Kendimi dinliyorum durmadan

Aslında ben laroxyl 10mg ara ara alıyordum.zaten stresli günlerim oluyordu.(ev olsun iş olsun.)bu reflüyü arastırdıkca laroxyl in de reflüyü tetiklediğini ögrendim hemen kestim .antidepresanlar antibiyotikler vs reflüyü etkileyen tetikleyen yada reflü varsa şiddetini arttıran ilaçlar.hepsi değildir illa ona göre hekim ilac verebilir ama şöyle de bir paradox var cok uyursam erken uyanmazsam sabah dozu geciktikce bogaz yanmam baslıyor direkt.bir saat bile fark ediyor ki ben uykuyu cok seven biriydim şimdi ne uyku var ne bişey haftada 7 gün 7.30 da kalıyorum artık

sabah aksam pantpasla bir nebze yüzde 30-40 iyi gidiyor.sesim hala tam düzelmedi ama açılmaya başladıgını hissediyorum.çok mutsuzum hayatım elimden alınmıs hissi var.bir şey yapasım yok.bu dozla kaç ayda daha iyi hissederim acaba?

Merhaba arkadaşlar. Google da aratirken kendimi burda buldum. Yanıyor yanıyor boğazım yanıyor. Faranjit gibiyim ama değil. Iki ay önce endoskopi yapıldı. Atrofik gastrit heliko bakteri ve intestinal metaplazi gelişmiş. Antibiyotik tedavisi gördüm toparladım şükür derken bir gece yanma ile uyandum. Istifra edersem yanma geçer sandım. Zorladım. Kanlı kustum tabi hemen acile. Sabaha birseyim yoktu. Doktor daha yeni endoskopi yapıldı diye yapmadı tekrar. Şimdi pantpas ve antepsin kullaniyorum. Allahım öleceğim nerdeyse korkuyorum evlere sığmıyorum. Mide kanseri mı oldum nedir allahım bu yanma. Akıl verin bana. Kudret nari aldim ama cesaret edemedim daha.

reflünüz var yemek boruda yanma demek reflü bogaz yanması da aynı sekilde ve ben ıkı aydır cekiyorum.hangi ilaçları kullanıyorsunuz? diet yapmak lazım bazı reflü onlemlerini almak lazım . cidden zor bir hastalıkmıs buyuk sıkıntı cekiyorum ben ilaclara ragmen bogaz yanması nedir bilirim bana ilacları yazın lütfen 4 farklı ilac denedim bir dolu surup denedim bi sekilde bogaz yanmasını azaltmayı basardım hamd olsun.sizin endoskopide nasıl reflü cıkmadı o da garip yemek boru yanma tarif ediyorsunuz cunku

Doktor ısrarla gastritin var midenden geliyor asit dedi. ülser ya da reflü deği dedi. Pantpas mide koruyucu ve antepsin şurup kullanıyorum. özellikle surup çok iyi geliyor bana

Gaviscona devam ediyorum ama şunu kabul etmeliyim ki antepsin çok daha güçlü ve etkili. Benim makat bölgemde tahriş yapmasaydı kullanirdim. Içinde sanırım anason tarzı bisey var

Merhaba.Benimde midemde problem çıktı kronik gastrit helikobakter pozitif ve intestinal metaplazi komplet tıp çıktı atrofi ve displazi yoktur yazıyor ama 2aydir ruh halim berbat çok korkuyorum doktor 1 sene sonra kontrol dedi okadar hiç aydinlatmadi beni

Esimde de intestinal metaplazi cikti ayni durumu yasiyor siz nasil bi yol izledinz?

Merhaba, son durumunu merak ettim tedavi oldun mu ?

Merhaba Tuğçe, nasıl oldun? Tedavi edebildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…