çok geçmiş olsun kirazim.. açiklandi mi sonucunuz nasıl oldun.Kuzuummm iyi diyelim iyi.olsun,bugüne şükürler olsun. Rahim biyopsi yapıldı o yüzden dinleniyorum hep. Benim için dua eder misin sonucum temiz çıksın kahvem canımsen nasılsın melegim nasıl
Ben kaçırdım sanırım neden biyopsi gereği duyulmuş?çok geçmiş olsun kirazim.. açiklandi mi sonucunuz nasıl oldun.
Evet , sabahın bereketi gerçekten.Yüz yogası yapıyorum uyanınca bir on- on beş dakika.Çok iyi hissediyorum.Hem temizliğe hem kendime hem de çocuklarıma vakit ayırabiliyorum.Kadınlar kulübüne katılmam çok iyi oldu.Beni hayata motive eden kadın arkadaşlara sahipmişim gibi hissediyorum:) Burası bana iyi geldiellerine sağlık iyi okumalar dilerim... hergün bu şekilde kalkarsaniz her türlü vakit bulursun erken kalkmanin çok büyük faydasini gördüm... sabahlari en güzel meditasyon zamani... kendine vakit ayırırsın... kahveni içersin kitabi okursun misss gibiiii ..:) ben bu rutini çok sevdiğim için erken kalkmaya çalışıyorum:)
Allah razı olsun canım migitom dua et banaçok geçmiş olsun kirazim.. açiklandi mi sonucunuz nasıl oldun.
Çok kananam vardi kesilmedi canımBen kaçırdım sanırım neden biyopsi gereği duyulmuş?
inşallah sonuçlarin iyi çikar kirazim dualarim seninle canim benim...Allah razı olsun canım migitom dua et banaya cumartesi yada pazartesiye kalacak bekliyorum allahin izniyle kuzum
Canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah im şifa versin.Çok kananam vardi kesilmedi canım
Tatlı migitom benim yerim seni,inşallahinşallah sonuçlarin iyi çikar kirazim dualarim seninle canim benim...
Vuuuuv yüz yogasi demekEvet , sabahın bereketi gerçekten.Yüz yogası yapıyorum uyanınca bir on- on beş dakika.Çok iyi hissediyorum.Hem temizliğe hem kendime hem de çocuklarıma vakit ayırabiliyorum.Kadınlar kulübüne katılmam çok iyi oldu.Beni hayata motive eden kadın arkadaşlara sahipmişim gibi hissediyorum:) Burası bana iyi geldi
Allah razı olsun canım nurum, rabbim büyük inş hayırlı haberler alırızCanım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah im şifa versin.
Aklımıza kötü bir şey getirmeyelim gülüm.
İyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Miyon ya da kist geçmişin var mıydı?Allah razı olsun canım nurum, rabbim büyük inş hayırlı haberler alırızgüzel yüreğine çok inanıyorum canımsın
Yok canım yaşamadımMiyon ya da kist geçmişin var mıydı?
Anladım canım peki nasıl durduruldu kanaman?Yok canım yaşamadım
Kendi durdu canım bir süre sonraAnladım canım peki nasıl durduruldu kanaman?
Anladım kirazim.Kendi durdu canım bir süre sonrayada antibiyotik başlandı biyopsi için ondan durdu
Allah razi olsun çok teşekkür ederim kuzucumAnladım kirazim.
Sonuç ne zaman çıkacak peki?
Rabbim güzel sonuçlar çıkarsınız bir şey yok desin inşallah doktor.
Stres kaynaklı falan desin hiç bir şeye canını sıkma desin inşallah kuzum ya
Ben uykumu almasam sarhoş gibi oluyorumBende oda sıkıntı geç yatıp geç kalksam mutlu olacağım da ,bu sabah mesala 5 de yattım 9 da kalktım bu topik on numara benim uykumadört beş saat uykuyla günü tamamlıyorum
Instagramda Nihan Büyükaksu diye bir hanım var.Onu takiple başlamıştım bir yıl önce .Alnım için.Şimdilik bu sene sadece alın kırışıklığı ve kaş kaldırma hareketlerini yaptım.Çok işe yaradı ki her gün de yapmadım bu bir yılda.Aklıma estikçe yapıyordum.Ona rağmen yüzümün ifadesi çok hoş oldu.Göz çevresi ve dudak , yanak, boyun hepsine başlayacağım bu gidişle :)Vuuuuv yüz yogasi demek
Bize de anlat canım en çok fayda gördüğün hangisi görsel ya da video linki var mı faydalandigın?