KENDİMİ SEVİYORUM

20 li yaşlarda ben de böyle düşünüyordum.
Sonra İnsanları merkezimden çıkardım.
Çünkü kimse kimseyi umursamıyor. 2. Gün dün ki konuşmalar unutuluyor.
Bende kaçna çekinme var girişken hiç degilim dobra olmak istiyorum savunmak istiyorum ama savunmadıgımda ezik hissediyorum bunu yapamıyorum:KK43:

İnşallah canim aslında bu şekilde çogu sünneti hayatimiza gecirebilsek cok güzel olurdu 🤗 Elimizden geldiğince iste uygulamaya çalisacagiz
Belki bu başlangıç olur.
Diğer sunnetleri de hayatımıza alırız tam anlamıyla.
Hayat bu şekilde daha anlamlı oluyor.

Bende kaçna çekinme var girişken hiç degilim dobra olmak istiyorum savunmak istiyorum ama savunmadıgımda ezik hissediyorum bunu yapamıyorum:KK43:
Bu hissi sana uyandiranlardan uzak durman seni daha çok huzurlu yapar.

Cok konuşan değil öz konuşan etkili olandır ve onemsenir.

Benim gibi yaşayan çok insan var sadakatsiz asya gibi olmak isterdim agzını payını verip gitmek aynen öyle 😅
Bak çok güzel bir örnek verdin.
En çok can yakanlar , En çok cani yanmış olanlardir.

Ama ben savunmaların konuşmadan bir bakışla bile yapılabildiğine inanıyorum.
Bazen sessiz kalış ve dik duruş daha çok güçlü gösteriyor insanı.

Benimde erken uyanmak sorunum yoktu genelde erken uyanıyorum ama kampa katıldığımdan beri 5.30 değilde 5 de uyanmayı hedefledim. Çoğu gün başardım.Yemek yeme konusunda da pek bi sıkıntı yaşamadım. Ama şu 3.kural beni baya zorladı evet onada uymaya çalıştım daha az konuştum, daha çok dinledim bazı şeylerin gerçek yüzünü daha net gördüm daha az verici taraf oldum. Paylaşımımı azalttım. Ara ara sinirlenince dilimin ayarı kaçıyor ama onuda törpüleyeceğime inanıyorum.insanlarla olan paylaşımım azalınca zihnimle konuşmaya başladım. Cesaret edemediğim, kendime, yapacağıma güvenemediğim konularda yeni kararlar aldım,yeni hedefler belirledim. Tekrar bi kamp olursa eğer beni unutmayın olurmu? Seve seve katılmaya hazırım

Wilma11 Wilma11 ( 2. Başkan)

cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek

clara clara

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu

Minnosprenses Minnosprenses

Aktif Lora Aktif Lora

Bonus Bonus

Tubismavis Tubismavis

Meybuz Meybuz

ASSOSyal ASSOSyal

Otrera Otrera

Lna16 Lna16

PiXiEE PiXiEE

Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne

M MaviMabellee

P Papatya016

Cuel Cuel

Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
birkartanesiii birkartanesiii
Madammor Madammor
Afrogul Bahar Afrogul Bahar

Konumuz yakında kapanacak 40 günlüğüne açmış olduğum bir konuydu.
Hayatınızda neler değişti?
Gerçekten biraz da olsun işe yaradı mı bu 3 kuralı uygulayanlarda.

Hadi biraz anlatalım mi?
Nurcum konuşma ve yeme konusunda sıkıntım yoktu sadece uykuda vardı 🥲
Şükür oda biraz da olsa toparlandı hatta şöyle gece geç bile yatsam 5 6 saatlik uyku bile yetiyor bazen öyle oldu diyim 🤗🥲
Bu topic için teşekkür ederim🤗 Ellerine emeğine sağlık canım 💜💜💜💜👩🏻‍❤️‍👩🏻☺️

Çoğumuz görünmek isteriz mükemmel oldukça da hayalete dönüşürüz.
İnsanlar kusuru konuşmayı daha çok sever nedense.
Nasıl mutluysan sen kendini nasıl takdir ediyorsan o yolda ol. Bu dünya başkalarından takdir bekleyecek kadar uzun değilmiş benim bunu anlamam 32 yilimi aldı. Ama sonunda kendim için yaşamayı öğrendim. Sabah uyandığımda ay aya bakıp gülümseyebiliyorsam en güzel takdir bu olmalı diyorum.

Emzirme dönemini atlattığında bu sünneti hayatına tamamen yansitacagina eminim. İnsan böyle bir şeyin içine giriyorsa eğer çok şey değişecek demektir.

Aynıyız ama bu konuda düzeleceğiz inanıyorum. 🥰

Cok sevindim böyle düşünmenize 😊
keske ezmeselerde demi ama onu da birakmiyorlar

Benimde erken uyanmak sorunum yoktu genelde erken uyanıyorum ama kampa katıldığımdan beri 5.30 değilde 5 de uyanmayı hedefledim. Çoğu gün başardım.Yemek yeme konusunda da pek bi sıkıntı yaşamadım. Ama şu 3.kural beni baya zorladı evet onada uymaya çalıştım daha az konuştum, daha çok dinledim bazı şeylerin gerçek yüzünü daha net gördüm daha az verici taraf oldum. Paylaşımımı azalttım. Ara ara sinirlenince dilimin ayarı kaçıyor ama onuda törpüleyeceğime inanıyorum.insanlarla olan paylaşımım azalınca zihnimle konuşmaya başladım. Cesaret edemediğim, kendime, yapacağıma güvenemediğim konularda yeni kararlar aldım,yeni hedefler belirledim. Tekrar bi kamp olursa eğer beni unutmayın olurmu? Seve seve katılmaya hazırım
Ya o kadar tatlı yazmışsın ki yüzümde tebessüm oluştu okurken.Her şey gönlünce olsun 40 gün dolmadı daha yalnız ayın 10 unda doluyor.
Son 6 gün de ne yaparsak o kâr. 🤗
Nurcum konuşma ve yeme konusunda sıkıntım yoktu sadece uykuda vardı 🥲
Şükür oda biraz da olsa toparlandı hatta şöyle gece geç bile yatsam 5 6 saatlik uyku bile yetiyor bazen öyle oldu diyim 🤗🥲
Bu topic için teşekkür ederim🤗 Ellerine emeğine sağlık canım 💜💜💜💜👩🏻‍❤️‍👩🏻☺️
Kalbimi bıraktım bize iyi örnek oldun . Demek ki istenilince başarılı olunuyor bu konularda. Daimi olsun🤗
keske ezmeselerde demi ama onu da birakmiyorlar
Biz ölene kadar da bazı insanlar yaşamaya devam edecek bu da bir imtihan deyip geçebilmek sanırım zoru kolay yapan bir şey.
Bir de sana zarar veren bir şey gördüğünde o ortamdan uzaklaşman daima senin faydan olur.

clara clara

Aktif Lora Aktif Lora

Bonus Bonus

Tubismavis Tubismavis

Meybuz Meybuz

ASSOSyal ASSOSyal

Otrera Otrera

Lna16 Lna16

PiXiEE PiXiEE

M MaviMabellee

P Papatya016

Cuel Cuel

Madammor Madammor

💚💚💚💚💚

❗❗❗Kamp bitmesine son 6 gün. ❗❗❗
Hiç uyamadim yarım yamalak yaptım deseniz de
En azından bu istek kalpte uyandı.

Kendimi seviyorum çünkü az olan bazı şeylerin bizlere daha çok huzur verdiğini anladım diye düşünmeye başladık bile.

Pazartesi, hepimize yeni ve iradeli kararlar alıp bunu uyguladığımız bir gün olsun.
Az konuş, az ye , az uyu.
💚💚💚💚💚💚

Screenshot_20220704-045113_Google.jpg

clara clara

Aktif Lora Aktif Lora

Bonus Bonus

Tubismavis Tubismavis

Meybuz Meybuz

ASSOSyal ASSOSyal

Otrera Otrera

Lna16 Lna16

PiXiEE PiXiEE

M MaviMabellee

P Papatya016

Cuel Cuel

Madammor Madammor

💚💚💚💚💚

Kendimi seviyorum çünkü az olan bazı şeylerin bizlere daha çok huzur verdiğini anladım diye düşünmeye başladık bile.

Pazartesi, hepimize yeni ve iradeli kararlar alıp bunu uyguladığımız bir gün olsun.
💚💚💚💚💚💚
Günaydın canım

clara clara

Aktif Lora Aktif Lora

Bonus Bonus

Tubismavis Tubismavis

Meybuz Meybuz

ASSOSyal ASSOSyal

Otrera Otrera

Lna16 Lna16

PiXiEE PiXiEE

M MaviMabellee

P Papatya016

Cuel Cuel

Madammor Madammor

💚💚💚💚💚

💚💚💚💚💚💚
Günaydınnn♥️♥️♥️

i p e k i p e k bu aralar dikişi düşünmeye başladim piyasalar kiyafetler elbiseler çok pahallandi ve dikişe hiç vaktim yok:KK43: şu üç ay pandemi döneminde dikişi çok diktim
emekliliğme 5-10 yıl kaldı.. emekli olduktan sonra yapmak istediğim şey dikiş kursuna gitmek... tekstil konfeksiyon bitirdim ama tam tamamina öğrenemedim... iyice öğrenmek için kursa gitmek istiyorum...
elbise dikmek istiyorum bi sürü kumaş alıp...
kızımada dikmek istiyorum dikişdikme kitabim var ama uygulamadim:KK43: bişeyler yapmam lazim..

Ya o kadar tatlı yazmışsın ki yüzümde tebessüm oluştu okurken.Her şey gönlünce olsun 40 gün dolmadı daha yalnız ayın 10 unda doluyor.
Son 6 gün de ne yaparsak o kâr. 🤗

Aynen öyle her anın her dakikanın kıymetini bilip dikkatli ve çok değerli kullanmak gerek dönüşü yok ne yaparsak, ne ögrenirsek kar. Bayramdan sonra belki tekrar bi kamp olur🤗🤗

X