Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elkendimiz içinde az kullanılmıs kıyafet yada ev eşyası satılan bolüm varmı bu sitede
Adminler sesimize kulak verip bizlere böyle bir imkan sağlasalar bile en büyük problem; satıcı için ürünü kargoya vermek , alıcı için kargo ücreti. Özellikle de ağır ya da hacimli ürünler sözkonusu olduğunda. Bilmiyorum adminlerimiz onaylar mı acaba ama bir teklifim var:
Üyeler satmak istedikleri ürünleri resim, fiyat ve özellikleri ile burada paylaşsa ve aynı şehirde yaşayanlar çoğunluğa uyan gün ve saatte buluşulup elden alışveriş yapsa nasıl olur? Bu sayede bir kalemde elden bir sürü eşya çıkarılmış olur.
Benim elimde de elden çıkarmak istediğim -çoğu hediye gelen ya da evde yer sorunu yapan- bir sürü eşya var. Ama bazılarını kargoya vermek çok zor. Kargo ücreti ise ne kadar tutar Allah bilir.
Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Zira yorumlar olumlu olursa ben de adminlere mesaj yazmak istiyorum.