Kendimi dinliyorum durmadan

çok geçmiş olsun canım.sana tavsiyem internette araştırma.inan en kötüsünü görürsün dahada panik yaşarsın.ilaç içmeye korkuyorsan küçük küçük bölerek iç.bende korkarım büyük ilaçlardan öyle yapıyorum

Çok geçmiş olsun bence psikolojk bir hal içindesin güçlü ol.reçeteleri okuma.evet her ilacın yan etkisi var yada okabilir ama evden dışarı çıkınca başımıza neler gelebilme ihtimali var?dışarı çıkmıyalımmı.
Birde eşimde kuduz aşısı olmuştu bundan 6,7 yul evvel sorun yok.

Çok teşekkür ederim, Paxera 10mg ve zyprexa 5 mg verdi doktor, özellikle Paxeranın prospektüsü korkunç :) Ona rağmen ilk gün aldım bir tane, akşama kadar sol kolum parkinson hastaları gibi titredi, içmedim bir daha
Helicobakter tedavim bitti, midemi bu hale o tedavi getirdi zaten, ne güzel yaşıyordum ben helicomla :) reflü derdim falan yoktu, mide fıtığımdan bile haberim yoktu, midemle endoskopiye kadar hiç sorun yaşamadım. Saat 02:12 hala midem ağzımda, yatamıyorum, yarasa gibi koltukta tünedim oturuyorum, gözümden uyku akıyor ama yok, 6 da işe gitmek için hazırlanmam lazım ama ama bırak yatmayı biraz yayılsam telef oluyorum

Son düzenleme:
İlac görüldü diyorsunuz, ilaç nerde görülmüş, yemek borusunda mi ?

Yutakla yemek borusu arasında, gırtlak hizasında kalıyor, bir kere hortumla çıkardılar, yutma testi sırasında da doktor ağzıma bir uyuşturucu sıktı ve boğazıma soktuğu bir aletle aldı. Adamın gözleri fal taşı gibi açıldı, üzerine bir litre su içtim ama hala orada :) Olmaz dedi, yerçekimine aykırı bir kere, orada bir şey kalamaz dedi ama kalıyor işte :) Sonra da nörolojiye sevk etti, onlarda psikiyatriye ama sonuç yok, hala eritiyorum ilaçları

Bölmek bende bir işe yaramadı, pulced içiyordum bir kere, bit kadar hap, o bile kaldı =(

Coook gecmis olsun Allah sifa versin cok uzuldum halinize.
Ama biraz işe ara verseniz.biraz dinlenseniz gezseniz iyi gelir belki size.

Amin canım
Önümüzdeki hafta izinliyim
Biraz kaçmayı düşünüyordum Cuma akşamından ama bu kuduz aşısı meselesi yüzünden gidemeyeceğim bir yere
Ama uyumayı planlıyorum yani becerebilirsem

sorun psikolojik değil o zaman canım.ilaç orada kalıyorsa psikiyatriyle ne alakası var.canım belki başkası sormuştur görmedim eğer tekrarlatıyorsam kusura bakma,yemek yerken sorun oluyor mu merak ettim

sorun psikolojik değil o zaman canım.ilaç orada kalıyorsa psikiyatriyle ne alakası var.canım belki başkası sormuştur görmedim eğer tekrarlatıyorsam kusura bakma,yemek yerken sorun oluyor mu merak ettim

Yok yemek yerken olmuyor, doktorları çıldırtan da bu
Koca lokmaların geçtiği yerden, hap neden geçmiyor bir açıklaması yok
Nöroloji doktoru, reflüden ötürü yemek borusu ve yutak aşırı tahriş olup şişmiş olabilir, ilaç için yeterli kayyganlığı sağlayamıyor olabilir ama bu bizim alanımız değil dedi, KKB bakmalı dedi, KBB nörolojiye gönderdi :) Yakında kafamda bir huniyle dolaşıcam, oynatmaya az kaldı

çok değişik canım gerçekten.ilk defa böyle bişey duydum.ilaç içerken stres mi yapıyorsunda takılıyor bilemedimki.genize mi kaçıyor acaba buda olabilir.benim çok kaçar genizime.boğaza kaçmasından bin kat kötü oluyor

Yok hamdolsun genzime kaçmadı hiç
Bilmiyorum ki stres mi sebep, bu yaşıma kadar hiç böyle bir derdim yoktu
En kötüsü, doktora gitmeyi ihmal eden, üşenen biri değilim, onca uğraştım ama sonuç alamamak çok sinir bozucu

yıpratma canım kendini zamana bırak belki geçer.ama tabi kullanman gereken ilaçlar varsa ihmal etmemek için doktora gitmelisin.insan başına gelince anlıyor canım.bilmediğimiz ne rahatsızlar var Allah göstermesin.

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım. Benimde başıma böyle bir olay gelmişti yakın zamanda sürekli tetikte oluyor insan seni çok yi anlıyorum uykusuz geceler kabuslar çok zor ama şunu söyleyim sana gerçekten herşey insanın kendinde bitiyor . Kendini dinledikçe hastalık çıkıyor bende böyle olmuştum baktım 40 kiloya kadar düşmüşüm tükenmiştim iyice antidepresan illetinden hiç bahsetmiyorum bi tane içtim yan etkileri ne varsa gmsterdi ve bıraktım. Kendimi kafanı dağıtacak işlere verdim daha sosyal olmaya çalıştım o zamanlarda çok iyi oluyordum. Gece yastığa başımı koyunca başlıyordu sorular. Allaha çok şükür atlattım sende kendini dinleme emin ol hiçbirşey kalmaz

Çok sevindim düzelmene
Çektiğin eziyeti tahmin edebiliyorum
Umarım bende başarırım

Anlattıklarınızın benzerini bende yaşadım bu yıl.korkudan sigarayı bıraktım.her dr muayene etti yutma güçlüğü problemimi.sonunda reflüdendir deyip geçtiler.üstelik çoook hafif reflüm var.öyle kronik boyutta falan değil.babam ağır reflü hastası.senelerdir çeker sıkıntıları ama tutma güçlüğü olmamış onda.gece oturur gibi yatar adamcağız senelerdir.neyse..sorunun özüne geleyim.aslında benim sorunum reflüden değil psikolojik.yaygın anksiyete bozukşuğum var.hergün haberlerde hastalık ve kaza haberlerini okur ve ya benim yada aevdiklerimin başına gelirse diye kendimi harab ederim..kimde ne hastalık dinlesem hemen belirtileri kendimde bulurum.bir hafta rahim kanserimi okucam diye düşünür bir hafta başağrısı yaşasam kesin beynimde bşrşey var sabarım.çocukların en ufak ateilenmeleri bile beni internette hastalık araştırmaya iter.kafayı yerim ve yediririm.yurtdışında yaşıyorum ve terapide kendimi doğru ifade edemiyorum.kendimi biliyır ve telkinde bulunmaya çalışıyorum.evimi hastaneye 5 dk uzaklığa taşıdım.düşün artık ne durumdayım(hastanedeki 60 dr un 50 sine muayene olmuşuz düşün artık:))diyeceğim o ki bence psikolojik olabilir.yalnız kalma.kafandan kötü düşünceleri uzaklaştır.mümkünse bol bol yabancı komefi dizilerini seyret.internetten scrabble gibi kelime oyunları oynayabilirsin.acayip kafa dağıtıyor.kendinle uğraşmak yerine bsşka şeylerle uğraş.ymarım tez zamanda iyikeşirsin.unutmadan..yoga ve meditasyon dene.bana çok iyi geliyor

geçmiş olsun, Allah şifa versin.
kendinizi dinlememeye çalışın diyecem ama klişe olacak. mümkün olduğunca prospektüslerin yan etkileri bölümlerine takılmamaya çalışın çünkü en küçük bir etkiyi yazma mecburiyetleri var.
inşallah bu zor dönemi çok çabuk atlatırsınız.

Eşine takma sen canım. Benim ki de öyle konuşur sonra pişman olur. İlk bebeğime 2 aylık hanileyken zatürre olmuştum. İğneler inanılmaz yakıyordu. Tek nazım da benimle polikliniğe gel iğne yapılırken elimi tut. O sıra iş için şehir dışına gitmesi gerekmişti. Ben nasıl iğne olucam falan derken " ee 7 ay senin kaprisini mi çekicem böyle" dedi.
2 gün sonra döndüğünde iyice fenaydım söylediğine çok pişman oldu ama neye yarar? 2 yıl geçti hala affedemiyorum o lafını.

geçmiş olsun
çok üzüldüm.. Rabbim sana acil şifalar versin
Dualarımdasın güzel insan..

çok geçmiş olsun.
bazen olur ya üst üste gelir her şey, sizde de öyle olmuş.
geçici bir dönem olduğuna eminim.
sabretmek ve fazla düşünmemek, kafayı dağıtmak lazım başka şeylerle.
bizim de geçen sene sırayla kardeşim, ben, annem ameliyat olduk. 1.er ay arayla.
hem de kolay ameliyatlar da değil. birimiz tam toparlanacakken diğerine gün alınıyor.
kabus dolu günlerdi. sinirlerim öyle yıpranmıştı ki. hastanelerden çıkamadık uzunca bir süre.
ama geçti gitti şükür.
sizin de öyle olacak ama sabır.
kafanızı dağıtacak bir şeyler bulun. kitap okumayı seviyorsanız çok iyi yardımcı olabilir.

bu arada bir arkadaşım ağrı kesiciyi yutamamıştı. yani yarı yuttu yarı yutamadı gibi bir şey.
endoskopi falan yapıldı, aynen sizin dediğiniz gibi hiç bir şey yiyip içemiyordu boğazının acısından.
daha sonra bir doktor, ilacın bir kısmının yemek borusuna yapışmış olduğunu, orada eridiğini ve yemek borusunun o kısmını tahrip edip, ülserleştirdiğini söyledi. ilaçlarla falan düzeldi sonra.
bu ihtimali de göz önünde bulundurun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…