• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok gülüm biz bunu Adana'da bir ablaya yaptırdık. Karışımı kendisi hazırlıyor okuyarak. Zaten yerken de okunması gereken bir takım terkipler var. Adet ve cünüpken yenmiyor. Mutlaka abdestli tüketiyorsun.
Anladım cnm ins şifa olur :)

Özel bir macun yaptırdık bir arkadaşım illa ısrar etti her yiyen hamile kalıyor bir yiyin dedi. Ama çok acı ya 40 gün nasıl dayancaz bilmiyorum :/ Az evvel yedim :))
ş
ifa olsun inşAllah
İçeriği ne biliyor musun

dün akşam deli gibi spor yaptım. lesli mekik... yarim saati buldu ...:)
ama en kötüsü yemegi fazla kaçirdim.. taze fasulye mercimek çorbasi salata bide yoğurt...
off fazla yediğim için kendime kızıyorum...
sabah
şekersiz çay bi haşlama yumurta 5 yeşil zeytin. kıbrit kutusu kadar peynir. yarim domestes bi salata bide kırmızı biber... yetti anca:) ekmek yemem.. ekmek yemegi arada bi akşam yiyordum. yememem lazim...
sabahlari güzelce edince öğlen akşam az yesek inanilmaz gittiği farkediyorum.
kızçem uyuyunca bende uyudum.:)

hayırdır ne cinneti geçirdin bişey mi oldu?
Bir dusa gireyim dedim.
Kızım bebe yağını almış parkelerin ustune dokmus.
Ama ben ilk başta anlamadım. Ayağını islatmis sandım. Yatak odasına giriyorum bu koku tanıdık Allah Allah diyorum. Anaaa bir baktım bebe yağı her yerde, duvarlarım kızımın el izi dolu. Cinnet geçirdim resmen.

Bir dusa gireyim dedim.
Kızım bebe yağını almış parkelerin ustune dokmus.
Ama ben ilk başta anlamadım. Ayağını islatmis sandım. Yatak odasına giriyorum bu koku tanıdık Allah Allah diyorum. Anaaa bir baktım bebe yağı her yerde, duvarlarım kızımın el izi dolu. Cinnet geçirdim resmen.
Kolay gelsin benim oğlum da bulaşık deterjanı mi dokmustu 5 litrelik içinde oynuyordu :D bende sileyim dedikçe kopurmustu :D

Kolay gelsin benim oğlum da bulaşık deterjanı mi dokmustu 5 litrelik içinde oynuyordu :KK70: bende sileyim dedikçe kopurmustu :KK70:
Hay Allah im.
Kız deterjan iyi yine, yağı sil sil kayganlığı geçmiyor.

Back