- 24 Ekim 2011
- 125
- 18
Merhaba, son durumunu merak ettim tedavi oldun mu ?Merhaba arkadaşlar. Google da aratirken kendimi burda buldum. Yanıyor yanıyor boğazım yanıyor. Faranjit gibiyim ama değil. Iki ay önce endoskopi yapıldı. Atrofik gastrit heliko bakteri ve intestinal metaplazi gelişmiş. Antibiyotik tedavisi gördüm toparladım şükür derken bir gece yanma ile uyandum. Istifra edersem yanma geçer sandım. Zorladım. Kanlı kustum tabi hemen acile. Sabaha birseyim yoktu. Doktor daha yeni endoskopi yapıldı diye yapmadı tekrar. Şimdi pantpas ve antepsin kullaniyorum. Allahım öleceğim nerdeyse korkuyorum evlere sığmıyorum. Mide kanseri mı oldum nedir allahım bu yanma. Akıl verin bana. Kudret nari aldim ama cesaret edemedim daha.
Merhaba Tuğçe, nasıl oldun? Tedavi edebildin miMerhaba.Benimde midemde problem çıktı kronik gastrit helikobakter pozitif ve intestinal metaplazi komplet tıp çıktı atrofi ve displazi yoktur yazıyor ama 2aydir ruh halim berbat çok korkuyorum doktor 1 sene sonra kontrol dedi okadar hiç aydinlatmadi beni