Kendimize, evimize, maddiyatımıza ve maneviyatımıza katkı için haydi buraya :)

06 Ekim 2015 Ödevleri

1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT )-yapıldı
2- Tüm öğünlerde normalden birazcık daha az yemek ya da yediğimiz abur cuburu 3 te 1 oranında azaltmak.- yapıldı
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.-yapıldı
El-Kuddûs (170 kez ) Maddî ve manevî her türlü temizlik, kalp temizliği, ruhî hastalıklardan iyileşmek.
( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )

4- resimde görülen ezgersizden en az 10 tane yapmak ya da 10 mekik ya da 10 twist yapmak.
5- Evimiz için en az 5 adet ütü yapmak ya da bir nevresim değiştirmek.yapıldı
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)yapıldı

sadece 4.maddeyi yapamadım akşam kızı uyuturken uyuyakalmışım o sebeple bir madde ile günün ödevlerini tamamlayamadım.

07 Ekim 2015 Ödevleri

1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT )
2- gün içinde bir öğün süt ürünlerinden tüketmek. süt , ayran , yağurt , kefir ...vb
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.-yapıldı
ES-SELAM (131 kez ) Emniyet, selam, güven ve esenlik sahibi, her türlü ayıptan selamette, her çeşit afetten korunan, emniyet içerisinde anlamındadır.

4- 20 tane ip atlamak yada bisiklet çevirmek
5- Evimiz için 3 tane prizinizi silmek .

06 Ekim 2015 Ödevleri

1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT )-yapıldı
2- Tüm öğünlerde normalden birazcık daha az yemek ya da yediğimiz abur cuburu 3 te 1 oranında azaltmak.- yapıldı
El-Kuddûs (170 kez ) Maddî ve manevî her türlü temizlik, kalp temizliği, ruhî hastalıklardan iyileşmek.
( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem ) yapıldı

4- resimde görülen ezgersizden en az 10 tane yapmak ya da 10 mekik ya da 10 twist yapmak. yapıldı
5- Evimiz için en az 5 adet ütü yapmak ya da bir nevresim değiştirmek.yapıldı

Sen harikasın canım, çok kişi yok ama sen buradasın bırakmıyorsun hiç

Hayır hayır sayfayı kapatmayalım. Daha aktif olsak yeterli olacak. Birde şu görevler sayfa aralarında kaldığından sıkıntı oluyor bence. Birde güzel bir çizelge oldu mu tamamdır işte. Hadi hanımlar. Hep destek tam destek

bencede sayfa kapanmasın evet daha aktif olalım. çizelge yapmayı bilsem emin olun el atıcamda kk de o konulara çok yabancıyım. sayfayı okuyan ve takip eden bayanlar lütfen daha aktif olalım. bildirim yapalım. varsa başka fikirler ekleyelim. hepimizin istediği bu konuyu birlikte daha iyi yapalım.

NELER YAPILIYO. HEPSİNİ OKUYAMADIM.. İLK SAYFAYI OKUDUM Bİ...

07 Ekim 2015 Ödevleri

2- gün içinde bir öğün süt ürünlerinden tüketmek. süt , ayran , yağurt , kefir ...vb
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
ES-SELAM (131 kez ) Emniyet, selam, güven ve esenlik sahibi, her türlü ayıptan selamette, her çeşit afetten korunan, emniyet içerisinde anlamındadır.

6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)

bugünkü görevler bunlar. bunları gün içinde yapıp yarın öğlene kadar bildirim yapıyorsunuz. ona göre tabloya isminiz eklenecek.

birde haftalık görevler var
ekim ayı ilk hafta haftalık görevler (5 ekim-11 ekim )
1. haftanın bir günü yüz bakımı ( peeling , temizleme)
2. kendine yarım saat ayırıp en sevdiğin şeyi yapmak ( müzik dinlemek, kitap okumak, resim yapmak...vb)
3.sağlık için bir hafta boyunca 100 mekik
4. haftalık 20 tl kenara birikim.
5. hergün güne başlarken ve yatmadan önce 33 sühbanallah 33 elhamdülilah 33 allahü ekber okumak. (alternatif olarak uzun süredir görüşmediğim bir arkadaş, akraba, eş dost aranıp halini hatrını sormak )
6.makyaj yada kişisel bakım malzemelerine gözden geçirmek düzenlemek eksik veya alınacak varsa almak.
7. haftanın bir günü cuma olabilir birine birşey alıp ikram etmek

bunlarda pazartesi veriliyor sonraki pazartesiye kadar yapılacak.

pazartesi sabahtan bildirim yapıyoruz.

merhabalaaar
ben de 4 aylık erkek bebek annesi, 1.5 yıllık evliyim ve pazartesi günü işe geri döndüm herşey karışık şuan evimde heryer heryerde yani. bebeğim annemde gündüz. sabah 7 de bırakıyorum , akşam da onu alıp 6buçukta eve dönüyorum biraz oynaşıp hasret giderip emişip uyutuyorum 8.00 gibi sonra da eşimle yemek sohbet derken ben de 9da en geç buçukta uyuyorum henüz vücudum alışamadı tempoya ama uyumasam da nerden başlasam diye kafam karışıyo herşey olduğu gibi kalıyo. bu topik güzel olmuş. dahil olmak istedim. ama doğru mu anlamışım. her gün için görevler belirliyoruz. akşam da yaptık mı yapmadık mı onu mu söylüyoruz ? öyleyse bugünün görevleri neymiş biri bana alıntılayıp yazabilir mi ?

hoşgeldin canım evet işe dönüşte ilk günler öyle oluyor. ama zamanla herşey rayına oturuyor. bu sayfa daha çok kendinle ilgili.

07 Ekim 2015 Ödevleri

3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.

bugünkü görevler bunlar. bunları gün içinde yapıp yarın öğlene kadar bildirim yapıyorsunuz. ona göre tabloya isminiz eklenecek.

birde haftalık görevler var
ekim ayı ilk hafta haftalık görevler (5 ekim-11 ekim )
1. haftanın bir günü yüz bakımı ( peeling , temizleme)
2. kendine yarım saat ayırıp en sevdiğin şeyi yapmak ( müzik dinlemek, kitap okumak, resim yapmak...vb)
3.sağlık için bir hafta boyunca 100 mekik
4. haftalık 20 tl kenara birikim.
5. hergün güne başlarken ve yatmadan önce 33 sühbanallah 33 elhamdülilah 33 allahü ekber okumak. (alternatif olarak uzun süredir görüşmediğim bir arkadaş, akraba, eş dost aranıp halini hatrını sormak )
6.makyaj yada kişisel bakım malzemelerine gözden geçirmek düzenlemek eksik veya alınacak varsa almak.
7. haftanın bir günü cuma olabilir birine birşey alıp ikram etmek

bunlarda pazartesi veriliyor sonraki pazartesiye kadar yapılacak.

pazartesi sabahtan bildirim yapıyoruz.

eshma tamam canım teşekkür ederim. ben de yapayım bari

selam hatunlarrr dünün görevleri tamamdır hemen bakıyorummm bugun neler yapıyoruz.

Hayırlı akşamlar kuzlar bugün 8 saat dersim vardı yarın boş günüm inş temizlik yapacağım yarın dipköşe
ıspartadan yüzdeyüz doğal gülsuyu almştım yüzüm için hergün tonik olarak obu kullanırım ardından nemlendiricimi hem yüzüme hem ellerime muhakkak sürerim
yatmadan önce 5 ayetelkürsimi okuyayım tespihlerimi de çekeri inş :)

07 Ekim 2015 Ödevleri

1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT ) -yapıldı
2- gün içinde bir öğün süt ürünlerinden tüketmek. süt , ayran , yağurt , kefir ...vb - yapıldı
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak. yapıldı

4- 20 tane ip atlamak yada bisiklet çevirmek - yapıldı
5- Evimiz için 3 tane prizinizi silmek . yapıldı
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT) - yapıldı

tüm ödevleri yaptım

08 Ekim 2015 Ödevleri

2- gün içinde bir öğün kuryemiş yemek ( ceviz,fındık , badem, leblebi, kuruüzüm...vb gibi ama sayıya dikkat )
EL-MÜ'MİN (137 kez ) Gönüllerde iman ışığı uyandıran, kendine sığınanları koruyup rahatlatan

4- bel bölgesi çalıştırıcı 10 tane egzersiz
5- varsa takı malzemelerini düzelemek

ya bi hevesle topik açıldı ama uğrayan çok az kişi. sorun ödevler mi? neden kimse ilgili değil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…