KENDİMİ SEVİYORUM

Bugün geç kalktım biraz da hasta gibiydim ama yine de kalan saatleri verimli geçirmeliyim diyerek deli gibi temizlik yapiyorum:)Zaman konusunda çok takıntılıyım.Bir günümü boş geçirirsem çok üzülürüm.Konuşma kısmında ise zaten bir tek evlatlarımla çok sohbet ederim konuşma çağındalar cünkü onun dışında dedikodu filan hiç hoşlanmam zaten.

Ütü bitmiyor cidden ama ütülü kiyafetin güzelliği de bir başka oluyor.Ben -kızlarım küçük ve çalıştığım için - epey azalttım ütü yapmayı.Eskiden her şeyimi ütülerdim artık belli başlı şeyleri sadece:)

Aynı durum bende kızlarım küçük bi yandan çalışıyorum tek günüm ütü günüm ve o gün ben bitirdim çok şükür. Haftaiçi giydiklerimiz ütülüyorum detaylı. Diğerleri sadece önleri ütülüyorum yoksa bitmez neyse şükür tabi rabbim sağlık versin bi şekilde bitiyor

Yaaa minnoşum daha inşallah kuzum ben hem ağlıyordum hemde yiyordum Allahım içimde kara delik var neden doymuyorum diye Allahtan 2 ay sürdü bu sonra normale döndüm.
Bende henuz oyle bisey olmadi sukur ki sadece cok sisti her yerim sanki gogusler karin bolgesi falan kilo aldim saniyorum ama kilo almamisim

Günaydin
4 te kalktım
En sonundaaaa
Namazı kıldım
Dün ütümü yaptım
Çamaşirlarimi yerleştirdim
11:30 ta evden çıktık
11:30tan 19:30 ya kadar dişardaydik
Harika bir gün geçirdim
Pide yaptık kara dutlari yedik köyü gezdik
Bol oksijen aldım
Eve geldik Bezelye ayıkladik annemler geldi
Derken gün bitti
Teşekkürler hayat

Günaydın. Bugün geç kaldım 6 da uyandım. Duş alamadım, kahvemi içemedim. Hafta sonları hafta içinden daha yorucu geçiyo yada ben bişeyleri ters yapıyorum bilemedim

Çalışkansınız ne güzel :)

Günaydın.
5.30 da uyandım duş aldım, makyajımı yaptım, kahvaltı hazırladım, şimdi saatin 7 olmasını bekliyorum

günaydin....
4.30ta kalktım namazi kıldım 1 saatte kadar biraz uyumuşum... ( olmadiiiiiii)
neyseki
bulaşık makinami boşaltıım...
öğlen yemegimi de hazirladim
eşimede kahvaltı hazirladim..
7 de kahvemi içtim... üstümü giyindim 7:30ta evden çıktım...
erken kalkınca uykusuzluğum çogaldi neden acaba..
çok agir kalkıyorum... uyumak istiyorum neden ki..
namazi kılıyorum ama öğleden sonra kilmiyorum
offf 5 vakit kilamiyom yaa i p e k
sigarayi birakalı bugün 5. günüm...
şekersize de başlasam ii olacak...
çok fazla isteklerim var. üstesinden geçemiyom off..

herseyi bir anda yenemezsin migi siraya sok bence birakscaklarini hepsi bi anda yük olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…