- 27 Kasım 2014
- 178
- 76
- 38
- Konu Sahibi DEED EL TASARIM
-
bu arada ilk yazmam gereken şey sona kaldı. yeni konumuz hayırlı olsun. ev düzeni için gaza geldim birde kendime birşeyler yapmak için gaza gelirsem tutmayın beni
ev işleri ve düzeni için bir konu var bu konu bence tamamen kendi şahsımıza yönelik olsun. maddi manevi güzellik bakım değişim içine ne alırsanız.
evet haftalık görevler olabilir. bu görevlerden biri biraz daha kapsamlı örneğin detoks yapmak gibi diğerleri de aslında günlük yapılsa güzel olacak ama bizlerin iş güç ev bark sebebiyle atladığımız şeyler olabilir. örneğin yüz temizliği ,yada diş bakımı yapmak gibi. bir kaç tanesi de tamamen sağlığımıza yönelik şeyler olbilir. günlük 2 litre su içelim gibi. hatta içine bizi eğlendirecek şeyler bile eklenebilir. hergün 10 tane göek atmak gibi.
aklıma gelen fikirler bunlar şimdilik.
Nego ilgin için teşekkürler :)
ama diğer arkadaşlara dediğim gibi benim birden fazla konu takip etmem çok zor. o yüzden hepsi bir konuda olsun istedim ben
zaten çok çok minik görevler olacak. diğer konuyu da aksatacağınızı sanmıyorum. maksat birlik beraberlik :)
diğer konu sahipleri kızmasıntemizlik görevi diğer konudaki görev olsun yaptıysak burda da yazalım... böylelikle çok dağılmamış oluruz ne dersin...
diğer konu sahipleri kızmasın
temizlik görevi diğer konudaki görev olsun yaptıysak burda da yazalım... böylelikle çok dağılmamış oluruz ne dersin...
Aynı şeyi ben de düşündüm ama bu kez arkadaşlar iki topik yerine tek topik takip edelim diye diğer topigi birakabilirler ayip olur diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?