- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi DEED EL TASARIM
-
günlük ödevlerin yanında pazartesi günleri haftalık ödevlerde verilecek diye biliyorum. şöyle 3-4 madde ama dediğin gibi onlar günlüklere göre biraz daha zaman ve efor gerektiren şeyler olacak. birdehaftalık olana bir madde maddiyat yani birikim için birşeyde eklenecek.Selam .
eger duzene girerse bende katilmak isterim aranıza.
Bi kac tavsiyem olacak izin verirseniz.
kisisel bakim haftalik olabilir mesela bu hafta dogal bi maske, peeling yapilacak. Bu hafta toplam 100 mekik çekilecek yada 500 kere ip atlanacak gibi olabilir diye dusunuyorum.
gunluk islerde hergun yapilmasi zorunlu olanlar ilk sayfada belirtilsin digerleri gunlik verilsin. Birde katilanlar icn tablo yapilirsa kim var yarışmada kim yok bilinir.
günlük ödevlerin yanında pazartesi günleri haftalık ödevlerde verilecek diye biliyorum. şöyle 3-4 madde ama dediğin gibi onlar günlüklere göre biraz daha zaman ve efor gerektiren şeyler olacak. birdehaftalık olana bir madde maddiyat yani birikim için birşeyde eklenecek.
bu yazılanlar günlük ödevler 6 madde 1 ve 6. madde sabit aradaki 4 madde günlük olarak değişiyor.
Manevi biseylerde eklenebilir mesela 1000 salavat yada 2 gun oruc vs gbi. Yapilsn ozaman kim yapacaksa :)günlük ödevlerin yanında pazartesi günleri haftalık ödevlerde verilecek diye biliyorum. şöyle 3-4 madde ama dediğin gibi onlar günlüklere göre biraz daha zaman ve efor gerektiren şeyler olacak. birdehaftalık olana bir madde maddiyat yani birikim için birşeyde eklenecek.
bu yazılanlar günlük ödevler 6 madde 1 ve 6. madde sabit aradaki 4 madde günlük olarak değişiyor.
Manevi biseylerde eklenebilir mesela 1000 salavat yada 2 gun oruc vs gbi. Yapilsn ozaman kim yapacaksa :)
Naber kızlar? Dün işten çıktıktan sonra önce misafirliğe gittik bebeğimle, ardından şehir dışından gelen annemi karşılamaya gittik. Akşam 7:30'da evdeydim. Bugünde yola çıkıyoruz kızımla. Ben bir sonraki hafta dahil olacağım gruba inş. Birde regl oldum dün gece. Tam da yola çıkacağım gün. Araba kullanırken hiçte rahat olunmuyor ki ama
02 Ekim 2015 Ödevleri
1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT ) yapıldı
2- Bir öğün yemeği normalden daha az yemek ve ardından meyve yemek. yapıldı
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak. mazeretli
( Er-Rahîm (258 kez ) Maddî ve manevî rızka nail olmak.) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- Sağlık için 10 dakika yürüyüş. ( dışarı çıkamayan evdede yürüyebilir) yapıldı- her sabah akşam metrobüs kullanıgım için yürüyorum daha fazla
5- Düzen için evde bir tane çekemece düzenleme- buda eve gidince artıkınnnnnn
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT) mazeretli
Ayetel Kürsi
Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te'huzühu sinetün velâ nevm,
lehu mâ fissemâvâti ve ma fil'ard, men zellezi yeşfeu indehu illâ bi'iznih,
ya'lemü mâ beyne eydiyhim vemâ halfehüm,
velâ yü-hîtûne bi'şey'im min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel'ard,
velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azim.
Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
Allah'dan başka hiç bir ilah yoktur. O, daima yaşayan, daima duran,
bütün varlıkları ayakta tutandır. O'nu ne gaflet basar, ne de uyku.
Göklerdeki ve yerdeki herşey O'nundur. O'nun izni olmadan huzurunda şefaat etmek kimin haddine! Onların önlerinde ve arkalarında ne varsa hepsini bilir.
Onlar ise, O'nun dilediği kadarından başka ilminden hiçbir şey kavrayamazlar.
O'nun hükümdarlığı, bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır. Her ikisini görüp gözetmek,
ona bir ağırlık da vermez. O, çok yüce, çok büyüktür.
NOT: Bundan sonraki ödevi, tüm ödevler tamamlandı diye ilk bildirim yapan kişi verecek. bu düzene uygun şekilde yazması rica olunur. :)
Ay konuyu kaybetmişim yaaa
ilahii :)
Kız valla onu arıyorum deminden beri dünkü konu neydi neydi diye
Bugunun ödevi verildi mi?
Yesss..
02 Ekim 2015 Ödevleri
1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT )
2- Bir öğün yemeği normalden daha az yemek ve ardından meyve yemek.
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
( Er-Rahîm (258 kez ) Maddî ve manevî rızka nail olmak.) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- Sağlık için 10 dakika yürüyüş. ( dışarı çıkamayan evdede yürüyebilir)
5- Düzen için evde bir tane çekemece düzenleme
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?