Kendimi zaman zaman kötü bir anneymişim gibi hissediyorum...

saol canımm sende iyiki varsın :içelim: amaaaann bozmasınlar moralimizi be kim bizi üzebilirr beee kaydirigubbakcemile3 :roflol:

işte bu be güzelim vereliniortak varmı bize yan bakan Çok üzgünüm çoook minnoşlarımızın canı sağolsun gerisi boooş :lepi:

benim oğlumda ufak ama gücü kuvveti maşaallah yerinde banada herkes gelişimi geri diyor ama oğlum neden böyle deyip kafayı sıyıramam zaten onların amacıda bu o yüzden boşversene çocuk bu bir anda büyüyedebilir.

harikasın arkadaşım, bende burda arkadaşlarımın desteğiyle takmamayı öğrendim. gerçektende bazıları gıcıklığına yapar gibi konuşup duruyo, sinir olmamak elde değil ama bende artık cevap vererek rahatlıyorum, zaten ana baba selvi gibi değiliz çocuğumu 1.80 ve iri yarı beklemelerinin alemi yok:))

Birebir benim yaşadığım durumu ifade etmişsin.Aynı durumdayım ben de.benim kızım da 34 aylık sağlıklı ama çok zayıf.Ne yapacağımı şaşırdım.elalemin lafına bakmayayım diyorum fakat etkilenmemek mümkün değil.

haklısın canım mutlaka etkileniyosun.önemli olan sağlığı ama milletin derdi başka!!boşvermeye çalışalım:))

oğlumda iştahsız ve zayıf bir bebek
ama şükür ki sağlıklı....
15 aylık olmasına rağmen 10 kilo
dışarıdan söylenenler hiç umrumda değilll

kimseyi takma bebişim boş konuşan çok piyasada şişman bebegi saglıklı bebek algılıyolar bana görede normalin üstü kilosu olan bebek obeziteye mehilli bebektir doktorumuz hep kızıyo bebeklere piniçunu hamur işi yüklemeyin 7aylık bebeklerin elinde ekmek görüyom ciddi ciddi yediriyolar ekmek iyi bişiymiş gibi
beni,m bebegimde 10.5 aylık 8215kilosu yaşıtlarına göre zayıf gbi duruyo ama eminimki ençok hareket edeni çıkar aralarında çünkü uyurken bile hareket halinde ama saglıkgı maşallah diyim çok iyi hala emiyo sütüm yaramasada seviyo emsin emebildigi kadar varsın narin olsunlar ama tuttugunu koparan olsunlar elleriyle beni bi tutuyoki dersin büyük adam gibi çekiyo öyle kuvvetli eminim kızında böyledir narin görünümlü ama kemikleri sert güzeldir

oğlumda iştahsız ve zayıf bir bebek
ama şükür ki sağlıklı....
15 aylık olmasına rağmen 10 kilo
dışarıdan söylenenler hiç umrumda değilll

alkisalkisalkis işte bu kaydirigubbakcemile3

aynen canım gayet narin görünüşlü ama sağlıklı çok şükür. obeziteye yatkın olacağına böyle olsun daha iyi a.s

kesinlikle katılıyorum benim oğlumda daha öncedende yazmıştım zayıf ama artık mutluyım çünkü oğlum herşeyi yiyor az yiyor ama herşeyini yiyor zayıf olsun ama alması gereken gıdaları alsın yeter ve benim aslanım çakı gibi maşallah sporcu yapacam ben onu :lepi:

aynen canım benimki de öyle herşeyden yiyo ama az yiyo. aman sağlıkları yerinde olsunda a.s
Allah nazarlardan saklasın oğluşunu terkencim, hadi bakalım başarıdan başarıya koşuşunu göstersin Rabbim sana :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…