KENDİMİ SEVİYORUM

günaydin...
aslında 4 te uyandim.. kızımın wc gelmesiyle...
anne korkuyom beraber uyuyalım dedi... tam uyucakti wcim geldi dedi sonra tekrar yattık.. uyumadi.. 4:30ta kalktım... oda uyumuştu zaten...
4.45ta namazı kıldım..
tele baktım biraz..
bulaşık makinami boşaltım.
6 da kahvemi içtim.. kahvaltımı yaptım... giyindim.. kızımı uyandirdim... hazirlandik... anneme biraktım işe geldim...
hepimize harika güzel verimli gün diliyorum:)

Tekrar günaydın
Ben iş yerindeyim. Eğer halim kalırsa eve gidince toz alıp lavolarıyıkamam lazım yarın akşam misafirim gelebilir. Zorunlu yemek yapmam lazım. Akşam 4 saate yetişirmi bilmiyorum?

Günaydın nurcum ben işteyim çalışıyorum işten sonra market alışverişi oradan eve geçicem yemek yapıcam çamaşırşar var yıkanacak sonra uyku

P Papatya016 Eve gidince dakika tut 10 dakika hiç bir şey yapmadan uzat ayaklarını sonra kendini sartladigin için 10 dakika sonunda sakince kalkıp pratik yollarla işlerini yemeğini yap.
Allah izin verirse yetişir de artar bile yeter ki sakin ol ve besmeleyle başla.

Tekrar günaydın
Ben iş yerindeyim. Eğer halim kalırsa eve gidince toz alıp lavolarıyıkamam lazım yarın akşam misafirim gelebilir. Zorunlu yemek yapmam lazım. Akşam 4 saate yetişirmi bilmiyorum?
Cevap alintida

Günaydın canım ilk defa sana denk geldim . nasılsın
bugün işim yok keyif yapacağım yemeğim bile var
Süpersin ona da ihtiyaç var ben de tam tersi bir sürü iş yapacağım. İş öncesi kendime az mola verdim
Şimdi bir kahve yaparım kendime içer ve işlerimin başına geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…