Bebek İkinci El kendimiz içinde az kullanılmıs kıyafet yada ev eşyası satılan bolüm varmı bu sitede

bu sayfanın en sonunda bıze ulasın kısmı var bende oraya mesaj yazdım

Arkadaşlar,

Adminler sesimize kulak verip bizlere böyle bir imkan sağlasalar bile en büyük problem; satıcı için ürünü kargoya vermek , alıcı için kargo ücreti. Özellikle de ağır ya da hacimli ürünler sözkonusu olduğunda. Bilmiyorum adminlerimiz onaylar mı acaba ama bir teklifim var:

Üyeler satmak istedikleri ürünleri resim, fiyat ve özellikleri ile burada paylaşsa ve aynı şehirde yaşayanlar çoğunluğa uyan gün ve saatte buluşulup elden alışveriş yapsa nasıl olur? Bu sayede bir kalemde elden bir sürü eşya çıkarılmış olur.

Benim elimde de elden çıkarmak istediğim -çoğu hediye gelen ya da evde yer sorunu yapan- bir sürü eşya var. Ama bazılarını kargoya vermek çok zor. Kargo ücreti ise ne kadar tutar Allah bilir.

Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Zira yorumlar olumlu olursa ben de adminlere mesaj yazmak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler hepinize....

olur tabii adminler müsade ederlerse burada da paylaşabiliriz. ama izin almak lazım

Arkadaşlar admınden mesaj geldi sıtede bıt pazarı baslıgı altında ıstedıgımız bolum acıldı hepınızı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…