- 24 Ekim 2011
- 125
- 18
Aslında ben laroxyl 10mg ara ara alıyordum.zaten stresli günlerim oluyordu.(ev olsun iş olsun.)bu reflüyü arastırdıkca laroxyl in de reflüyü tetiklediğini ögrendim hemen kestim .antidepresanlar antibiyotikler vs reflüyü etkileyen tetikleyen yada reflü varsa şiddetini arttıran ilaçlar.hepsi değildir illa ona göre hekim ilac verebilir ama şöyle de bir paradox var cok uyursam erken uyanmazsam sabah dozu geciktikce bogaz yanmam baslıyor direkt.bir saat bile fark ediyor ki ben uykuyu cok seven biriydim şimdi ne uyku var ne bişey haftada 7 gün 7.30 da kalıyorum artık
sabah aksam pantpasla bir nebze yüzde 30-40 iyi gidiyor.sesim hala tam düzelmedi ama açılmaya başladıgını hissediyorum.çok mutsuzum hayatım elimden alınmıs hissi var.bir şey yapasım yok.bu dozla kaç ayda daha iyi hissederim acaba?
sabah aksam pantpasla bir nebze yüzde 30-40 iyi gidiyor.sesim hala tam düzelmedi ama açılmaya başladıgını hissediyorum.çok mutsuzum hayatım elimden alınmıs hissi var.bir şey yapasım yok.bu dozla kaç ayda daha iyi hissederim acaba?