- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 39
- Konu Sahibi DEED EL TASARIM
-
eee yarının görevleri nedir şimdi
Nego e pas attım ama geri dönmedi.
bir kaç gün böyle aksilikler olacak arkadaşlar, siz de destek olmak isterseniz, aklınıza gelen görevleri bana özelden yazın. ben de gün gün 1. mesajı düzenleyeyim, bu şekilde hem hepimizin istediği olur, hem de daha objektif ve verimli oluruz :)
Hadi ödevini yap , bize yeni ödevler öner öğretmenim. .Canım benim hemen geçmişi okuyorum
He takılalım siyaset bana yaramıyor pek dur ben içeriğini okuyayım birxaysex bu topiğe takılalım mı
01 Ekim 2015
1- hiçbirşey yapamazsak en azından bir rimel sürmek :) ( SABİT ) YAPILDI
2- sadece iki bardak şekerli çay veya nescafe hakkımız var. şekersiz içiyorsak sınırsız. sonrasında sadece su veya bitkiçayı. YAPILDI FAZLASIYLA :)
3- dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
( Er-Rahmân (298 kez) Dünyada ve ahirette Allah'ın sevgisini kazanmak.. ) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem ) MAZERETLİ
4- 10 tane mekik çekmek ya da 10 dakika ayakta twist hareketi yapmak. UNUTULDU
5- temizlik adına da tezgah üzerinde hiç bulaşık bırakmamak ya da lavabo temizlemek. TEMBELLİK OLDU YAPILMADI
6- yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT) MAZERETLİ
SINIFTA KALDIM DÜN.
Ayetel Kürsi
Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te'huzühu sinetün velâ nevm,
lehu mâ fissemâvâti ve ma fil'ard, men zellezi yeşfeu indehu illâ bi'iznih,
ya'lemü mâ beyne eydiyhim vemâ halfehüm,
velâ yü-hîtûne bi'şey'im min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel'ard,
velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azim.
Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
Allah'dan başka hiç bir ilah yoktur. O, daima yaşayan, daima duran,
bütün varlıkları ayakta tutandır. O'nu ne gaflet basar, ne de uyku.
Göklerdeki ve yerdeki herşey O'nundur. O'nun izni olmadan huzurunda şefaat etmek kimin haddine! Onların önlerinde ve arkalarında ne varsa hepsini bilir.
Onlar ise, O'nun dilediği kadarından başka ilminden hiçbir şey kavrayamazlar.
O'nun hükümdarlığı, bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır. Her ikisini görüp gözetmek,
ona bir ağırlık da vermez. O, çok yüce, çok büyüktür.
O halde yarının görevleri senden olsun
hergün bir kişi seçeceğim böyle olmayacak başka türkü
sen bana özelden mesaj at, ben de 1. sayfadaki ilk mesaja ekleyeyim, daha düzenli olacak, oraya listede ekleyeceğim
canım kusura bakma benim iki çocuğu var biri bebek dünde yüzümde bir ağrı vardı mahvetti beni görmedim yazdığını, benim telefon akılsızNego e pas attım ama geri dönmedi.
bir kaç gün böyle aksilikler olacak arkadaşlar, siz de destek olmak isterseniz, aklınıza gelen görevleri bana özelden yazın. ben de gün gün 1. mesajı düzenleyeyim, bu şekilde hem hepimizin istediği olur, hem de daha objektif ve verimli oluruz :)
02 Ekim 2015 Ödevleri
1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT )
2- Bir öğün yemeği normalden daha az yemek ve ardından meyve yemek.
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
( Er-Rahîm (258 kez ) Maddî ve manevî rızka nail olmak.) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- Sağlık için 10 dakika yürüyüş. ( dışarı çıkamayan evdede yürüyebilir)
5- Düzen için evde bir tane çekemece düzenleme
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)
Ayetel Kürsi
Okunuşu
velâ yü-hîtûne bi'şey'im min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel'ard,
Anlamı
Göklerdeki ve yerdeki herşey O'nundur. O'nun izni olmadan huzurunda şefaat etmek kimin haddine! Onların önlerinde ve arkalarında ne varsa hepsini bilir.
O'nun hükümdarlığı, bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır. Her ikisini görüp gözetmek,
NOT: Bundan sonraki ödevi, tüm ödevler tamamlandı diye ilk bildirim yapan kişi verecek. bu düzene uygun şekilde yazması rica olunur. :)
önemli değil canım, daha oturamadı sistem zatencanım kusura bakma benim iki çocuğu var biri bebek dünde yüzümde bir ağrı vardı mahvetti beni görmedim yazdığını, benim telefon akılsızher an siteye giremiyorum pc ya da tablet açmam lazım:)
bugün ki ödevleri zevkle yapıcam:)
4 ağrı kesiciden sonra daha iyi gibi hala var ağrı maalesefönemli değil canım, daha oturamadı sistem zaten
ilk bildirimi senden bekliyorum
yüzün nasıl oldu
ödevleri4 ağrı kesiciden sonra daha iyi gibi hala var ağrı maalesef
rimel işi öğlen tamam olur:) yürüyüşte çünkü okula gidicek kuzum:) ordan yağmur yağmazsa ben mağazaya uğruycam, dönüşte ütüm var inşallah, bugün ki ödev ütü olaymış iyiymiş:) çekmecelerim düzenli ama bulurum ben düzeltecek çekmece:)
01 Ekim 2015
1- hiçbirşey yapamazsak en azından bir rimel sürmek :) ( SABİT ) Sabah evden koşturarak çıkıldı. Unutuldu.
2- sadece iki bardak şekerli çay veya nescafe hakkımız var. şekersiz içiyorsak sınırsız. sonrasında sadece su veya bitkiçayı. Fazlasıyla YAPILDI
3- dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
( Er-Rahmân (298 kez) Dünyada ve ahirette Allah'ın sevgisini kazanmak.. ) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem ) MAzeretli
4- 10 tane mekik çekmek ya da 10 dakika ayakta twist hareketi yapmak. YAPILDI
5- temizlik adına da tezgah üzerinde hiç bulaşık bırakmamak ya da lavabo temizlemek. Eşim Toparladı mutfağı :)
6- yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT) Mazeretli
Ayetel Kürsi
Okunuşu
Anlamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?