Kendimize, evimize, maddiyatımıza ve maneviyatımıza katkı için haydi buraya :)

01 Ekim 2015

1- rimel - YAPILDI
2- sadece iki bardak şekerli çay veya nescafe hakkımız var. -- yarım YAPILDI ama yeşil çay falan içmedim
5- temizlik adına da tezgah üzerinde hiç bulaşık bırakmamak ya da lavabo temizlemek. YAPILDI

dün temizlik yaptım kitap okudum ayetel kürside 2 tane okudum.....

Naber kızlar? Dün işten çıktıktan sonra önce misafirliğe gittik bebeğimle, ardından şehir dışından gelen annemi karşılamaya gittik. Akşam 7:30'da evdeydim. Bugünde yola çıkıyoruz kızımla. Ben bir sonraki hafta dahil olacağım gruba inş. Birde regl oldum dün gece. Tam da yola çıkacağım gün. Araba kullanırken hiçte rahat olunmuyor ki ama

Selam .
eger duzene girerse bende katilmak isterim aranıza.
Bi kac tavsiyem olacak izin verirseniz.
kisisel bakim haftalik olabilir mesela bu hafta dogal bi maske, peeling yapilacak. Bu hafta toplam 100 mekik çekilecek yada 500 kere ip atlanacak gibi olabilir diye dusunuyorum.
gunluk islerde hergun yapilmasi zorunlu olanlar ilk sayfada belirtilsin digerleri gunlik verilsin. Birde katilanlar icn tablo yapilirsa kim var yarışmada kim yok bilinir.

günlük ödevlerin yanında pazartesi günleri haftalık ödevlerde verilecek diye biliyorum. şöyle 3-4 madde ama dediğin gibi onlar günlüklere göre biraz daha zaman ve efor gerektiren şeyler olacak. birdehaftalık olana bir madde maddiyat yani birikim için birşeyde eklenecek.

bu yazılanlar günlük ödevler 6 madde 1 ve 6. madde sabit aradaki 4 madde günlük olarak değişiyor.

1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT ) (hatta full makyaj yaptım)
2- Bir öğün yemeği normalden daha az yemek ve ardından meyve yemek.
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
( Er-Rahîm (258 kez ) Maddî ve manevî rızka nail olmak.) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem ) (yaptım Allah Kabul Etsin)
4- Sağlık için 10 dakika yürüyüş. ( dışarı çıkamayan evdede yürüyebilir) (yemeğe gidip geldim 5 dk gidiş 5 dakika dönüş sayarsak yaptım sayılabilir :) )
5- Düzen için evde bir tane çekemece düzenleme
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT) (bunu da gün içinde yapayım diyorum )

Manevi biseylerde eklenebilir mesela 1000 salavat yada 2 gun oruc vs gbi. Yapilsn ozaman kim yapacaksa :)

deed el tasarım sayfayı düzene sokmak için birkaç nacizane fikir verebilir miyimi?

haftalık ödevleri pazartesi sabah verelim ve bir sonraki pazartesi sabahına kadar geçerli olsun. engeç pazartesi sabah 9 a kadar bildirim yapalım haftalık ödevler için.

günlük ödevler içinde zaten 2 maddemiz sabit diğer 4 madde içinde sabah 6 dan sonra ilk kim gelirse bence o versin ödevleri. ayrıca günlük ödevler zaten tüm gün hatta yatma öncesini bile kapsadığı için bildirimler sonraki gün öğlene kadar yapılmış olsun. bir önceki bildirime ekleme yaparak gidelim. ve her ödev için bir alternatifte belirleyelim özellikle 4-6 . maddeler inançla alakalı olduğu için herkes katılamayabilir. onun yerine yine maneviyat ile ilgili mesela birine bir bardak su vermek yada bir büyüğünü aramak gibi maneviyatı güçlendirici şeyler verebiliriz.

günlük ödevlerden 6 da 6 yapan kendini listeye ekler.

haftalık ödevlerde yine ilk bildirim yapanın üzerinde listeye eklenerek gitsin.

tabi bunlar benim aklıma gelen şeyler . kk de nasıl tablo yapılıyor bilmiyorum, birde hani bu önünde @ olup isim yazılıyor o liste nasıl oluyor ben bilmiyorum. burası için biraz acemiyim galiba

He pardon simdi tekrar okuyunca anladim. Bu liste gunluk ama bana pek uymaz hergun rimel surmek namaz kiliyorum cunki :)burda daha cok kisisel bakim var bNa ev isleri lazim diger topikden devam edeyim ben

Manevi biseylerde eklenebilir mesela 1000 salavat yada 2 gun oruc vs gbi. Yapilsn ozaman kim yapacaksa :)
Kanguru_ merhaba :)
konuları sanırım okumadınız, günlük görevi dahi okusanız maneviyat adına da birşeyler yaptığımızı farkederdiniz. hatta konu başlığımızda bile var
her güne küçük dualar ekliyoruz, belli sayılarda. şimdilik Esmaül hüsna ve ayetel kürsi olarak başladık. fazla sayılar vererek ya da zor görevler vererek kimseyi kasmak sıkmak istemiyoruz.
biz de böyle küçük bir konu olarak yürüyüp gitmek istiyoruz.
ayrıca haftalık görevlerimizde olacak. ancak konu hafta ortasında açıldığı için günlük olarak başlattık ve pazartesiden itibaren haftalık görevlerimiz de olacak.
görev fikirlerinizi özelden bana iletirseniz ekleme yaparım günlük olarak

ayyyy yolculuk bile zorken araba kullanmak bide allah kolaylık versin canım bekliyoruz

DEED EL TASARIM yapmayanlara ceza varmı peki takip edil böyle kim ne yapmış takibi çok zor oluyo canım yaa hevesim kaçıyo tablo mablo olaydı sen güncel her sabah kim ne yapmış paylaşaydın iyiydi

Kız valla onu arıyorum deminden beri dünkü konu neydi neydi diye
Bugunun ödevi verildi mi?

Yesss..

02 Ekim 2015 Ödevleri

1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT )
2- Bir öğün yemeği normalden daha az yemek ve ardından meyve yemek.
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
( Er-Rahîm (258 kez ) Maddî ve manevî rızka nail olmak.) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- Sağlık için 10 dakika yürüyüş. ( dışarı çıkamayan evdede yürüyebilir)
5- Düzen için evde bir tane çekemece düzenleme
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)

Süpermiş teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…