• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim :(

Alınmayın ama kocanıza vay öküz vay demek istiyorum. İnsan düşmanına böyle hakaret etmez yav . rahatsız olabilir belki kilonuzdan da bunu tatlı dille söyleyerek sizi kilo vermek için motive etmesi lazımdı.Bu tip bir adama yapılacak en güzel hareket güzel bir şekilde kilo verip sonunda boşamak yeni bir hayata başlamak.

beğenmeyen erkek 10 kiloyu bırak 2 kiloyu bile takar

tamam biraz kilo vermelisiniz ama millet hamile kalıp 20 kilo alıyor sonra veriyor hepsinde kocası boşuyor mu ?

bence bu konuşma olmamış gibi davran hafif bi tavırda ol tabi..ver kiloları...al valizini çık git

bekara koca boşamak kolay gelirmiş ama bu adamla da devam edemezsin..yarın hasta olsan boşanma dilekçesi mi verecek ?

offf canım yazacak söz bulamadım sinirimden sanki bana söylenmiş gibi sinir oldum eşinize :22::22: nasıl böyle sözler söyleyipte yüzüne bakacak senin insan utanır aynı yastığa baş koyduğu kadına bunları söylerken tek söyeyeceğim şey inş öyle bir kilo alırki eşin yürümekte bile zorlanır sana söylediklerine pişman olurr:99:

Eşinizin size karşı tavrı ve konuşmaları hiç hoşuma gitmedi.Çizelgenize bakılırsa 72 kg hiç bir şey.Bende bir ara 71 kiloya çıktım eşim sadece "hayatım sen biraz kilo aldın artık dur demelisin"dedi geçti.Bu kilonun nesi sorun olabilir ki.Bazı arkadaşların yorumlarına katılıyorum bence de kendisinde var olan bazı sorunları size yüklemiş.Bence eşinize "ben bu kilolarıma rağmen her şeye varım,canımın istememesine rağmen sana yeşil ışık yakıyorum.Eğer azıcık kendine güvenin varsa sen bana gel dersin.Ha yoksa bana gel demiyorsan bundan sonra ben sana kusurlu bakacağım.Demek ki senin cinsel sorunların var"de ve topu ona at.Baktın hala gelmiyor demek ki eşinin bir sorunu var demektir.Daha sonra da "gel seni bir doktora götürelim belki tedavilik bir durumun vardır"de geç.Hep kocan mı dalga geçecek biraz da sen geç.İnan kimseye bu zamana kadar böyle bir şekilde yön vermedim.Ama eşinin bu yaptığı terbiyesizlik.Bak benim bir akrabam neredeyse 19 senedir evliler bayan bayağı bir şişman yani 100 kilo civarında,eşi hep kilolu olmasından yakınır ama kocasının da cinsel yönden sorunları var sperm sayıları neredeyse sıfırmış ve bu da eşinde cinsel isteksizlik yapıyormuş.Tedaviyle evlat sahibi oldular adam nasılsa bir tane var yeter dedi geçti tedavisini de bıraktı artık sadece kardeş gibiler.Yani anlatabildim mi?Eğer bir sorunu varsa bunu sendenmiş gibi gösteriyor olabilir.Allah yardımcın olsun sabırlı olursun İnşAllah.

size, "psikologa gidin sucu kendinizde arayin" diyenlere o kadar cok sasiriyorumki..
yazdiklarinizi okuyunca, esinizin size psikolojik siddet uyguladigini hala nasil göremiyorlar ????
asil esiniz gitmeli psikologa.. iyi bir tedavi görmeli.. :19:
insanlik, sevgi, saygi, hosgörü , tolerans... bu deger yargilari ölmüs artik..
varsa yoksa dis görünüs güzellik..
bunlar mi yani ??
güzel degilsen yasama öl bit git..
güzelsen hakediyorsun herseyi öylemi ?
yaziklar olsun böyle insanlara... :19::19:

Son düzenleme:
arkadasım cok uzuldum durumuna.
ben de kılolu ıdım genclıgım boyunc sonra bırkac ay ıcınde 15*20 kıo verdım ve 61-62 arasydım.
dogumdan sonra ılk bır yıl kılo veremedım 83le doguma gırdım ve 72 ıle cıktım 76 oldum sımdı 66 kıloyum.cıps abur cubur makarna ozellıkle pılav yemıyorum ama canım ısterse de bırkac kasık atıyorum agzıma.
esının boyle davranması cok yanlıs olmus,kılolu olman bu hakaretlerı dınlemenı gerektırmıyor
bızım de cınsel sorunlarımız var dıye bılıyordum ben cunku bız de zar zor ayda bır o da benım zorumla cınsel bırseyler yasıyorduk,
ama kendı konumda da yazdıgım gıbı esım benden baska cogu kadınlar ılıskıler ıcndeymıs zaten bana zaman kalmıyor dusun artık kac kere aldatılmısım
senınkı yıne acıklamasını yapmıs bı yonden,ben sordugumda bana bır sorun yok,yogunluktan zaman bulamıyoruz derdı,ya da konuyu degıstırırdı
sen de azmet arkadasım yavas yavas kılonu verırsın. doktora mutlaka gıt,bekı metabolızmanda bır sorun vardır

cok uzuldum aldatılmana. bosandın mı pekı ? herkes gıbı bosan naraları atmayacam. her durumda haklı sebep olsa da bosanmanın ruhen madden kalben aklen zor oldugunu dusunuyorum cunku.

Ben küçükken annemle beraber bir arkadaş toplantısına gitmiştik.

Daha evvel hiç görmediğim bir kadın vardı orada; upuzun boyu, fiziğinin ve yüzünün güzelliğiyle o güne kadar gördüğüm en güzel kadındı. Eve gelene kadar kadını seyrettim durdum.

Annemin arkadaşı olan iki teyze fısıldaşırken duydum; kadının kocası metresine ev tutmuş falanmış filanmış....

O günden beri kulağıma küpedir; kadın isterse dünya güzeli olsun.....

canım benım allah esınle agzınızın tadını hıc bozmasın:16:ben sıgarayı bırakınca bırden cok kılo aldım 55kılıken 2senede 76kg oldum hafıften bunalıma gırmıstım ne gıysem yakısmıyordu aynalara bakınca aglıyasım gelıyodu 76kılo belkı cok fazla bır kılo olmayabılır bazılarına gore :24:ama benım gıbı hayatının son 10 senesınde 55 58kılo arasında olan bırısı ıcın cok fazlaydı :31:bıgun bır gıyım magazasında bır badı begendım ordakı satıs danısmanına bunun bır buyuk bedenı yokmu dıye sordugumda aldıgım yanıt benı kahrettı :43:
_hanım efendı o badı sızın gıbı kılolu bayanlara gore degıl:53::47::43::14:butun bu duyguları ıcımde hıssettım esımde yanımdaydı gururum kırıldı:43:kı ben hep fızıken begenılen bır bayandım :50:bır gunde benı uzun zamandır gormeyen bır komsumuz benı gorunce yasemın nolmussun sen ya manken gıbıydın okuz gıbı olmussun:53::47::43:dedı esımın anırma muhabetı derken ben azmettım :47::47:bende zayıflamazsam benım adım yasemın degıl dedım 2ay spor ve dıyet yapmama ragmen gram veremedım 4ayda adet olmamıstım jınekologa gıttım pkolu oldugumu ogrendım senın kılo vermen lazım kılo verırsen adetlerınde duzene gırer demıstı bende dıyet ve spor yapmama ragmen veremıyorum dedım kan tahlılı yaptı ve ınsulın dırencım oldugunu ve bunu duzenlemek ıcın bır ılac verecegını ve kılo veremememdekı engelın kalkacagını soledı hakıkattende ole oldu arkadaslar kılo veremıyorsanız mutlaka bır sorun vardır bunu kontrol altına aldıgınızda cok rahat kılo verebılırsınız.eve bır kac spor aletı aldım elıptık bısıklet mekık aletı dumbıl twıster hem evde spor yaptım hemde sahılde 6km yok yurudum ben pkolo oldugumdan asırı ıstahlıyım buna ragmen hırs yaptım zaten mıde kuculdukten sonra bunye az yemege alısıyo :23:

ben senı hep kılolu sanmıstım ıste herzaman kılolu olan ınsanlar 5 kılo fazlalıgı bıle ancak elbıse olmayınca anlıyor farketmıyor alısıyor kılolu olmaya ve zor kılo verıyor ama zayıf ınsanlar 2 kılodan bıle delı oluyor ben lısedeyken bıle 70 kılolardaydım ama yagoranım her yıl cok artıyor mesela şöyle dusun 90 kıloydum esımle tanıstıgım sıralar ama 40-42 etek gıyerdım. sımdı 50lere cıktım kılo olarak on kılo arttı dıye dusunuyor ınsan ama yaglanma cok oldu cok streslı sıkıntılı gunlerım oldu sımdı sımdı bıraz daha ıyıyım. kortızon hormonu cok calısmıs benım. metabolızmam cok yavas. 3 yıldır adet gormem ıcın cylco hap kullanıyorum ıkı kez de tup bebek yaptım masa bası calısıyorum hareketsız yasam 6 ay kadar yuruyemedım gecen yıl ayak amelıyatı oldum hepsı bırlesınce boyle ıste. esım gercekten farklı bırıdır asla sorun etmez ama saglım ıcın endıselnıyor acık bırsekılde. ama su da var nekadar sorun etmese emınım o da daha zayıf bır kadın ıstıyordur vucut hattı cok bellı olmayan mesela. ısyerımızde falan daha rahat ederdı emınım goguslerım daha kucuk olsaydı mesela. hacettepe de cok ıyı bır doktor duydum gıtmeyı kafa koydum ıradesız bırıyım ama bıryıldır kendımden ılk kez bukadar mutsuzum. kılo ver cocugun olur dıyen cahıl komsulardan sıkıldım esımle alısverıs yapamamak uzuyor ya da kendılıgınden bırsey almak ıstese alamaz sonucta. yuzum cok guzeldır yuzu nekadar guzel zayıf olsa taş olur bu dıye duyarım kendımı bıldım bılelı sıkıldım bunlardan.

canım benım allah esınle agzınızın tadını hıc bozmasın:16:ben sıgarayı bırakınca bırden cok kılo aldım 55kılıken 2senede 76kg oldum hafıften bunalıma gırmıstım ne gıysem yakısmıyordu aynalara bakınca aglıyasım gelıyodu 76kılo belkı cok fazla bır kılo olmayabılır bazılarına gore :24:ama benım gıbı hayatının son 10 senesınde 55 58kılo arasında olan bırısı ıcın cok fazlaydı :31:bıgun bır gıyım magazasında bır badı begendım ordakı satıs danısmanına bunun bır buyuk bedenı yokmu dıye sordugumda aldıgım yanıt benı kahrettı :43:
_hanım efendı o badı sızın gıbı kılolu bayanlara gore degıl:53::47::43::14:butun bu duyguları ıcımde hıssettım esımde yanımdaydı gururum kırıldı:43:kı ben hep fızıken begenılen bır bayandım :50:bır gunde benı uzun zamandır gormeyen bır komsumuz benı gorunce yasemın nolmussun sen ya manken gıbıydın okuz gıbı olmussun:53::47::43:dedı esımın anırma muhabetı derken ben azmettım :47::47:bende zayıflamazsam benım adım yasemın degıl dedım 2ay spor ve dıyet yapmama ragmen gram veremedım 4ayda adet olmamıstım jınekologa gıttım pkolu oldugumu ogrendım senın kılo vermen lazım kılo verırsen adetlerınde duzene gırer demıstı bende dıyet ve spor yapmama ragmen veremıyorum dedım kan tahlılı yaptı ve ınsulın dırencım oldugunu ve bunu duzenlemek ıcın bır ılac verecegını ve kılo veremememdekı engelın kalkacagını soledı hakıkattende ole oldu arkadaslar kılo veremıyorsanız mutlaka bır sorun vardır bunu kontrol altına aldıgınızda cok rahat kılo verebılırsınız.eve bır kac spor aletı aldım elıptık bısıklet mekık aletı dumbıl twıster hem evde spor yaptım hemde sahılde 6km yok yurudum ben pkolo oldugumdan asırı ıstahlıyım buna ragmen hırs yaptım zaten mıde kuculdukten sonra bunye az yemege alısıyo :23:

ben trıoıt kıst seker bırsey cıkmamıstı ankarada tahlılle yptırmıstım 3 yıl once. ama bılmıyorum ıste. ergenlık cagındakı duzensız beslenme ıle bır basladı benım kılo sorunum ortaokul yıllarından. hıc dıyetsız unıversıteye geldım belkı. uzerıne dusmedım kendıme cok kızıyorum.

sen de onun en zayıf noktalarından vur.

zayıfla. onun için değil, kendin için. bak biz de arkandayız. verdiğin her kiloyu paylaşabilirsin bizimle, beraber seviniriz.

o adamla konuşma, muhatap olma, ilgilenme, sevişmeye çalışma, yokmuş gibi davran. ona hak ettiği kadar değer ver, ki son davranışından sonra değerin d'sini bile hak etmiyor.

at yatağından hatta, gitsin salonda yatsın o kadar tiksiniyorsa hayat arkadaşından.

hayat arkadaşı karşında değil yanında olandır. o seni yanına değil karşısına almayı tercih etmiş. o zaman yok say sen de onu...

bir de, merak ettim,
madem bu kadar itici buluyor seni, neden seninle evli kalıyor? bunu ona hiç sordun mu?
evliliğimizde bir sürü sorun var. ve hep sallantıdayız. benimle madem cinsel hazzın yok neden evlisin diye sordum. cevabı benim için cinsellik çok önemli değil oldu. peki dedim madem önemli değil neden bana bu lafları söylüyorsun. öünkü o hep ince alımlı bir kadın istemiş. ben evlendiğimde iyiymişim ama şimdi kendimi salmışım. kilo almışım ,oturuşum yürüyüşüm değişmiş. ben evlenirken 38-40 beden giyerdim yani şuan ki halimden çoooooook ta farklı değildim. şimdide 42 bol geliyor 40 a doğru gidiyorum.
dün den beri hep kafamda bu kızlar. psikolojim alt üst oldu. kendimi çok kötü hissediyorum. akşam eve gittim kocaman kadın aynanın karşısında oturup ağladım. ben bu kadar mı çirkinim neden bu muameleyi görüyorum diye. akşam hiç konuşmadın nerede ise 11 gibi yattım ama uyuyamadım sabaha kadar kabus gördüm.
ben bu evlilik için çok uğraştım ve şuan neden bu haldeyiz anlamıyorum.
kafamı biraz daha toplayıp size daha düzgünce olanları anlatmak ve yorumunuzu almak istiyorum aslında. ama devamlı bu olayı düşünmekten bitik haldeyim. yansız yazamam diye korkuyorum
diyer spor ilaç vb hepsini denedim. endokrin e gittim tüm tahlilleri yaptırdım. annem guatr hastasıydı bende de troid hormonu azlığı var. ama son tahlillerde daha iyi çıktı sonuçlar. bu pko yu çok duyuyorum. birde kadın doğuma gideyim en iyisi.
insülin direnci nasıl anlaşılıyor? ya o kadar çok doktora gittim ki hala bulamadım kendimdeki sorunu. kafayı yiyeceğim. o kadar az yiyorum karbonhidrat alımımı düşürdüm. bol protein almaya çalışıyorum. sevmediğim halde diet süt ve yoğurt her gün tüketiyorum ama hala kiloluyum.
dukan dieti ile kilo verdim ama o diette beni hayattan soğuttu devamlı protein almak ve sıfır meyve bana göre değil. ama ne yazık kişuana kadar işe yarayan tek dietti. yeniden konsantre olup ona mı başlasam bilemedim ?

10 kilo için edilecek laflar değil bunlar.birincisi eşiniz sizi zerre kadar sevmiyor bu apaçık.bu davranışının altında başka bişey var.ya cinsel olarak yetersiz,ya aldatıyor ya da eşcinsel.kimse böyle kırıcı laflara maruz kalmamalı.herkesin onuru gururu var.:47:

BlackCat burda cok sey yazmak isterdim ama valla o kadar sinirliyim ki su an, banlanmak istemem simdi.
Arkadasim inan bu adam senin bir sac telini bile haketmiyor.
Bosan vs demem "Bekara bosa demek kolay gelir" derler ya, o hesap.
Onerebilecegim tek sey, ozguvenini geri kazanmalisin. Bu kiloyla, guzellikle ilgisi yok, kendini iyi hissetmen yeter.
Bende kiloluyum ama kendime guvenirim her kosulda. Belkide bu yuzden hic kimseden kilom yuzunden laf yemedim annemden baska o da ayri bir konu.
Cik, gez dolas, kendine yeni kiyafetler al mesela, bunlar bile az bile olsa seni iyi hissetirme yetecek.
Hayatinin ortasinda su an sadece sen olmalisin. Esin madem egoist modunda sende aynisi yap, inat olsun diye degil, kendin ic
in.

[insülin direnci nasıl anlaşılıyor? ya o kadar çok doktora gittim ki hala bulamadım kendimdeki sorunu. kafayı yiyeceğim. o kadar az yiyorum karbonhidrat alımımı düşürdüm. bol protein almaya çalışıyorum. sevmediğim halde diet süt ve yoğurt her gün tüketiyorum ama hala kiloluyum.
dukan dieti ile kilo verdim ama o diette beni hayattan soğuttu devamlı protein almak ve sıfır meyve bana göre değil. ama ne yazık kişuana kadar işe yarayan tek dietti. yeniden konsantre olup ona mı başlasam bilemedim ?[/QUOTE]

sakın dukan diyeti yapma. bağışıklık sistemini çökertiyor. deneyen 2 arkadaşım kilo verdi. ama bir ay geçmeden dudaklarda uçuklar, ağır geçen nezle grip oldular.

Karatay Diyeti ve Karatay ın Yemek kitabı var. alıp bir oku istersen...

evliliğimizde bir sürü sorun var. ve hep sallantıdayız. benimle madem cinsel hazzın yok neden evlisin diye sordum. cevabı benim için cinsellik çok önemli değil oldu. peki dedim madem önemli değil neden bana bu lafları söylüyorsun. öünkü o hep ince alımlı bir kadın istemiş. ben evlendiğimde iyiymişim ama şimdi kendimi salmışım. kilo almışım ,oturuşum yürüyüşüm değişmiş. ben evlenirken 38-40 beden giyerdim yani şuan ki halimden çoooooook ta farklı değildim. şimdide 42 bol geliyor 40 a doğru gidiyorum.
dün den beri hep kafamda bu kızlar. psikolojim alt üst oldu. kendimi çok kötü hissediyorum. akşam eve gittim kocaman kadın aynanın karşısında oturup ağladım. ben bu kadar mı çirkinim neden bu muameleyi görüyorum diye. akşam hiç konuşmadın nerede ise 11 gibi yattım ama uyuyamadım sabaha kadar kabus gördüm.
kafamı biraz daha toplayıp size daha düzgünce olanları anlatmak ve yorumunuzu almak istiyorum aslında. ama devamlı bu olayı düşünmekten bitik haldeyim. yansız yazamam diye korkuyorum

diyer spor ilaç vb hepsini denedim. endokrin e gittim tüm tahlilleri yaptırdım. annem guatr hastasıydı bende de troid hormonu azlığı var. ama son tahlillerde daha iyi çıktı sonuçlar. bu pko yu çok duyuyorum. birde kadın doğuma gideyim en iyisi.
insülin direnci nasıl anlaşılıyor? ya o kadar çok doktora gittim ki hala bulamadım kendimdeki sorunu. kafayı yiyeceğim. o kadar az yiyorum karbonhidrat alımımı düşürdüm. bol protein almaya çalışıyorum. sevmediğim halde diet süt ve yoğurt her gün tüketiyorum ama hala kiloluyum.
dukan dieti ile kilo verdim ama o diette beni hayattan soğuttu devamlı protein almak ve sıfır meyve bana göre değil. ama ne yazık kişuana kadar işe yarayan tek dietti. yeniden konsantre olup ona mı başlasam bilemedim ?

ıyı de demedın mı ben asagı yukarı hep aynıydım dıye madem kı ınce ıstemıs karsındakı kadını. körmuymus. bunu demedın mı allah askına. sankı sen 50 kıloydun da sımdı 80 kılo oldun.

bilinen bir gerçek varki insanlar kendi kusurlarını örtebilmek için karşısındakine psikolojik baskı uygulamaya ve “haklı olan benim, hatalı olan sensin” i vurgulamaya başlar..kendinizi kötü hissetmeyin,onun gözünde varetmeye çalıştığı,bulduğunu düşündüğü zayıf noktanızdan sizi vurmaya çalışıyor..kırgınlığınız çok doğal,çözümler bulmak sizin elinizde.eğer kilo vermeyi düşünüyorsanız bunu eşiniz için değil kendiniz için yapmanız gerekir..güçlü olun..

ıyı de demedın mı ben asagı yukarı hep aynıydım dıye madem kı ınce ıstemıs karsındakı kadını. körmuymus. bunu demedın mı allah askına. sankı sen 50 kıloydun da sımdı 80 kılo oldun.

hem lutfen sunu ona soyleyın en onemlı sey olmasa da cınsellık onemlı. enazından benım ıcın onemlı. sen de benımle beraber olmuyorsun ben de bundan sıkayetcıyım de. 100 kılo bır kadın mıyım da yanıma yaklasmıyorsun de kaldı kı ınan oyle olup esının mutlu oldugu ınsanlar dolu. esım benden yana mutludur ornek olarak. oyuzden benım de bu sıkıntım var de. lutfen alttan alma artık

BlackCat burda cok sey yazmak isterdim ama valla o kadar sinirliyim ki su an, banlanmak istemem simdi.
Arkadasim inan bu adam senin bir sac telini bile haketmiyor.
Bosan vs demem "Bekara bosa demek kolay gelir" derler ya, o hesap.
Onerebilecegim tek sey, ozguvenini geri kazanmalisin. Bu kiloyla, guzellikle ilgisi yok, kendini iyi hissetmen yeter.
Bende kiloluyum ama kendime guvenirim her kosulda. Belkide bu yuzden hic kimseden kilom yuzunden laf yemedim annemden baska o da ayri bir konu.
Cik, gez dolas, kendine yeni kiyafetler al mesela, bunlar bile az bile olsa seni iyi hissetirme yetecek.
Hayatinin ortasinda su an sadece sen olmalisin. Esin madem egoist modunda sende aynisi yap, inat olsun diye degil, kendin ic
in.

ya ınan ben de annemden duydum yıllar yılı laf. esımden duymadım ya. ve su da var hep kendımı begendım guvendım. ısyerınde en uyumlu guzel gıyınen olarak goruyor mesela herkes benı. benım kılomda olan kadın dar var ofıste zayıf olan da ama ben renk uyumuna takısına ayakkabasına dıkkat edıyorum ve sısmam olmama ragmen gayet guzel oluyorum

aslında ne kadar naif bir insansın..şu koşulda bile yanlı mı yansız mı konuşurum bunu düşünebilecek kadar...
maalesef pek çoğumuzun kilo sorunu var,aralarda şanslı olanlar,hala zayıf kalmayı başarabilenler de var..
gerçekten bu irade vs olayı olmaktan çıkmış durumda,az yemekle de alakası yok..ben henüz hormon testlerimi
yaptıramadım fakat insülin direncimin zayıf olduğunu düşünüyorum..bunun için geçerli sebeplerim var tabi..aç kalamıyorum
sık ve az yemeye gayret gösteriyorum..olaki yemek yiyemediğim durumda gözüm kararıyorum,agresif olabiliyorum..yedikten sonra
uyku hali çöküyor kısmen,sersemleşebiliyorsun..bel çevrende kalınlaşmada varsa bundan şüphelenebiliyor insan..

farkındasındır mutlaka ama bu kadar çok kendini stres altına sokman da şuan seni kötü etkiliyor..vücut stres altındayken kortizol
salgılarmış..dolayısıyla az bile yese stresi tehdit olarak algıladığı için hemen bel ve karın bölgesinde depo ediyormuş..biraz rahatlatmaya
çalış kendini..yeniden özgüvenin gelsin..kilolu olmak bir suç değil, günah değil..pek çok örnekler görüyoruz başaramayacağımız bir şey hiç değil..
burda önemli olan seninle birlikte eşinin de bakış açısını değiştirmesi..o neyin bunalımında anlamadım doğrusu ama normal davranışlar değil..baştan beri böyle
değildir sanırım,ondan da bir şeylerin değiştiğinin göstergesi olabilir mi? bazen insan kendi suçunu yıkmak içinde karşısındakini yerer ya hani..başka bir şey
düşündürmüyor maalesef..

ya ınan ben de annemden duydum yıllar yılı laf. esımden duymadım ya. ve su da var hep kendımı begendım guvendım. ısyerınde en uyumlu guzel gıyınen olarak goruyor mesela herkes benı. benım kılomda olan kadın dar var ofıste zayıf olan da ama ben renk uyumuna takısına ayakkabasına dıkkat edıyorum ve sısmam olmama ragmen gayet guzel oluyorum

Anneler, iyilik yapicam derken "kotuluk" yapiyorlar bazen. :34:

çok sinir oldum kocanıza, o ne densiz, hadsiz bi adam yaaa:47:

arkadaşlara katılıyorum, kendiniz için zayıflayın ama onuda süründürün, değer vermeyin, kulp takın:20:

yakın bi arkadaşımı örnek vereyim, bayan 1.68 boyunda ve yaklaşık 100 kg idi, kocasıda o boylarda çıtı pıtı bi adamdı.

arkadaşımda hep balık etliymiş, evlilikti, çocuktu derken 100 e çıkmış, eşi hep dalga geçiyor, beğenmediğini belirtiyor, zayıflamasını istiyormuş.

arkadaşımda bigün patlamış, ''ben zayıflasam seni napiyim beee, düdük kadar adamsın, zayıfsın ama pelte gibisin, vücudunda hiç kas bile yok, sen kendini ne sanıyonda beni beğenmiyon'' demiş:1::1::1:

çok gülmüş ve tebrik etmiştim onu, hıı bide yanında avon katoloğu varmış, orda erkek parfümlerindeki kaslı bi erkek resmini açıp, kafasına fırlatmış, '' bende böyle bi koca hayal ediyoomm, ama hayaller her zaman gerçek olmuyo, hadi ben kilo veririm, sen de kas yaparsında o bi karış boyunu nasıl uzatcan???'' demiş:52:

afferin o kadına.bana da eşim aşağılayıcı bir laf söylese ben de cavabını veririm .cevap vermeyince,biz iyiliğimizden sussak bile kimse "aa sağolsun bak cevap vermedi ne saygılı"falan demiyor.bu sadece eş de değil herkes için böyle.karşılık vermeyince salak,ezik işte diyor millet.ilk sen laf söylemeyeceksin ama biri söylüyorsa da niye altta kalacaksın ki???

Back
X