Kendimize, evimize, maddiyatımıza ve maneviyatımıza katkı için haydi buraya :)

eee yarının görevleri nedir şimdi
Nego e pas attım ama geri dönmedi.
bir kaç gün böyle aksilikler olacak arkadaşlar, siz de destek olmak isterseniz, aklınıza gelen görevleri bana özelden yazın. ben de gün gün 1. mesajı düzenleyeyim, bu şekilde hem hepimizin istediği olur, hem de daha objektif ve verimli oluruz :)

okito o zaman ekran resmini çektim bugunun görevlerini akşam tamamlayıp yarın bildiririm :)

Cıkss bana göre değil burası...
Size başarılar benim buradan tek yapacağım şey duaları okumak diğerleri hiç bana göre değil
Yinede güzel paylaşımlar olur inşallah...
E ehl-i keyf ben yokum kuzum çünkü yarın çalışmaya başlayacam bana uymaz sana kolay gelsin bol şans...

01 Ekim 2015

1- hiçbirşey yapamazsak en azından bir rimel sürmek :) ( SABİT ) YAPILDI
2- sadece iki bardak şekerli çay veya nescafe hakkımız var. şekersiz içiyorsak sınırsız. sonrasında sadece su veya bitkiçayı. YAPILDI
3- dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
( Er-Rahmân (298 kez) Dünyada ve ahirette Allah'ın sevgisini kazanmak.. ) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem ) YAPILDI
4- 10 tane mekik çekmek ya da 10 dakika ayakta twist hareketi yapmak. YAPILDI
5- temizlik adına da tezgah üzerinde hiç bulaşık bırakmamak ya da lavabo temizlemek. YAPILDI
6- yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT) YAPILDI
Ayetel Kürsi
Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te'huzühu sinetün velâ nevm,
lehu mâ fissemâvâti ve ma fil'ard, men zellezi yeşfeu indehu illâ bi'iznih,
ya'lemü mâ beyne eydiyhim vemâ halfehüm,
velâ yü-hîtûne bi'şey'im min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel'ard,
velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azim.

Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
Allah'dan başka hiç bir ilah yoktur. O, daima yaşayan, daima duran,
bütün varlıkları ayakta tutandır. O'nu ne gaflet basar, ne de uyku.
Göklerdeki ve yerdeki herşey O'nundur. O'nun izni olmadan huzurunda şefaat etmek kimin haddine! Onların önlerinde ve arkalarında ne varsa hepsini bilir.
Onlar ise, O'nun dilediği kadarından başka ilminden hiçbir şey kavrayamazlar.
O'nun hükümdarlığı, bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır. Her ikisini görüp gözetmek,
ona bir ağırlık da vermez. O, çok yüce, çok büyüktür.

01 Ekim 2015

1- hiçbirşey yapamazsak en azından bir rimel sürmek :) ( SABİT ) YAPILDI
2- sadece iki bardak şekerli çay veya nescafe hakkımız var. şekersiz içiyorsak sınırsız. sonrasında sadece su veya bitkiçayı. farketmeden 3 bardak şekerli içimişim
3- dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
( Er-Rahmân (298 kez) Dünyada ve ahirette Allah'ın sevgisini kazanmak.. ) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem ) YAPILDI
4- 10 tane mekik çekmek ya da 10 dakika ayakta twist hareketi yapmak. yapıldı
5- temizlik adına da tezgah üzerinde hiç bulaşık bırakmamak ya da lavabo temizlemek. YAPILDI
6- yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT) YAPILDI
Ayetel Kürsi
Okunuşu
velâ yü-hîtûne bi'şey'im min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel'ard,

Anlamı
Göklerdeki ve yerdeki herşey O'nundur. O'nun izni olmadan huzurunda şefaat etmek kimin haddine! Onların önlerinde ve arkalarında ne varsa hepsini bilir.
O'nun hükümdarlığı, bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır. Her ikisini görüp gözetmek,

2. madde dışında hepsi tamamdır kızlar.

yeni ödevlere hazırım ama ödevler yok galiba bugün:)

02 Ekim 2015 Ödevleri

1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT )
2- Bir öğün yemeği normalden daha az yemek ve ardından meyve yemek.
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
( Er-Rahîm (258 kez ) Maddî ve manevî rızka nail olmak.) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- Sağlık için 10 dakika yürüyüş. ( dışarı çıkamayan evdede yürüyebilir)
5- Düzen için evde bir tane çekemece düzenleme
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)
Ayetel Kürsi
Okunuşu

Anlamı

NOT: Bundan sonraki ödevi, tüm ödevler tamamlandı diye ilk bildirim yapan kişi verecek. bu düzene uygun şekilde yazması rica olunur. :)

canım kusura bakma benim iki çocuğu var biri bebek dünde yüzümde bir ağrı vardı mahvetti beni görmedim yazdığını, benim telefon akılsız her an siteye giremiyorum pc ya da tablet açmam lazım:)

bugün ki ödevleri zevkle yapıcam:)

önemli değil canım, daha oturamadı sistem zaten

ilk bildirimi senden bekliyorum
yüzün nasıl oldu

önemli değil canım, daha oturamadı sistem zaten

ilk bildirimi senden bekliyorum
yüzün nasıl oldu
4 ağrı kesiciden sonra daha iyi gibi hala var ağrı maalesef

rimel işi öğlen tamam olur:) yürüyüşte çünkü okula gidicek kuzum:) ordan yağmur yağmazsa ben mağazaya uğruycam, dönüşte ütüm var inşallah, bugün ki ödev ütü olaymış iyiymiş:) çekmecelerim düzenli ama bulurum ben düzeltecek çekmece:)

ödevleri eshma özelden mesaj attı canım :)
çok bişey değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…