Kendimize, evimize, maddiyatımıza ve maneviyatımıza katkı için haydi buraya :)

GÖREVLER / ÜYE ADIDEED EL TASARIMcelibonnnbtlbetuleshmaeflalimpinhan16ALTINIMHuysuz Kova2KediAnnesiMavi Terlikehl-i keyfstatisticianErizarseyhan77patolojicnntrm
1-Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) (SABİT)
2- tüm gün boyu en az 2 litre su içmek
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
El -melik (91 kez) Maddi ve manevi açıdan güçlü olmak, emir sahibi olmak, insanlara söz dinletebilmek ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- 20 tane twist yapmak
5- Düzen için mutfakta bir dolap düzenlemek
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)

Son düzenleme:

haftalık olarak yukardakı msjı alıntılayıp degıstırerek , görevleri yada üye isimlerini değiştirebilirsiniz.. benden bu kadar kolay gelsin

bu hafta ıcın herkesı güleryuzledım ben :) hakkını verın kızlar mahcup etmeyın

artık bi tablomuz bilem var hemen iş başına o zaman 1 madde tamamdır :) ertesi günde tablodan yapmayanları belirleyip ceza olarak bi ek iş daha veririz

artık bi tablomuz bilem var hemen iş başına o zaman 1 madde tamamdır :) ertesi günde tablodan yapmayanları belirleyip ceza olarak bi ek iş daha veririz
Tablodaki görevler 5 Ekim görevi , sen daha 5 Ekim görevlerinin 1. maddesini mi yaptım diyorsun

o gün pas geçti herkezzz gün içinde gaz vermiyosunki ama hatırlatmıyosun taciz etmiyosun bizi

Eklentiler

• egzersiz.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 52
bugün nevresim değiştirdim çamaşır astım ütü de yapıcam inş
2 kg fazlam var az yiyorum :)
geri kalan işlem ve duaları gün içinde yapıcam inş

5 ekim görevlerini ben yaptım hepsini. ama bu sabah işe geç geldim dışardada tel şarjı azdı internete göremedim. güler yüzlerin hakkını verelim.

6 ekim görevlerde gelmiş. 1,2. ve 3. maddeler cepte yaptım bile:)

Ohhhh tebriklerrr :) ben işte olduğum için çok ağır gidiyorum :)

diğer kızlar nerdeler herkes tembellikmi yapıyorrrr kızlarrrrrrrrrr

Sanırm bu başlık olmayacak umudumu yitirmeye başladım
diğer topik ne güzel herkes uğruyor bildirim yapıyor. biraz daha böyle giderse bu konunun kapanmasını isteyeceğim ve diğer konuya transfer olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…