KENDİMİ SEVİYORUM

Evet , sabahın bereketi gerçekten.Yüz yogası yapıyorum uyanınca bir on- on beş dakika.Çok iyi hissediyorum.Hem temizliğe hem kendime hem de çocuklarıma vakit ayırabiliyorum.Kadınlar kulübüne katılmam çok iyi oldu.Beni hayata motive eden kadın arkadaşlara sahipmişim gibi hissediyorum:) Burası bana iyi geldi

Vuuuuv yüz yogasi demek
Bize de anlat canım en çok fayda gördüğün hangisi görsel ya da video linki var mı faydalandigın?

Kendi durdu canım bir süre sonra yada antibiyotik başlandı biyopsi için ondan durdu
Anladım kirazim.
Sonuç ne zaman çıkacak peki?
Rabbim güzel sonuçlar çıkarsın.

"hiç bir şeyin yok " desin inşallah doktor.
Stres kaynaklı falan desin hiç bir şeye canını sıkma desin inşallah kuzum ya

Anladım kirazim.
Sonuç ne zaman çıkacak peki?
Rabbim güzel sonuçlar çıkarsınız bir şey yok desin inşallah doktor.
Stres kaynaklı falan desin hiç bir şeye canını sıkma desin inşallah kuzum ya
Allah razi olsun çok teşekkür ederim kuzucum vslla şuan menopoz dese sevinicek durumdayim cumartesi ya da haftaya kalacak. Rabbim hepimizi sevindirsin inş kuzum

Vuuuuv yüz yogasi demek
Bize de anlat canım en çok fayda gördüğün hangisi görsel ya da video linki var mı faydalandigın?
Instagramda Nihan Büyükaksu diye bir hanım var.Onu takiple başlamıştım bir yıl önce .Alnım için.Şimdilik bu sene sadece alın kırışıklığı ve kaş kaldırma hareketlerini yaptım.Çok işe yaradı ki her gün de yapmadım bu bir yılda.Aklıma estikçe yapıyordum.Ona rağmen yüzümün ifadesi çok hoş oldu.Göz çevresi ve dudak , yanak, boyun hepsine başlayacağım bu gidişle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…