o reflü benim 6 aydır gastritle işbirliği yaparak anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor...mayıs ayında kürtaj oldum bilenleriniz vardır o süreden sonra ne olduysa bende toplayamadım önce ensemde bi beze çıktı doktor önemli bir şey değil diyip durdu,bi büyüyo bi küçülüyor ve ağrıyo acayip canımı sıkıyor dünden beri yine büyüdü yine ağrıyo misal.enfeksiyon değerim hep yüksek tabi sedim 45 stabil geziyorum..genzime bi akıntı peydah oldu burnum hiç akmadığından ötürü kötü durumdayım nefesim tıkanıp duruyor ..reflü ve gastrit işbirliği zaten ortdayken bir de farenjitimin olması kaçınılmaz göğüsten yukarısı mortingen şıtrayze anlayacağınız..ve ben ilme ve bilme resmen mayıstan beri düşman kesildim..doktora git ilaç bol çözüm sıfır ilaç akabinde muadil diğer ilaçlar yan tedavi ile uzayıp gidiyor..son iki gündür iyice arttı şikayetlerim üstüne bir baş ağrısı peydah oldu,geniz akıntısı ile flört ediyolar muhtemelen,bu flörtü kıskanan reflü ve gastrit ise entrikalarına devam ediyolar olan gırtlağıma oluyor boğazımda cısssssss diye bir asit sesi yanma da cabası..anam bi dokun bin ah işit ..
şimdi kalk kendine şükret tatlım