- 2 Mart 2021
- 6.814
- 34.257
Ellerinden öp benim için de .Bugun anneme gidicem hava da oyle kapali ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerinden öp benim için de .Bugun anneme gidicem hava da oyle kapali ki
Ay tesekkur ederim öperim kuzumEllerinden öp benim için de .
Evet kahvem erken uyu erken uyan felsefeai devamGünaydın uykucu minnoss hala devam mı erken uyumaya
Teşekkür ederim kuzum benim hepimize inşallahAllah güç kuvvet versin benim minnosuma ❤
Hayatta hiç basaramadigim basaramayacagim bir şey sanırım kuzu nasıl imreniyorum sanaEvet kahvem erken uyu erken uyan felsefeai devam
Günaydın bu saatte yazsamda bu saatte uyanmadım siteue anca giriyorum yürüyüş ev temizliği işimi bitirdim kahvaltım bu saate kaldı yemek yapıcam birtejWilma11 ( 2. Başkan)
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
@D u t
@Aktif Lora
@Bonus
@Tenyearslatermavi
@Assos32
ASSOSyal
@Otrera
@SekerliYogurtt
Lna16
@PiXiEE
@Minik Meleklerim
M MaviMabellee
@Papatya016
Cuel
@happytri
@Arrietty_
@Kendinin en iyi hali ol
Cookiie
@Binevs94
@Dns90
@mucizebekliyorum1
@Neslihira2014
@Niran Nevra
@Canpare
@mecruh
@Aysgltkn
Madammor
Afrogul Bahar
Günaydın çalışkan ruhlu kadınlar,
Bugün neler yapacaksınız bakalım ?
Hadi azıcık sohbet arasi yapalım gören yazsın.
Bugün evdeyiz yine küçük meleğimle Onun haricinde yemek yok yemek yapacagim onu uyutupWilma11 ( 2. Başkan)
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
@D u t
@Aktif Lora
@Bonus
@Tenyearslatermavi
@Assos32
ASSOSyal
@Otrera
@SekerliYogurtt
Lna16
@PiXiEE
@Minik Meleklerim
M MaviMabellee
@Papatya016
Cuel
@happytri
@Arrietty_
@Kendinin en iyi hali ol
Cookiie
@Binevs94
@Dns90
@mucizebekliyorum1
@Neslihira2014
@Niran Nevra
@Canpare
@mecruh
@Aysgltkn
Madammor
Afrogul Bahar
DinlenmeceWilma11 ( 2. Başkan)
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
@D u t
@Aktif Lora
@Bonus
@Tenyearslatermavi
@Assos32
ASSOSyal
@Otrera
@SekerliYogurtt
Lna16
@PiXiEE
@Minik Meleklerim
M MaviMabellee
@Papatya016
Cuel
@happytri
@Arrietty_
@Kendinin en iyi hali ol
Cookiie
@Binevs94
@Dns90
@mucizebekliyorum1
@Neslihira2014
@Niran Nevra
@Canpare
@mecruh
@Aysgltkn
Madammor
Afrogul Bahar
Bende geç uyuyup uyanana imreniyorum bir günde biri gwç kaldın uyan dese nasıl mutlu olurum ama yok hep erkenden uyanırım alarmdan 10 dk önce uyanıyorum yaHayatta hiç basaramadigim basaramayacagim bir şey sanırım kuzu nasıl imreniyorum sana
Selam canım, bugün evdeyim birazdan yemek işine girişicem namaz kılıcam öyle gidiyorWilma11 ( 2. Başkan)
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
@D u t
@Aktif Lora
@Bonus
@Tenyearslatermavi
@Assos32
ASSOSyal
@Otrera
@SekerliYogurtt
Lna16
@PiXiEE
@Minik Meleklerim
M MaviMabellee
@Papatya016
Cuel
@happytri
@Arrietty_
@Kendinin en iyi hali ol
Cookiie
@Binevs94
@Dns90
@mucizebekliyorum1
@Neslihira2014
@Niran Nevra
@Canpare
@mecruh
@Aysgltkn
Madammor
Afrogul Bahar
Afiyet olsun şekerim
Selammm kızlarr anca müsait oldum bi gireyim bakayım dedim nasılsınız? Ben sabah kalktım 7 de bu sefer çünkü çok yorulmuştum işte önceki gün. Kahvemi yaptım . İçtim ve bu sabahta güzel bir güne kalktığım için şükrettim. Kızları anneme bıraktım ve işlerimize dağıldık. Çok yorucu başladım güne ama kendime zaman ayırabildimWilma11 ( 2. Başkan)
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
@D u t
@Aktif Lora
@Bonus
@Tenyearslatermavi
@Assos32
ASSOSyal
@Otrera
@SekerliYogurtt
Lna16
@PiXiEE
@Minik Meleklerim
M MaviMabellee
@Papatya016
Cuel
@happytri
@Arrietty_
@Kendinin en iyi hali ol
Cookiie
@Binevs94
@Dns90
@mucizebekliyorum1
@Neslihira2014
@Niran Nevra
@Canpare
@mecruh
@Aysgltkn
Madammor
Afrogul Bahar
Sonu güzel olmuşSelammm kızlarr anca müsait oldum bi gireyim bakayım dedim nasılsınız? Ben sabah kalktım 7 de bu sefer çünkü çok yorulmuştum işte önceki gün. Kahvemi yaptım . İçtim ve bu sabahta güzel bir güne kalktığım için şükrettim. Kızları anneme bıraktım ve işlerimize dağıldık. Çok yorucu başladım güne ama kendime zaman ayırabildim
O işler hiç bitmiyor. Diyorum sadece 1 günümü bomboş geçirsem hiç bişey yapmadan,akşam ne yemek var diye sorulmadan. Ayy yazarken bile hoş oldum iyi yapmışsın hazır uyumuş çocuk uzan başka vakit olmuyor çünkü.Sonu güzel olmuş
Ben de bugün bir dünya iş yaptım. Şimdi az uzandım çocuk uyurken ben de az buraya takılayım dedim
Daha uyumadı ama uyuturken Bile onun sayesinde uzanabilmek güzelO işler hiç bitmiyor. Diyorum sadece 1 günümü bomboş geçirsem hiç bişey yapmadan,akşam ne yemek var diye sorulmadan. Ayy yazarken bile hoş oldum iyi yapmışsın hazır uyumuş çocuk uzan başka vakit olmuyor çünkü.
Kirazın nasılsınDinlenmece
Bende oda sıkıntı geç yatıp geç kalksam mutlu olacağım da ,bu sabah mesala 5 de yattım 9 da kalktım bu topik on numara benim uykuma dört beş saat uykuyla günü tamamlıyorumBende geç uyuyup uyanana imreniyorum bir günde biri gwç kaldın uyan dese nasıl mutlu olurum ama yok hep erkenden uyanırım alarmdan 10 dk önce uyanıyorum ya
Kuzuummm iyi diyelim iyi.olsun,bugüne şükürler olsun. Rahim biyopsi yapıldı o yüzden dinleniyorum hep. Benim için dua eder misin sonucum temiz çıksın kahvem canım sen nasılsın melegim nasılKirazın nasılsın
Süpersiniz :) Ben de 6 da kalktım mutfağımı banyomu temizledim. Detaylı bir sekilde.Çamasırlari astım yemek yaptım.Şimdi kızımı sallıyorum biraz da foruma bakayım dedim Ardından bir on sayfa kitap okuyacağım. " OBLOMOV" u okuyorum seviyorum klasikleri :)günaydin...
aslında 4 te uyandim.. kızımın wc gelmesiyle...
anne korkuyom beraber uyuyalım dedi... tam uyucakti wcim geldi dedi sonra tekrar yattık.. uyumadi.. 4:30ta kalktım... oda uyumuştu zaten...
4.45ta namazı kıldım..
tele baktım biraz..
bulaşık makinami boşaltım.
6 da kahvemi içtim.. kahvaltımı yaptım... giyindim.. kızımı uyandirdim... hazirlandik... anneme biraktım işe geldim...
hepimize harika güzel verimli gün diliyorum:)
ellerine sağlık iyi okumalar dilerim... hergün bu şekilde kalkarsaniz her türlü vakit bulursun erken kalkmanin çok büyük faydasini gördüm... sabahlari en güzel meditasyon zamani... kendine vakit ayırırsın... kahveni içersin kitabi okursun misss gibiiii ..:) ben bu rutini çok sevdiğim için erken kalkmaya çalışıyorum:)Süpersiniz :) Ben de 6 da kalktım mutfağımı banyomu temizledim. Detaylı bir sekilde.Çamasırlari astım yemek yaptım.Şimdi kızımı sallıyorum biraz da foruma bakayım dedim Ardından bir on sayfa kitap okuyacağım. " OBLOMOV" u okuyorum seviyorum klasikleri :)