KENDİMİ SEVİYORUM

En çok ben bu kurala uymak istemiştim ve o yüzden açmıştım bu konuyu.
Amacıma ulaşıyor olmanın hazzını yaşıyor gibiyim.
az uyumak . Bence güzel ilerledim. Günlük 6-7 saat gece uykusu yeterli geldi.
az yemek : doymadan kalkmak gerçekten vücuduma yaptığım en büyük yatırım. Benim zaman zaman kalp ağrılarım oluyordu bu kalp ağrım nerdeyse yok oldu.
az konuşmak: sevdiklerimle yine ucunu kaçırdığım oluyor , ama gereksiz insanlarla ve kalbimin ısınmadığı kişilere nefesimi harcamamak bana çok iyi geldi.
Bu kamp sürecinde bu kurala ters düşen hareketlerim oldu elbette ama hep zararlı çıkan ben oldum.

inşallah her şey daha da güzel olacak.
Daha final yapmadık yola devam ediyoruz.

erken kalkmak gercekten daha dinc kalmami sagladi ve bir cok isimi yetistirdim bu sayede

ama rsim vardiyali calistigi icin son zamankar gec yattitigimdan hep gec kalktim az yemek ve az konusmak kosminda sinifts kaldimc

erken kalkmak gercekten daha dinc kalmami sagladi ve bir cok isimi yetistirdim bu sayede

ama rsim vardiyali calistigi icin son zamankar gec yattitigimdan hep gec kalktim az yemek ve az konusmak kosminda sinifts kaldimc
Bence sen onu da geçersin.
Yeter ki iste.

Yarın da biz baslicaz bakalım , cocuk heyecanlı

Anlatmak istersen anlatabilirsin
yani anlatsam cok uzun ..ben kendimi biliyorum ama bazen insan tebrik edilmek haklisin iyisin hossun denmek ister .ama hep olumsuz seyler duyuyor kulagim o yuzden de geriye gidiyorum ileri gidemiyorum hic bir konuda

Galiba emzirme döneminde olduğum için çok sık acıkır oldum ben Onun haricinde çok uyuma çok konuşma olmadi gercekten bir hikmeti var herşeyin. Her daim bu sünneti uygulayabilmek duasiyla

Az jonuşmak konusunda biraz daha çaba göstermem gerekiyor sanırım diğer 2 konuda iyiyim

yani anlatsam cok uzun ..ben kendimi biliyorum ama bazen insan tebrik edilmek haklisin iyisin hossun denmek ister .ama hep olumsuz seyler duyuyor kulagim o yuzden de geriye gidiyorum ileri gidemiyorum hic bir konuda
Çoğumuz görünmek isteriz mükemmel oldukça da hayalete dönüşürüz.
İnsanlar kusuru konuşmayı daha çok sever nedense.
Nasıl mutluysan sen kendini nasıl takdir ediyorsan o yolda ol. Bu dünya başkalarından takdir bekleyecek kadar uzun değilmiş benim bunu anlamam 32 yilimi aldı. Ama sonunda kendim için yaşamayı öğrendim. Sabah uyandığımda ay aya bakıp gülümseyebiliyorsam en güzel takdir bu olmalı diyorum.
Galiba emzirme döneminde olduğum için çok sık acıkır oldum ben Onun haricinde çok uyuma çok konuşma olmadi gercekten bir hikmeti var herşeyin. Her daim bu sünneti uygulayabilmek duasiyla
Emzirme dönemini atlattığında bu sünneti hayatına tamamen yansitacagina eminim. İnsan böyle bir şeyin içine giriyorsa eğer çok şey değişecek demektir.
Az jonuşmak konusunda biraz daha çaba göstermem gerekiyor sanırım diğer 2 konuda iyiyim
Aynıyız ama bu konuda düzeleceğiz inanıyorum.
Çok teşekkürler.Bence farkındalık oluşturdunuz.Bana iyi geldi bu süreç.Özellikle erken kalkma kısmı.
Cok sevindim böyle düşünmenize

Aaa çok üzüldüm şu an ne güzeldi ben tatile girmeme rağmen alışmış vücut 6 da gözler açılıyor ama ben uzanmaya devam ediyorum. 7 de yataktan kalkış kahve kahvaltı derken evin içinde olduğum için bi kızlarımla sohbet ediyorum. Bide kedi sahiplendim onunla çok konuşuyorum

Az uyuma
Az konışma
Az yeme
Az yeme cok guzel bir şey her istediğini yiyorsun ama az.
Aklında hiç bir şey kalmıyor kısıtlama yok.
Peygamberimizin sünneti.
Böyle düşündüğünde çok yeme isteğin körelir.
Ben sana inanıyorum bu konuda da çözüme ulasacaksin.

İnsanlardan kaçma imsanlarla konışamama
Gayet iyi iletişim kuramama havadan sudam konuşamama ne konuşacagin düşünme karşıdaki kırılabilir miyim endişe duyma
Ne dedimlerle düşünme. Şimdi ne dedi anlayamamdim bi daha söyler misin demeyi çekinme ve herşeyi içine atma vb
Böle sorun yaşayan var miii???
Bu sorunları aşmak istiyorum

20 li yaşlarda ben de böyle düşünüyordum.
Sonra İnsanları merkezimden çıkardım.
Çünkü kimse kimseyi umursamıyor. 2. Gün dün ki konuşmalar unutuluyor.

İnşallah canim aslında bu şekilde çogu sünneti hayatimiza gecirebilsek cok güzel olurdu Elimizden geldiğince iste uygulamaya çalisacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…