• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kendimiz içinde az kullanılmıs kıyafet yada ev eşyası satılan bolüm varmı bu sitede

englis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
138
8
48
34
Hatay
kendimiz içinde az kullanılmıs kıyafet yada ev eşyası satılan bolüm varmı bu sitede

bende bakındım bir ara ama bulamadım açıkçası , olsa ne güzel olucak , elimden çıkartmak istediğim hiç kullanmadığım , zamanında hediye gelmiş ev eşyası ürünlerim var,vb.

bende dün bakmıştım ama bulamadım. aslında bizler içinde kıyafet alım -satım konusu açılsa çok güzel olur valla

ben sıtede yenıyım sız bılıyorsanız bu konuyu admıne ulastırabılır mısınız

bende yeniyim sitede. arkadaslardan rica edelim ulastırsınlar bu konuyu,çok iyi fikir

Aynen açılsa çok güzel olur ben bilmiyorsum yasak olduğunu eklemiştim birşeyler 2 gün ceza aldım bilginiz olsun yasak şuan

suan eklenmedıgını bılıyorum ben admıne mesaj atmaya calıstım ama beceremedim rıca etsem bılen bırı varsa bu konu ılgılenebılır mı

Bir kişinin mesaj atmasıyla olacağını sanmıyorum izin verilmediğine göre vardır bir nedeni bir dönem serbestti eskiden demekki bir sorun olduki yasaklanmış.

bende çok aradım.bencede böyle bir grup oluşturulmalı.kıyafetlerden,ayakkabılardan çabuk sıkılıyoruz bayan olarak.takaslar ve satışlar yapabiliriz.evet açılması için destek verelim

bende çok aradım.bencede böyle bir grup oluşturulmalı.kıyafetlerden,ayakkabılardan çabuk sıkılıyoruz bayan olarak.takaslar ve satışlar yapabiliriz.evet açılması için destek verelim

bencede çok mantıklı neden izin yok acaba çocuklar için var sonuçta böle bi uygulama

arkadaşlar bende şimdi baktım evlilik hazırlığı ikinci el takas die bi yer var. orda sanırım satış yapılıyor tam inceleyemedim ama gelinlik nişanlık ilanı falan verenler var...

kızlar yasak olan ne yaa :(
ben ekledim ayakkabı falan bize göre satılsın diye
yasak mı artık ????
biri bilgi verebilir mi lütfen

Back