• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimize, evimize, maddiyatımıza ve maneviyatımıza katkı için haydi buraya :)

GÖREVLER / ÜYE ADIDEED EL TASARIMcelibonnnbtlbetuleshmaeflalimpinhan16ALTINIMHuysuz Kova2KediAnnesiMavi Terlikehl-i keyfstatisticianErizarseyhan77patolojicnntrm
1-Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) (SABİT)
2- tüm gün boyu en az 2 litre su içmek
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
El -melik (91 kez) Maddi ve manevi açıdan güçlü olmak, emir sahibi olmak, insanlara söz dinletebilmek ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- 20 tane twist yapmak
5- Düzen için mutfakta bir dolap düzenlemek
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)

Son düzenleme:
GÖREVLER / ÜYE ADIDEED EL TASARIMcelibonnnbtlbetuleshmaeflalimpinhan16ALTINIMHuysuz Kova2KediAnnesiMavi Terlikehl-i keyfstatisticianErizarseyhan77patolojicnntrm
1-Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) (SABİT)
2- tüm gün boyu en az 2 litre su içmek
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
El -melik (91 kez) Maddi ve manevi açıdan güçlü olmak, emir sahibi olmak, insanlara söz dinletebilmek ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- 20 tane twist yapmak
5- Düzen için mutfakta bir dolap düzenlemek

haftalık olarak yukardakı msjı alıntılayıp degıstırerek , görevleri yada üye isimlerini değiştirebilirsiniz.. benden bu kadar kolay gelsin :KK24::KK24:

bu hafta ıcın herkesı güleryuzledım ben :) hakkını verın kızlar mahcup etmeyın :KK16:

artık bi tablomuz bilem var hemen iş başına o zaman 1 madde tamamdır :) ertesi günde tablodan yapmayanları belirleyip ceza olarak bi ek iş daha veririz :D

artık bi tablomuz bilem var hemen iş başına o zaman 1 madde tamamdır :) ertesi günde tablodan yapmayanları belirleyip ceza olarak bi ek iş daha veririz :KK70:
Tablodaki görevler 5 Ekim görevi , sen daha 5 Ekim görevlerinin 1. maddesini mi yaptım diyorsun :KK35::confused:

o gün pas geçti herkezzz gün içinde gaz vermiyosunki ama hatırlatmıyosun taciz etmiyosun bizi :D

06 Ekim 2015 Ödevleri

1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT )
2- Tüm öğünlerde normalden birazcık daha az yemek ya da yediğimiz abur cuburu 3 te 1 oranında azaltmak.
El-Kuddûs (170 kez ) Maddî ve manevî her türlü temizlik, kalp temizliği, ruhî hastalıklardan iyileşmek.
( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )

4- resimde görülen ezgersizden en az 10 tane yapmak ya da 10 mekik ya da 10 twist yapmak.
5- Evimiz için en az 5 adet ütü yapmak ya da bir nevresim değiştirmek.

@cnntrm
@celibonnn
@btlbetul
eshma eshma
@eflalim
P pinhan16
ALTINIM ALTINIM
27.01 27.01
@2KediAnnesi
@Mavi Terlik
E ehl-i keyf
@statistician
@Erizar
@seyhan77
@patoloji

Eklentiler

• egzersiz.webp
    egzersiz.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 51
06 Ekim 2015 Ödevleri

1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT )
2- Tüm öğünlerde normalden birazcık daha az yemek ya da yediğimiz abur cuburu 3 te 1 oranında azaltmak.
El-Kuddûs (170 kez ) Maddî ve manevî her türlü temizlik, kalp temizliği, ruhî hastalıklardan iyileşmek.
( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )

4- resimde görülen ezgersizden en az 10 tane yapmak ya da 10 mekik ya da 10 twist yapmak.
5- Evimiz için en az 5 adet ütü yapmak ya da bir nevresim değiştirmek.

@cnntrm
@celibonnn
@btlbetul
eshma eshma
@eflalim
P pinhan16
ALTINIM ALTINIM
27.01 27.01
@2KediAnnesi
@Mavi Terlik
E ehl-i keyf
@statistician
@Erizar
@seyhan77
@patoloji
bugün nevresim değiştirdim çamaşır astım ütü de yapıcam inş
2 kg fazlam var az yiyorum :)
geri kalan işlem ve duaları gün içinde yapıcam inş

5 ekim görevlerini ben yaptım hepsini. ama bu sabah işe geç geldim dışardada tel şarjı azdı internete göremedim. güler yüzlerin hakkını verelim.

6 ekim görevlerde gelmiş. 1,2. ve 3. maddeler cepte yaptım bile:)

5 ekim görevlerini ben yaptım hepsini. ama bu sabah işe geç geldim dışardada tel şarjı azdı internete göremedim. güler yüzlerin hakkını verelim.

6 ekim görevlerde gelmiş. 1,2. ve 3. maddeler cepte yaptım bile:)

Ohhhh tebriklerrr :) ben işte olduğum için çok ağır gidiyorum :)

diğer kızlar nerdeler herkes tembellikmi yapıyorrrr kızlarrrrrrrrrr

Sanırm bu başlık olmayacak :KK12: umudumu yitirmeye başladım :KK61:
diğer topik ne güzel herkes uğruyor bildirim yapıyor. biraz daha böyle giderse bu konunun kapanmasını isteyeceğim ve diğer konuya transfer olacağım En Büyük TÜRKİYE

Back