Kendimi haklı görüyorum ama haksız mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir bilmiyordum bu ozelligini yani rahat ve saygılı yapici biri olduğunu biliyordum ama bu kadar siyasetci ve politik olduğunu bilmiyordum cok igrenc bir huy net durusu yok genellikle kararsiz ice dönük pasif agresif yapıda. Bir konu konuşulunca mesela kendi fikri öyle olmasa dahil he he evet haklisin dogru söylüyorsun baba evet baba peki baba aynen öyle baba diyor. Idare ediyor cok gıcık bir huy
Ay Evet o zaman gercekten sana karsı da ne düşündüğünü bilemezsin . Sinir bozucu ama kabul edip evlenmişsin gerçi tam tanımadan evlenmiş olursun bu durumda ama sonuç olarak evlenmişsin bu saatten sonra da pek değişeceğini sanmam :KK43:

Burda okuduğum kv konularında istisnasız hepsinde erkek tarafı cahil ,kız tarafı elit kişiler.
Vallahi adamlara da yazik günah yanii.
Kendi tarafına gidince iyi ama diğer tarafa gidince bir sürü tantana..
Çünkü karsi taraf cahil köylü...
Eee arkadaşım o cahil köylü insanların oğullarını koca diye niye aldın..
Hayir kendi tarafima gitmiyoruz onlar uzakta annem babam kardesim sadece ayni yerde ve kendisi bazen gidelim dediginde ben yok gitmeyelim diyebiliyorum. Birde her alimden bir zalim her zalimden bir alim.dogarmis bazen aileler cahil cocuklari elit olabiliyor. Onlar gibi olsa zaten evlenmezdim de.. ya da senin tabirinle.koca diye almazdim....

Valla bana konusmalar ters gelmedi turk milletinin adetidir nisanlisindir ne zaman evleneceksin? Degilsindir evlilik falan yok mu? Okuldasindir okul ne zaman bitiyor? Kilo Lirsin kilo almissjn kotu olmus ver, kilo verirsin yuzun cokmus daha verme yeter, evlenirsin cocuk ne zaman? Cocugun olur ikincisi ne zaman? Iki cocuk arasi kisaysa artik biraz ara ver, dogum yaparsin sutun var mi? Bu cocuk ac? Neden agliyor?
Yanl mantiken de ayda yilda bir gordugun insanlarla ancak bunlar konusulur bu yuzden bir bayrami zehir etmenize gerek yoktu
Ickili kisma kadar okuyabildim vallahi

Hayır ben söylersem kendilerinin gelinleri ve kizkardesleeiyle arasi bozulur yani kotu olan ben olurum bosver kimin soyledigini desem de bu defa da israrla kim kim diye soracak.
Bu yüzden araları bozulacaksa bozulsun zaten bizimkilere öyle şeyler söylemeyin daha düşünmüyormuş çocuk der utanıyormuş der kesip atar kavga etmeyecek kibarca söyleyecek

Bu sorular yeni evliyken maalesef sorulur hep.. tamam can sıkıcı ama siz abarmışsınız.. eşinizin de suçlu olduğu yerler var ama siz yangına körükle gitmişsiniz hep.. üstelik o kadar kavga dövüşün arasında beni yemeğe götür demek.. tartıştınız haklı olduğunuzu düşünüyorsanız tavrınızı düzgünce koymalıydınız .. açlıktan ölsem yemek yemezdim..

Son olarak lütfen daha düzgün ve anlaşılır cümleler kurun.. nokta var tamam ama bi paragraf bi virgül kullansanız herkes rahatça okurdu
Valla açlıktan oleyim mi o arkadaşıyla bulismaya gidip belkide benim hakkimda da konusucak yani gecesini guzel gecirecek.. ben evde kavganin yuzunden kendimi yiycem. Adil degi kendime haksizlik edemem. En azindan hava almis oldum.

Biraz olgunlaşman lazım.
Koskoca kadın olmuşsun evlenmişsin hala kocadan bayram parası bayramlık beklemek falan ilginç.
Zamanla soğutursun eşini kendinden.
Çünkü dediki bayram gelcek bende oper elini harcligimi alirim dedim kikir kikir güldü hosuna da gitti bazen kendi aramizda da boyle para mevzulari dondururuz çıkartır para verir... bunu bilerek yapti bu bayram. Inadina pisligine yaptı

Bayramlar stres dolu günler benim için de.
Eşimi kırmam başkalarına da bana laf etme hakkını vermem ve istemeye istemeye de olsa gidilecek yerlere giderim.

Geleneksel değilim diyorsunuz sonra bana bayramlik almadi harçlık vermedi diye kapris yapıyorsunuz, çelişkili.

Öte yandan Anadolu sehirlerinde, bizden 3-4 kuşak öncesi insanlarini klasik balik etli sevme sendromu hep vardır. Bana da epey konuşurlardı. Zayif ve uzun boyluydum(178/62)
Cok zayifsin ye ye ye ye....
Kv zaten bebek terminatörü idi.
Hamile kaldim 25 kg aldim herkes sustu. Tabii tolere etmek kolay degil ayni anda herkes sizi hedef alinca geriliyor insan ama hazircevap biri olmak sart.
Esinizi kirmayin,anladigim kadariyla size kiymet veriyor sadece annesi ile sizin aranizda kaliyor,daha yolun cok basindasiniz her sey zamanla rayina oturur.

Valla açlıktan oleyim mi o arkadaşıyla bulismaya gidip belkide benim hakkimda da konusucak yani gecesini guzel gecirecek.. ben evde kavganin yuzunden kendimi yiycem. Adil degi kendime haksizlik edemem. En azindan hava almis oldum.
Açlıktan ölmezdiniz bence.. evde kuru ekmekte mi yoktu? Niye ona minnet ettiniz ki??

Eşimi kırmam başkalarına da bana laf etme hakkını vermem ve istemeye istemeye de olsa gidilecek yerlere giderim.

Geleneksel değilim diyorsunuz sonra bana bayramlik almadi harçlık vermedi diye kapris yapıyorsunuz, çelişkili.

Öte yandan Anadolu sehirlerinde, bizden 3-4 kuşak öncesi insanlarini klasik balik etli sevme sendromu hep vardır. Bana da epey konuşurlardı. Zayif ve uzun boyluydum(178/62)
Hamile kaldim 25 kg aldim herkes sustu. Tabii tolere etmek kolay degil ayni anda herkes sizi hedef alinca geriliyor insan ama hazircevap biri olmak sart.
Esinizi kirmayin,anladigim kadariyla size kiymet veriyor sadece annesi ile sizin aranizda kaliyor,daha yolun cok basindasiniz her sey zamanla rayina oturur.
Ben ve ailem hic geleneksel degiliz zaten gocmeniz de. Bayram harclik konusu aramizda konusulan hatya bazen esimin elini operim dalga gecmek amacli dustan ciktim.elini opuyorum derim bana cikartir para verir bu bayram bile bile pisligine böyle yaptı. Kendileri var ya şişko. Bildigin şişko yani teyzesi olcak kadin beni en son düğünde görmüş sanki gelinligin altindan benim.totomu görüyormuş gibi onceden daha iyiydin diyor. Oysa dugun sonrasi kilo da aldim
Sinirimden stresimden su ara yine verdim ama boyle dediklerinde yemeden icmeden soguyorum ve onlari bogmak istiyorum. 1 kiside degil bikac kisi soyleyince daha igrenc oluyor

Normalde cok hazircevap ve kavgaci bir insanim da kimsenin aklina gelmeyen sozler aklima gelir bi anda altta da kalmam ama esim beni it gibi ısırır diye susuyorum dediki ne kizcam sana ver cevaplarini dedi bende peki oyleyse onay verdiysen bundan sonra vercem cevap dedim.

bence bi dahakine tavrınızı net koyun.. pislik yapmakla elinize bi şey geçmez ki geçemiş yine kavga etmişsiniz..
Tatil ayarla dedim. Pek orali olmadi gelmicem dedim. Dediki tamam.gelme sen ben sana gel demeyecegim anneme soyleyecegim. O da sana gel.demesin dedi. Ama biliyorum ki bir dahaki bayrama bu konusmalarin hepsi yalan olacak ve gel diyecek. Cunku siyasetci politik.yalanci

Ya sarişın bence yapm boyle. Ben seni hatali gördum biraz sanki. Bu durum sizi yipratir. Asla kendini ezdirme ama yumusak basli ol biraz.
:KK68::KK68:
Cok agresifim demi.. bu enerjimle begonvilim de ciceklerini döktü zaten.. gerci havalar dengesizdi. Moralim bozuktu da duzelttik durumu sekerimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X