- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
- Konu Sahibi Bones and Stones
-
Aynen size katiliyorum.bekar gibi yaşayalım gezelim tozalim yatalım kalkalim ama sorumluluk almayalım evlilik olmasın gibi bakiyorHem seni hem bekarlığı istiyor bence!
O konularda hiç konuşmuyoruz. Tekrar evlenme niyeti oldupunu sanmıyorum. Benim de tekrar evlenmemi istemediği için belki böyle davranıyor.Siz bence kağıt üzerinde boşanmışsınız sadece. Boşanmak bu değil çünkü.
Bence oturun, yeniden belediye nikah kıysın. Kopamıyorsunuz belli çocuğunuz heba olmasın bari.
Beni istese söylemeli ama çocuğumun annesisin diyor, emeğin çok diyor hep. Ben gezince bi dünya laf. Kendisi her ay yurt dışına gezilere gidiyor. Hep de benim hayalimi kurduğum ve zamanında gidelim dediği yerler. Sinir oluyorum da.Hem seni hem bekarlığı istiyor bence!
Büroyu ona bırakıp kapıyı vurup çıktım. Ortaktık. Ayrılmadan önce aramız iyiyken araba sözü vermişti. Boşandıktan sonra 3 defa ısrarla araba alayım dedi, bulduğu arabaların fotolarını gönderip durdu. Reddettim, istemiyorum dedim. Son defasında, arkadaşlarımın yönlendirmesiyle kabul ettim artık. Sadece çocupu okula getirip götürürken kullanıyorum. Ona da böyle söyledim. Zaten hayatıma, işime devam ediyorum, yeni arkadaşlar edindim. Ama okuldaki her faaliyete gelmesi, velilerle organize ettiğimiz yemeklere katılması sinirimi çıkarmaya başladı. Pasta etkinliğine gelip pasta yapması ne ya? Evliyken kalkıp çayını bile almazdı eşek herif.Bence iş teklifini kabul etmemelisiniz. Size araba almasına müsaade edip kabul etmeniz de bana çok ama çok yanlış geldi..süs eşyası gibi bir hediye değil sonuç olarak.. yalvarsa da kabul etmemeliydiniz. Minnet eylemezdiniz. Bence uzaklaşın.. Yeni hayatınıza bakın..
Keşke o beceriye sahip olsam. Severek boşandım. Muhtemelen hayatıma biri gireceğini tahmin ediyor. Evliyken bile sen aşk kadınısın, ben ölsem 6 ay sonra evlenirsin derdi. O yüzden elini üzerimizden çekmiyor. Bencillik bu. Bana spor sonrası yarı çıplak fotolarını gösteriyor. İş konusundaki başarılarını anlatıyor. Anlam yüklemek istemiyorum. Kim bilir başka kimlere gösteriyor o fotoları? Tipik akrep erkeği. Ketum, sinci, kinci...Para tatli. Bir tanidigimin hem eski hem yeni karisi ayni is yerinde calisiyor ama basarmak herkesin harci degil. Zamanla duzeninizi oturtursaniz bilemem su an o yetide gorunmuyorsunuz....
O konularda hiç konuşmuyoruz. Tekrar evlenme niyeti oldupunu sanmıyorum. Benim de tekrar evlenmemi istemediği için belki böyle davranıyor.
Akrep burcunu bilmiyorum ama bosanma surecindeki davranislarina falan bakilirsa cirkef hir insanmis. Zor bir durum ama senin de yeniden asik olmaya ve istedigini yapmaya hakkin var umarim duzgun biriyle tanisirsin. Ciddiyetini anlayinca haddini bilir su an senin tamamen bos olmadigini hissettigi icin ustune geliyor sanirim.Keşke o beceriye sahip olsam. Severek boşandım. Muhtemelen hayatıma biri gireceğini tahmin ediyor. Evliyken bile sen aşk kadınısın, ben ölsem 6 ay sonra evlenirsin derdi. O yüzden elini üzerimizden çekmiyor. Bencillik bu. Bana spor sonrası yarı çıplak fotolarını gösteriyor. İş konusundaki başarılarını anlatıyor. Anlam yüklemek istemiyorum. Kim bilir başka kimlere gösteriyor o fotoları? Tipik akrep erkeği. Ketum, sinci, kinci...
Umarım düzgün biri çıkar. Walla bu arada dudak dolgusu, botox yaptırdım. Göğüs estetiği ameliyatı oldum. Yanımda refakatçi kaldı. Kendimle daha çok ilgileniyorum. Boşandıktan sonra kaç kızla görüştü diye düşünmek istemiyorum. Boş zamanlarımı da spora ayırıyorum. Hayat devam ediyor ama kafamı karıştıracak şeyler yapması rahatsız ediyor. Kaç defa söyledim, zorunlu şeyler dışında iletişim kurma diye. Geçen ay Instagram hesabımı stalklayıp bazı fotoları( gece gezmesi fotoları) abime gönderdi. Muhattap olmadık hiç. İyiniyetli düşünüp kendimi umutlandırmak istemiyorum. Siz de benzer şeyler söyleyince iyi oluyor aslında.Akrep burcunu bilmiyorum ama bosanma surecindeki davranislarina falan bakilirsa cirkef hir insanmis. Zor bir durum ama senin de yeniden asik olmaya ve istedigini yapmaya hakkin var umarim duzgun biriyle tanisirsin. Ciddiyetini anlayinca haddini bilir su an senin tamamen bos olmadigini hissettigi icin ustune geliyor sanirim.
Abine gece gezmesi fotograflarini gonderecek kadar cirkin mizacli ise birlikte is de yapmasaniz iyi olur. Eski esin cok kotu niyetli biri. Bunu bir kere denedin memnun kalmadin umut verse dahi tekrar donup bununla zaman kaybetme. Mutlu olacagin birini ara. Bir de eski esine "benimle is disinda iletisim kurma" demek yerine, seninle iletisime gectiginde hic rahatsiz olmadigini, ayaklarini saglam bir sekilde yere bastigini, ondan hic etkilenmedigini hissettirmen dogru olur. Bu hissi aldiginda dahi bir sure ayni yontemlerle sansini zorlayacaktir ozguveni yuksek ve yilisik bir tip cunku belli.Umarım düzgün biri çıkar. Walla bu arada dudak dolgusu, botox yaptırdım. Göğüs estetiği ameliyatı oldum. Yanımda refakatçi kaldı. Kendimle daha çok ilgileniyorum. Boşandıktan sonra kaç kızla görüştü diye düşünmek istemiyorum. Boş zamanlarımı da spora ayırıyorum. Hayat devam ediyor ama kafamı karıştıracak şeyler yapması rahatsız ediyor. Kaç defa söyledim, zorunlu şeyler dışında iletişim kurma diye. Geçen ay Instagram hesabımı stalklayıp bazı fotoları( gece gezmesi fotoları) abime gönderdi. Muhattap olmadık hiç. İyiniyetli düşünüp kendimi umutlandırmak istemiyorum. Siz de benzer şeyler söyleyince iyi oluyor aslında.
Sen delici, kesici yorumlar yapmayı ne çok seviyorsun. Ahkam kraliçesi. Para sevseydim ortak olduğumuz dava dosyalarından çekilmezdim. Saçma olmayan bi konu da sen aç da öğrenelim konu açmayı. Ayrıca takılmıyoruz, sadece veli toplantıları ve okul etkinlikleri.Saçmalıktan seçmeler konusu hey allahım. Adam ayrı siz ayrı adamın ailesi ayrı. Sen parasını adam da seninle takılmayı seviyor işte yalan mımadem öyle ne boşandınız açık evlilikle devam ederdiniz değişik değişik işler
Sen dururken ben nasıl konu açabilirim ki?Sen delici, kesici yorumlar yapmayı ne çok seviyorsun. Ahkam kraliçesi. Para sevseydim ortak olduğumuz dava dosyalarından çekilmezdim. Saçma olmayan bi konu da sen aç da öğrenelim konu açmayı. Ayrıca takılmıyoruz, sadece veli toplantıları ve okul etkinlikleri.
Üslubun ne kadar nahoş. Bir haftadır takip ediyorum bu forumu. Hep aynı üsluptasın. Ben adamdan para almadım. En az 2 yıl sürecek ve benim emeğim olacak bi ceza dosyası. Ameliyatımı da ben söylemedim, çocuk onda kaldığı için ondan öğrenip aradı. Bilmeden konuşuyorsun, herkesin hobisi farklı tabii. 7 yaşında çıcuğum var brnim, öyle para için evlenme durumunu nerden çıkardıysan? Gereksiz eleştiri için kendimi zorlama benceSen dururken ben nasıl konu açabilirim ki?Ayrıca para sevsem diyorsun sonra para tatlı diyorsun çelişme istersen. Sana ahlak dersi de vermiyorum zira ilgilendirmez ahlaklı olup olmaman.
Bir de dur canım parası için biriyle evlenip boşanınca konu açarım. Estetik ameliyatlarını da hemen boşanınca mı yapayım peki ex eşe baaaak baaaak kimi kaybettinnn seeeeen diye mesaj veririm değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?