Kendimi haklı görüyorum ama haksız mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bayram ziyaretleri kendi tarafına gidersen germez ama eş tarafında gerilmek normal alışırsın.
kv sadece oğlu ve geliniyle yapmak istiyor bunu. böyle tatmin olma durumu en iyisinde bile var.
biraz idare etmeyi öğrenmen lazım. kadın kötü niyetle değil oğlu ve karısıyla birazda hava atmak için istemiş. neyin havasını atacak diye sorarsan 15 yıllık gelinim hala çözemedim:))
kalkmış annenede gelmiş. o gelsin diye beklememiş. dediğim gibi aile içi ilişkiler idare etmekle yürür biraz. kimseyi küstürmeye kırmaya değmez inan.
Zaten annemi cok seviyor. Hep soruyor annen nasil diye
Dünürcümmm diyor. Benide cok seviyor gozumun icine bakıyormuş. Öyle diyorlar.

yapma ama böyle. düşmanın mı o senin?
uzlaşmaya çalışmalısın. kırıp döke döke insanda sabır bırakmazsın.
Ay suanda vicdan azabı çektim ya gidip öpüp barissam mi. Kocamin hic keyfi yok sabahtan beri yatıyor. Küskün bana . Zaten hep yapip yapip pisman oluyorum bu huyundan nefret ediyorum ya

Arkadasim bana diyorki kaynananin amaci seni koluna takıp gezmek kapi kapi sakin onun oturduğu yerden ev tutma. Nişanlıyken söylemişti . Dedigi de cikti..simdi.sizde aynisina benzer birsey soylediniz. Kaynana zaten gosterisi cok seviyor. Ama ben de megan fox degilim ki hahahahahahahahahah. Birde kaynana beni gün e para gününe oraya buraya cagirmisti hic gitmedim artık çağırmıyor. Ama boyle huyları var. Birde herkes kaynanayi cok seviyor. Beni uyariyor aman kaynanayi üzme diye.ay cok mu ferhundeyim ne hahahahahaha.

ya beş gitme bir git. bak mesela alışmış, öğrenmiş artık seni çağırmıyormuş e sende arada ona uy gönlü olsun.
var bu kv lerde bir gelin gösterme merakı:)
geçinmeye gönlü olan idareyi bilecek. tabi iki taraf içinde geçerli bu.

Ay suanda vicdan azabı çektim ya gidip öpüp barissam mi. Kocamin hic keyfi yok sabahtan beri yatıyor. Küskün bana . Zaten hep yapip yapip pisman oluyorum bu huyundan nefret ediyorum ya

yapmadan bir düşün amacım ne diye?
bir gün gerçekten kızılacak bir şey yapsa ve sen yine aynı şekilde davransan ne hükmü olur ki?
git barış fevri davrandım düşününce anladım vs de.

yapmadan bir düşün amacım ne diye?
bir gün gerçekten kızılacak bir şey yapsa ve sen yine aynı şekilde davransan ne hükmü olur ki?
git barış fevri davrandım düşününce anladım vs de.
Dusunmeden konusmanin cezasi konustuktan sonra düşünmektir diye bir söz var ya :) tamda o haldeyim haa . Cook dogru soyledin. Gidiyim bari
Hemende barışır ha hic kinci birisi değil cok şükür

Küsecek bir durum yok tatlım ya bunaltma adamı daha yeni evlisin kavgayla mi geçireceksin. O kadar muhabbet her ailede olur ki kimse saygısızlık da yapmamış . Kavgadan değil de huzurdan beslen inan daha kolay bu şekilde en çok sen yorulursun.

Esin şimdiden seni kötü bellemeye başlamış bıktırma bence olanlar gayet normal .

Küsecek bir durum yok tatlım ya bunaltma adamı daha yeni evlisin kavgayla mi geçireceksin. O kadar muhabbet her ailede olur ki kimse saygısızlık da yapmamış . Kavgadan değil de huzurdan beslen inan daha kolay bu şekilde en çok sen yorulursun.

Esin şimdiden seni kötü bellemeye başlamış bıktırma bence olanlar gayet normal .
Haklısın canım cok fevriyim ne ara bu hale geldim gidicem gonlunu alcam bende her ailede var bu tip muhabbetler aslinda...haklisin .

Hayir uyarmadım. Ben gec doğmuş bir çocuğum. Ailem evlat hasretini bilir. Benim annem babam çevrem hic sormuyor. Bunu esime söylüyorum sizinkiler soruyor diye bana benim.ailem köylü aşkım aldirma sen bosversene yaaa kimseyi ilgilendirmez diyor.ben cok rahatsiz.oluyorum ve yatak.odasina karışmak ozel konulara girmek.diye düşünüyorum. Ayıp geliyor
Zayifligim genetik ve rahatsizligimda var.
köylü ne demek ya eşiniz kendine emek veren büyüten okutan annesini beğenmiyor yani yazıklar olsun

Bayram bayram eşinizi canından bezdirmişsiniz.

Anlattığınız şeyler yaşlıların yaptığı genel muhabbetler, adamlar ne konuşsun başka gezegenlerin dönme hızını mı?
Kayınvalide onca tribe rağmen kalkmış annenize de gelmiş.

Ya çocukların bayram harçlığını kıskanmak falan yaşınız küçük gibi geldi. Biraz idare etmeyi öğrenin

Çok abartiyorsunuz ve kaprislisiniz yeni evlenen herkese hamile mısın diye soru gelmesi normal ki öyle olmasa bile çok buyutulecek birşey yok eşim için katlanmasını bil bazı şeylere

Ne paragraf ne de adam gibi noktalama işareti var. Okuması haliyle çok zor, yarım bıraktım. Ama okuduğum kadarıyla da pireyi deve yapmaya pek meraklısınız. Yok bana zayıfsın dediler yok hamilelik yok mu dediler vs. Lafı ağızlarına verip susturamıyor musunuz? Bu mudur yani. İki bozdun mu üçüncüye sormazlar zaten. Yeni evliye sık sorulur zaten, ben daha iki günlük evliydim (gerçek anlamda, abartı değil), iş yerimdeki çocuklardan birinin nenesi elini uzatıp da mayalandın mı sen demişti :oha:. O ne demekse artık. Daha iki günde ne bebek olur ne de başka bir şey, düşün yani cahilliği. He he dedim güldüm geçtim, senin de yapman gereken bu. Eşini se gereksiz yere üzme daha fazla.

Sağlam kaprislisiniz. Benim okurken içim şişti, Allah eşinize sabır versin.
Birkaç saat eşiniz için katlansanız patavatsız yaşlılara? Bunu İçin gitmem diye tutturmak çok saçma. Hele o harçlık mevzusu....
Genc olanlarda soruyor ama.. saglam kroluk bence 89 dogumlu olan da soruyor hamileligi

Ne paragraf ne de adam gibi noktalama işareti var. Okuması haliyle çok zor, yarım bıraktım. Ama okuduğum kadarıyla da pireyi deve yapmaya pek meraklısınız. Yok bana zayıfsın dediler yok hamilelik yok mu dediler vs. Lafı ağızlarına verip susturamıyor musunuz? Bu mudur yani. İki bozdun mu üçüncüye sormazlar zaten. Yeni evliye sık sorulur zaten, ben daha iki günlük evliydim (gerçek anlamda, abartı değil), iş yerimdeki çocuklardan birinin nenesi elini uzatıp da mayalandın mı sen demişti :oha:. O ne demekse artık. Daha iki günde ne bebek olur ne de başka bir şey, düşün yani cahilliği. He he dedim güldüm geçtim, senin de yapman gereken bu. Eşini se gereksiz yere üzme daha fazla.
Ben bozmadim normalde herkese.laf carpan bir yapim var üstelik. Esim beni it gibi.kapar diye sustum. Esime sen bana kızarsın diye cevaplarini vermedim dedigimde "ne kizicam ya verseydin cevabini" dedi. Yani bundan sonra atış serbest :) ohaaaa mayalandin mi.ne demekmis kiz hahahahahahaj sinirlerim bozuldu gercekten gülüyorum suanda 2 gunde ne cocugu hahaha

Istemediginiz seyi yapmak zorunda hissettigini ve yaptiginiz icin hincinizi esinizden cikarmissiniz. Gitmeyecegim dediyseniz gitmemeliydiniz. Sonucta gitmissiniz yine kavga. Gitmeseydiniz de kavga edilecekti ne farki kalmis oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X