- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
- Konu Sahibi DEED EL TASARIM
-
GÖREVLER / ÜYE ADI | DEED EL TASARIM | celibonnn | btlbetul | eshma | eflalim | pinhan16 | ALTINIM | Huysuz Kova | 2KediAnnesi | Mavi Terlik | ehl-i keyf | statistician | Erizar | seyhan77 | patoloji | cnntrm |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1-Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) (SABİT) | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ |
2- tüm gün boyu en az 2 litre su içmek | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ |
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak. El -melik (91 kez) Maddi ve manevi açıdan güçlü olmak, emir sahibi olmak, insanlara söz dinletebilmek ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem ) | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ |
4- 20 tane twist yapmak | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ |
5- Düzen için mutfakta bir dolap düzenlemek | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ |
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT) | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ | ☺ |
GÖREVLER / ÜYE ADI DEED EL TASARIM celibonnn btlbetul eshma eflalim pinhan16 ALTINIM Huysuz Kova 2KediAnnesi Mavi Terlik ehl-i keyf statistician Erizar seyhan77 patoloji cnntrm 1-Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) (SABİT) ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ 2- tüm gün boyu en az 2 litre su içmek ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ 3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
El -melik (91 kez) Maddi ve manevi açıdan güçlü olmak, emir sahibi olmak, insanlara söz dinletebilmek ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ 4- 20 tane twist yapmak ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ 5- Düzen için mutfakta bir dolap düzenlemek ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ 6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT) ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺
Tablodaki görevler 5 Ekim görevi , sen daha 5 Ekim görevlerinin 1. maddesini mi yaptım diyorsunartık bi tablomuz bilem var hemen iş başına o zaman 1 madde tamamdır :) ertesi günde tablodan yapmayanları belirleyip ceza olarak bi ek iş daha veririz
Tablodaki görevler 5 Ekim görevi , sen daha 5 Ekim görevlerinin 1. maddesini mi yaptım diyorsun
5 Ekim bildirimi de yok ama kimsedenAyy yok canım 6 ekim için :)
o gün pas geçti herkezzz gün içinde gaz vermiyosunki ama hatırlatmıyosun taciz etmiyosun bizi
06 Ekim 2015 Ödevleri
1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT )
2- Tüm öğünlerde normalden birazcık daha az yemek ya da yediğimiz abur cuburu 3 te 1 oranında azaltmak.
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
El-Kuddûs (170 kez ) Maddî ve manevî her türlü temizlik, kalp temizliği, ruhî hastalıklardan iyileşmek.
( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- resimde görülen ezgersizden en az 10 tane yapmak ya da 10 mekik ya da 10 twist yapmak.
5- Evimiz için en az 5 adet ütü yapmak ya da bir nevresim değiştirmek.
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)
@cnntrm
@celibonnn
@btlbetul
eshma
@eflalim
P pinhan16
ALTINIM
27.01
@2KediAnnesi
@Mavi Terlik
E ehl-i keyf
@statistician
@Erizar
@seyhan77
@patoloji
bugün nevresim değiştirdim çamaşır astım ütü de yapıcam inş06 Ekim 2015 Ödevleri
1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT )
2- Tüm öğünlerde normalden birazcık daha az yemek ya da yediğimiz abur cuburu 3 te 1 oranında azaltmak.
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
El-Kuddûs (170 kez ) Maddî ve manevî her türlü temizlik, kalp temizliği, ruhî hastalıklardan iyileşmek.
( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- resimde görülen ezgersizden en az 10 tane yapmak ya da 10 mekik ya da 10 twist yapmak.
5- Evimiz için en az 5 adet ütü yapmak ya da bir nevresim değiştirmek.
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)
@cnntrm
@celibonnn
@btlbetul
eshma
@eflalim
P pinhan16
ALTINIM
27.01
@2KediAnnesi
@Mavi Terlik
E ehl-i keyf
@statistician
@Erizar
@seyhan77
@patoloji
Bekliyoruz canım, gaz lazım bize gaz gaz gazMerhaba hanımlar. Takipteyim ama görwvleri yerine getiremiyorum. Haftaya eşlik edeceğim inş
Bekliyoruz canım, gaz lazım bize gaz gaz gaz
KK marka gaz canımhangi marka gazzzbakalım en tembel hatun kim burdaaaaa ben tembelim ama çok değillll :)
5 ekim görevlerini ben yaptım hepsini. ama bu sabah işe geç geldim dışardada tel şarjı azdı internete göremedim. güler yüzlerin hakkını verelim.
6 ekim görevlerde gelmiş. 1,2. ve 3. maddeler cepte yaptım bile:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?