Çok güzel dusunmussun neden olmasın harika oluri p e k bu aralar dikişi düşünmeye başladim piyasalar kiyafetler elbiseler çok pahallandi ve dikişe hiç vaktim yok şu üç ay pandemi döneminde dikişi çok diktim
emekliliğme 5-10 yıl kaldı.. emekli olduktan sonra yapmak istediğim şey dikiş kursuna gitmek... tekstil konfeksiyon bitirdim ama tam tamamina öğrenemedim... iyice öğrenmek için kursa gitmek istiyorum...
elbise dikmek istiyorum bi sürü kumaş alıp...
kızımada dikmek istiyorum dikişdikme kitabim var ama uygulamadimbişeyler yapmam lazim..
ama hiç vaktim yok..Çok güzel dusunmussun neden olmasın harika olur
Tek bildiğim şey düğme sökük filan dikmek :) ben de çok isterdim böyle bir kursa gitmek , imkanınız varsa ne güzel ...i p e k bu aralar dikişi düşünmeye başladim piyasalar kiyafetler elbiseler çok pahallandi ve dikişe hiç vaktim yok şu üç ay pandemi döneminde dikişi çok diktim
emekliliğme 5-10 yıl kaldı.. emekli olduktan sonra yapmak istediğim şey dikiş kursuna gitmek... tekstil konfeksiyon bitirdim ama tam tamamina öğrenemedim... iyice öğrenmek için kursa gitmek istiyorum...
elbise dikmek istiyorum bi sürü kumaş alıp...
kızımada dikmek istiyorum dikişdikme kitabim var ama uygulamadimbişeyler yapmam lazim..
esimden miYa o kadar tatlı yazmışsın ki yüzümde tebessüm oluştu okurken.Her şey gönlünce olsun 40 gün dolmadı daha yalnız ayın 10 unda doluyor.
Son 6 gün de ne yaparsak o kâr.
Kalbimi bıraktım bize iyi örnek oldun . Demek ki istenilince başarılı olunuyor bu konularda. Daimi olsun❤
Biz ölene kadar da bazı insanlar yaşamaya devam edecek bu da bir imtihan deyip geçebilmek sanırım zoru kolay yapan bir şey.
Bir de sana zarar veren bir şey gördüğünde o ortamdan uzaklaşman daima senin faydan olur.
Etraftan başka biri sanmıştım canım.esimden mi
hic pozotif bir konusmasi yok bana karsi sadece bugun yalandan bir iltifat duydum sonunda da pot kirdiEtraftan başka biri sanmıştım canım.
Eşin miydi o kişi
Bazi insanların fıtratı öyle sanırım soğuk.hic pozotif bir konusmasi yok bana karsi sadece bugun yalandan bir iltifat duydum sonunda da pot kirdi
evet baskalarina cok acır mesela daha mulayim yaklasir ama kimseye iltifat etmez de bana etsin amaBazi insanların fıtratı öyle sanırım soğuk.
Peki etrafında diger insanlarla iletişimi nasıl sadece sana karşı mı öyle?
Kac yıllık evlisin?evet baskalarina cok acır mesela daha mulayim yaklasir ama kimseye iltifat etmez de bana etsin ama
15 e girecegiz artikKac yıllık evlisin?
Bende niyet ettim bu yazdıklarınızaWilma11 ( 2. Başkan)
cevizli tarcinli kek
clara
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Aktif Lora
Bonus
Tubismavis
Meybuz
ASSOSyal
Otrera
Lna16
PiXiEE
Tenceresiz kaldim anne
M MaviMabellee
P Papatya016
Cuel
Kendinin en iyi hali ol
birkartanesiii
Madammor
Afrogul Bahar
❤ ❤ Günaydın ❤ ❤
Arkadaşlar bugün niyetlerimizi tazeleyelim.
Umuyorum ki niyetler güzel olunca muhakkak bir gün gerçek olacak.
Niyetimiz her şekilde olabilir örneğin;
Niyet ettim
bugün daha sakin olmaya,
daha az konuşmaya,
Kusur kapatmaya,
İyilik yapmaya vs
Bunu arttirabilir degistirebilirsiniz.
Bazen niyetler dua olur ve kabul edilir yüce makamda.
Niyetlerimizin arasına Allah in rızasını da sıkıştırırsak işte o zaman mükemmel olur.
❤Bende niyet ettim bu yazdıklarınıza
Biz buna bazen kendimizi ödüllendirme diyoruz hiç bir şeye dokunmama.Günaydın
Sabah 6 da kalktım
Kalkar kalkmaz bulaşık makinemi boşaltıp yerleştirdim
Tezgahi temizledim
Ohhh mis gibi
Dün yapamadim çok yorgundumgece 2 de kalktım yine uyudum
Çok aşiri yorgundum
Günaydın NurcumWilma11 ( 2. Başkan)
cevizli tarcinli kek
clara
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Aktif Lora
Bonus
Tubismavis
Meybuz
ASSOSyal
Otrera
Lna16
PiXiEE
Tenceresiz kaldim anne
M MaviMabellee
P Papatya016
Cuel
Kendinin en iyi hali ol
birkartanesiii
Madammor
Afrogul Bahar
❤ ❤ Günaydın ❤ ❤
Arkadaşlar bugün niyetlerimizi tazeleyelim.
Umuyorum ki niyetler güzel olunca muhakkak bir gün gerçek olacak.
Niyetimiz her şekilde olabilir örneğin;
Niyet ettim
bugün daha sakin olmaya,
daha az konuşmaya,
Kusur kapatmaya,
İyilik yapmaya vs
Bunu arttirabilir degistirebilirsiniz.
Bazen niyetler dua olur ve kabul edilir yüce makamda.
Niyetlerimizin arasına Allah in rızasını da sıkıştırırsak işte o zaman mükemmel olur.
Yüzümü güldüren❤
Grubun en güzel çiçeği ❤
Niyetlerimiz hayatımızı guzellestirsin inşallah