Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simdi mutfaga gectim temizlik icinWilma11 ( 2. Başkan)
@cevizli tarcinli kek
clara
@Kahve __Kokusu
@Minnosprenses
@Aktif Lora
@Bonus
@Tenyearslatermavi
@Assos32
@ASSOSyal
@Otrera
Lna16
@PiXiEE
Tenceresiz kaldim anne
@MaviMabellee
P Papatya016
Cuel
@Kendinin en iyi hali ol
@Canpare
@madammor
Afrogul Bahar
Bugün ki programımiz neler?
Gece 11 30 dan önce uyumak nadir 12 yi görüyorum hep şükürGayet iyisin papatya 5 olmazsa 6 süper bence . Gece kaçta uyumustun?
7 den sonra kalkilmasina geç diyoruz.
Kendini çok yorma yavaş yavaş hepsi biter sakin bir mod
Selammm NurcumWilma11 ( 2. Başkan)
@cevizli tarcinli kek
clara
@Kahve __Kokusu
@Minnosprenses
@Aktif Lora
@Bonus
@Tenyearslatermavi
@Assos32
@ASSOSyal
@Otrera
Lna16
@PiXiEE
Tenceresiz kaldim anne
@MaviMabellee
P Papatya016
Cuel
@Kendinin en iyi hali ol
@Canpare
@madammor
Afrogul Bahar
Eki Görüntüle 3089838
İyi bir hafta olsun.
Yüzlerinizi daima gülsün.
❤❤Günaydın ❤❤
Ben bugün arkadaşa gittim sabah 09.30 gibi oturduk yaptık yedik içtik canımWilma11 ( 2. Başkan)
@cevizli tarcinli kek
clara
@Kahve __Kokusu
@Minnosprenses
@Aktif Lora
@Bonus
@Tenyearslatermavi
@Assos32
@ASSOSyal
@Otrera
Lna16
@PiXiEE
Tenceresiz kaldim anne
@MaviMabellee
P Papatya016
Cuel
@Kendinin en iyi hali ol
@Canpare
@madammor
Afrogul Bahar
Bugün ki programımiz neler?
Yazalım emmam her şeyi yazalım sonra yırtıp atalım.
Bir uzman demişti ki gerçekleşmesini istediğiniz dualarınızı yazın.
Ama yırtmayın.
Öfkenizi kusmak için yazın ama onu yırtın.
Tünaydın nasil gidiyor ?Kızlarrr tünaydın
Bizim okul dün kapandı müthiş yoğun geçti şuan kendime yeni gelebildim ama şimdiden özledim çocuklarımı giremedim bu yüzden siteye ama Yinede sabah yine 6 da kalktım kahvemi içtim,minnoş bi kahvaltı yaptım evde kızlarımlayım zaten onlar dışında kimseyle konuşma fırsatım olmadı bu çok güzel oldu sen nasılsın canım nasıl gidiyor?Tünaydın nasil gidiyor ?
Ben de yoğunum son zamanlarda. Çocuklar da evde tatil olduğundan.Bizim okul dün kapandı müthiş yoğun geçti şuan kendime yeni gelebildim ama şimdiden özledim çocuklarımı giremedim bu yüzden siteye ama Yinede sabah yine 6 da kalktım kahvemi içtim,minnoş bi kahvaltı yaptım evde kızlarımlayım zaten onlar dışında kimseyle konuşma fırsatım olmadı bu çok güzel oldu sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
Yaaa ne güzel düşünmüşsün. İlk okula başlasınlar bende göndericem kızlarımı. Kolay gelsin kuzum sanada.Ben de yoğunum son zamanlarda. Çocuklar da evde tatil olduğundan.
Yakında Kuran kursu başlayacak oraya gidecekler
Özel okulda mı öğretmensiniz.Bizim epey oldu kapanalı.Bizim okul dün kapandı müthiş yoğun geçti şuan kendime yeni gelebildim ama şimdiden özledim çocuklarımı giremedim bu yüzden siteye ama Yinede sabah yine 6 da kalktım kahvemi içtim,minnoş bi kahvaltı yaptım evde kızlarımlayım zaten onlar dışında kimseyle konuşma fırsatım olmadı bu çok güzel oldu sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
Benim de oğlum başladı pazartesi günü camide gidiyor.Allah zihin açıklığı versin hepsine:)Ben de yoğunum son zamanlarda. Çocuklar da evde tatil olduğundan.
Yakında Kuran kursu başlayacak oraya gidecekler
Teşekkür ederimYaaa ne güzel düşünmüşsün. İlk okula başlasınlar bende göndericem kızlarımı. Kolay gelsin kuzum sanada.
Nasıl mutlu mu geldiğinde?Benim de oğlum başladı pazartesi günü camide gidiyor.Allah zihin açıklığı versin hepsine:)
Evet özel anaokulunda öğretmenim. 17sinde kapandıktan sonra düne kadar zamanım o kadar zor geçti ki ama neyseki geçtitatilimizi sağlıkla yapalım inşallah bütün herkesÖzel okulda mı öğretmensiniz.Bizim epey oldu kapanalı.
Evet çok yorucu bir mesleğimiz var :) DinlenelimEvet özel anaokulunda öğretmenim. 17sinde kapandıktan sonra düne kadar zamanım o kadar zor geçti ki ama neyseki geçtitatilimizi sağlıkla yapalım inşallah bütün herkes
Yani sabah kendi kalkıyor.Ben uyan demeden.Koşa koşa gidiyor.Seviyor camiyi ve hocasını.Tabii bir hafta oldu anca.Insaallah böyle gider tüm yaz:)Nasıl mutlu mu geldiğinde?
Bizim kurs 40 kişilikmis verimli olur mu acaba ?Yani sabah kendi kalkıyor.Ben uyan demeden.Koşa koşa gidiyor.Seviyor camiyi ve hocasını.Tabii bir hafta oldu anca.Insaallah böyle gider tüm yaz:)