Kendimize, evimize, maddiyatımıza ve maneviyatımıza katkı için haydi buraya :)

Ufak ufak ödevler ama benim için kıymetli ödevler. Hem çocuk hem iş, bunlara rağmen vakit ayırırsam ne mutlu bana :)

Ahahhaha
Sen bize haftalık 20 tela vereceksin biz biriktiricez.. Tamam ben varım

Ooo sayfalar uçmuş:) canım mekik cekemeyebilirim hastayım, çenem yüzüm çok ağrıyor, rimel dahil komple makyaj yaptım:) oğlumu okula götürdüğüm için her gün, cilt lrkem var makyajsız çıkmıyorum:) esmaul Hüsna yı oturduğum yerde çekerim, bugün ev işi bile yapmiycam çok ağrıyor bildirimi akşam yapamayabilirim çocukların uykusuyla uğraşıyorum sabah yapsam olur mu

DEED EL TASARIM canım sabahtan beri mesajlara bakıp duruyorum çok karışmış burası kim ne zaman ne yapacak benim beynim döndü vallahi ben dün esma-ül Hüsna okuyabildim sadece regl olduğum için başka dua okuyamadim mekik cekecektim ama sizmisim o da öyle gitti bir de kahveyi haftada bir gün yapacaktik o gün bugün mü yoksa Nayir Nolamaz...

aynen canım yaaa
nasıl düzenleyeceğiz bu sayfayı, yardım edin

aynen canım yaaa

Valla tablo vs gibi bir şey yapmak lazım ama sen yapabilir misin vaktin var mı bilmiyorum en azından katılımcı arkadaşlarin bir listesi olsa ilk sayfada iyi olur pazartesi günü ben de el atabilirim ama şu an öyle pc başında geçirecek vaktim yok

sevdim ben bu uygulamayı henüz yapamadım hiçbirini ama
çünkü işyerindeyim evde pc yok bakamıyorum
telefondan da anlamıyorum bulamıyorum burayı
başka bir çözüm yolu daha bulsak gözüme gözüme girse işler güçler de yapsam etsem

Yapılacaklarin liste fotoğrafını çek telefondan sonra da ekran resmi yap o zaman gözüne girer bence :)

aynen canım yaaa

canım yazmıştım dün galiba:) ilk mesajına yapılacakları yazarsan herkes daha rahat görür, madde madde yazabilirsin, tablo yapmayı biliyorsan tablo yapabilirsin, maalesef eskiden biliyordu yeni kk dan anlamıyorum, bilenler yardım eder umarım:)

O halde yarının görevleri senden olsun
hergün bir kişi seçeceğim böyle olmayacak başka türkü
sen bana özelden mesaj at, ben de 1. sayfadaki ilk mesaja ekleyeyim, daha düzenli olacak, oraya listede ekleyeceğim

kızlar size de katılmak istiyorum uygunsa.
temizlik açısından küllerden doğmak ekibini takip ediyorum.
kişisel bakım vs için de sizlerle olayım diyorum.birikim konusunda problem yok çok şükür.maaşımın 4/5'i direkt birikime gidiyor. bakım konusunda da elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum ama sizle olursam daha düzenli olurum diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…