 mekik ya da 10 twist yapmak.
5- Evimiz için en az 5 adet ütü yapmak ya da bir nevresim değiştirmek.

cnntrm
C celibonnn
btlbetul
eshma
@eflalim
P pinhan16
ALTINIM
27.01
@2KediAnnesi
Mavi Terlik
E ehl-i keyf
@statistician
E Erizar
@seyhan77
patoloji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…