• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün arkadaşlarımı eve çağırdım ve bütün gün sohbet ettik güzel bir gün geçirdim tabiki saat 11 sakat hareketlerimi yapıp birazdan da yürüyüşünü yapacak bayramdan bir hafta önce 73.3 Bugün sabah. 79.8 dahada verecem inşallah

Bugün arkadaşlarımı eve çağırdım ve bütün gün sohbet ettik güzel bir gün geçirdim tabiki saat 11 sakat hareketlerimi yapıp birazdan da yürüyüşünü yapacak bayramdan bir hafta önce 73.3 Bugün sabah. 79.8 dahada verecem inşallah
veedin mi aldin mi byrmdan once 73 ken simdi 79 musin tersi mi :D

ben de ogluma hindistan cevizi yagi suruyorum arada bazen de sutumu sagip kaslarina saclarina suruyirum :)) zeytin yagi cok zor temizleniyor diye surmuyorum
Çok sürmüyorum ki 1.5 yemek kaşığı kadar

Evet arkadaşlarım amaç mutlu olmak bunun için ne gerekiyorsa birlikte yapacağız :KK19:

İlk yapacağımız iş kendimizi mutlu olabildiğimiz hale getirmek zayıflamak sa zayıflamak fit olmaksa spor :spor:yapabildigimiz herşey için burda olacağız

Şimdi canım arkadaşlarım gün gün buraya yaptiklarimizi yazmak için siz saygıdeğer arkadaşlarımın önerilerini alayım ....o_O

@_Marla_
Rakika Rakika

@_nurunnisa_

Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii

@_Ruzgargulu_

@Vinka

@terelelli34
.
@Madammor

@LknrNkz

@deli ve cesur

@bulca

melankolimm melankolimm

ByNkoaLa ByNkoaLa
@leylmira
??

Kendini mutlu etmek isteyenleri bekliyorum :)
HHayırlı olsun canım yeni topiğin benim zayıflama hayalleri suya :mad:

kaslara sarimsak suruyirum arada da zeytin yagi sureyim o vakit ayy ne yapceemi sasirdim :KK70:
Zeytinyağı nem oranını dengeleyip canlandırıyor saçları, dökülmeyi azaltıyor, kırıkları gideriyor ama kaşlara faydası olur bilemem :))

Back