Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum...

yani laf etsin ama ben rahatımı bozamam diyosunuz, siz bilirsiniz. benim asla anlamayacağım saygı duyamayacağım bir mantık bu.
Laf etmesinden şikayetçiyim zaten. Evinde oturan her kadın buna maruz kalmak zorunda değil. Kaldı ki maddi durumu iyi benim çalışma koşullarım sorun oluyor diye çalışmıyorum ben

Sol şeritte araçlar hızlı ilerler ama yavaş gidiyorlardı. Kaza yaparsa bende ölcem yalnız gitmeyecek. Haklısınız o bana sorumsuz derken teşekkür etmeliydim.
Ama doğru söylemiş, sorumsuzsun. Geç kalıyorsun ve önemli bişeyi unutuyorsun. Ben de çoğu şeyi unutabilirim insanlık hali ama bu senin için önemli bir gün ve daha dikkatli olmalıydın. O sana sorumsuz dediğinde " evet canım ya panik yaptım herhalde" deseydin hikaye çok değişirdi. Seni tebrik ederdi ve hatta belki kutlmaya götürürdü.
Tabiki bilemem ama buraya çok fevri biri gibi yansıyorsun. Belki de birikim ama bunları aşmak istiyorsan biraz dilini törpülemelisin.

Çok doğru söylemişsiniz. Ama birşey sormak istiyorum eşim benden daha mı az fevri yada kusursuz duruyor? Mesela panik yaptığım bu kadar ortadayken bu kadar germek yerine sınavdan sonra söyleseydi bunları benden daha farklı olmaz mıydı? Benden bir farkı varsa niye biz bu durumdayız?

Hiçbir kavga tek taraflı çıkmaz. Tabi ki eşin de gereksiz çıkışmış. Biz burda seni dinleyen taraf olduğumuz için sana söylüyorum. Gerçekten denemeye değer. Bizim de böyle saçma sapan kavgalarımız oluyordu baktım sonuç yok. İsteklerimi tatlı söylemeye başladım. Ama bizde böyle hayvan gibi hakaretler hiç olmadı, olsa kolay unutulmaz sanırım. Ama sen ama ben diye uzardı tartışma. İnan iki taraf için de yıpratıcı. Sakinliği korumak çok önemli.

hadi tamam sınav stresi ikinizde gerginlik yaşamışsınız da nedir bu yani ben varsam sen de varsın muhabbetleri. gerçekten gurur kırıcı. bu adam sizle evlenirken de siz böyle değil miydiniz? bence siz güzellikle içinizdekileri ona söyleyin. kırıldığınızı ve değersiz hissettiğinizi. Lokasyon tabi ki önemli madem çalışmanızı istiyor ona göre şartlar sağlasın size. İnsanlar iş için evlerini taşıyor. hayatı kolaylaştırmak varken ne bu eziyet yahu. herkes kendince haklı. kime sorsan hep ben haklıyım...

Bizim yaralarımız derin. Belki iyileşir iyi oluruz. Ama ben istemiyorum. Kendimi sürekli yalnız hayal ediyorum. Yalnız bi hayatta. Yalnız bir yatakta. Yalnız yemek yerken. Kafayı yediğimi falan düşünüyorumz. Bazen bütün suçlu onu görüyorum bazen kendimi görüyorum. Sonra kendi kendime ağır geliyorum. Şu canım şu bedenden çıksa da herkes benden kurtulsa diyorum. Kendimi öylesine yorgun,dışlanmış ve çirkin hissediyorum. Bazen kendime inanılmaz acıyorum. İnsan kendinden nefret eder mi ya? Ediyorum. Eşim sürekli dilin uzun diyor. Geçenlerde dilimi kessem gerçekten bu işkence biter mi diye düşündüm.

dilin uzun değil bence. saygı beklemek, anlaşılmak istiyor insan. dilinin uzun olması birikmişlikten oluyordur. o da biraz anlayış göstersin yardımcı olsun. demek ki bunalıyorsun.

Ben ilk günden bugüne hiç değişmedim. Herkese dilim uzundur. İçimde tutamam hiç. Fevriyimde. Hepsini kabul ediyorum. Ama eşim değişti. Önceden çok sakindi. Hatta ben onun sakinliği ile törpüledim kendimi. Ama şimdi değişik bir adam. Benim kişiliğim hep muhalefetti. Çocukken bile. Büyüyorum,tecrübe ediyorum oturuyor yavaş yavaş birşeyler. Ama eşim küçülüyor sanki. Sürekli “kendimi sana ezdirmem,altta kalmam” diyor. Benimle savaşıyor. Savaşıyoruz. Ve yorulduk. Çift terapisi benim için çok yıkıcı oldu. Bazı şeyleri biliyorsun ama kulağın duymayınca üstünü örtüyorsun ama insanın kuşağı duyunca kanadı kırılıyor. Benimde öyle oldu. Bir kürtaj geçirdim. O zaman evli değildik. Birlikteliğimizin 2. Ayında ben 7 haftalık hamileydim. Aldırmak istedi ben önce direndim sonra kabul ettim. Bir kavga esnasında gayri ihtiyari “benden olmadığını düşündüğüm için istemedim” dedi çok zoruma gitti ayrıldık,barıştık. Sinirden söyledim diye yeminler etti. Sonra bu çift terapisinde sinirden söylemediğini gerçekten öyle düşündüğünü söyledi. 2. Kez yıkıldım. Aynı yatakta uyumak bile tuhaf gelmeye başladı. Birşey koptu gitti sanki .

Bebek 7 haftalık değildi üstelik. Doktor ayına göre para alıyormuş 750 lira için 7 haftalık dedi. Daha 5 harflik bile değildi. Ama inanmadı.

Yaa saçmalama
İstemiyorsan ayrıl tabi, bi kere geliyoruz dünyaya. Kimse için kendini üzmeye değmez. Ama yardım alman gerekli. Unutma sen değerlisin.

Eski konuları falan bilmiyorum ben ama Allah kolaylık versin Kendinizi geliştirin ve özgüveniniz olsun ona bazı şeyleri güçlenerek ispatlayan.
Konu gelmişken hep derim kızıma baba evinde herşey yaşatmak istiyorum ki koca dan böyle saçma sapan laflar duymasın

Bence sizin aranizda birseyler kopmus butun bunlarin sebebi bu, eger duzelmeyecegini dusunuyorsaniz cekmeyin bosa, siz 2.500 lira ile tek basima nasil gecinirim diyorsunuz ama boyle hakretlerle gururu hice sayarak yasamak daha mi isinize geliyor...insanlar asgari ucretle cocuk varken ayriliyor bence bu sizin cesaretiniz yok ya da rahatinizin bpzulmasini istemiyorsunuz tabi hu nasil rahatlik ayri bir konu....bu bahsettiginz olayda ikiniz de hatalisiniz yani sizin minderinizi takip etmek zorunda degil, gec kalkmissinz hazirliginizi yapmamissinz hadi tamm panik yapip unuttunz adama sen de minderi hizli getirseydin diye cikismak sacma...esim bana bu sekilde soylese senin isinin hesabini ben mi vercem diye cevap veririm...ama bunlar birbirinize hakaret etmenize sebep degil...eger bosanmayi dusunuyorsaniz simdiden ise girin ve para biriktirin boyle hayati be cekmezdim

Ben seni hatirladim..
Konun vardi, adam calismiyorsun diye itip kakiyordu seni, sende evi terketmistin.
Geri donmen hata ama adama hayvan tipsiz gibi laflar etmen cok terbiyesizce.
Sen calisip ayaklarin uzerinde durmadikca cok itilirsin.

Gidip calis ve yalniz yasa.
Refahindan vazgecmedikce boyle mutsuz yasayacaksin.
Ve kesinlikle uslubunu duzelt.
Ben esime araba kullanirken abi sen hayvan misin diycem?
Demem ya, dil mi varir.
Sinr krizi gecirip arabayi biyere vursa ikinizde pert.

Sana dilin uzun diyormus.
Onu bilmem ama uslubun cok kotu.

Çalışmamakta direniyorsunuz, kendinize bunu kendiniz layık görüyorsunuz.
Kimsenin hayatı, iş koşulları kolay değil. Sizin şu an yaşadığınız hayat çalışmaktan daha mı kolay? Ömrünüzü böyle mi tüketmek istiyorsunuz? İkinizin de üslubu kötü, birbirinize tahammülünüz kalmamış.
Siz kendiniz için bir adım atmadıkça kimse sizi kurtaramaz.

Ben de sizi hatırladım,bu kadar kavgaya gürültüye rağmen ısrarla evliliği sürdürüyorsunuz,sırf çalışmamak uğruna,herkes çalışıyor,yahu ikinciye hamileyim ben hala çalışıyorum,eşim günde 15 saat çalışıyor,ne enteresan kadınsınız,hayretle takip ediyorum sizi.

Böyle bi günde esi yanında olmayacaksa destek olmayacaksa neden evlendiler ki? Arabaları varken esi de evdeyken yuruyerek mi gitsin kadın ya da taksim tutsa onunda parasını adam vermis olacak zaten. Yani adamın karakteri böyleyken unutmasaydın demissiniz de adamın karakterinin böyle olması sorun iste
Tabi bence konu sahibi de ileri gitmis hakaretler falan hic olmamış

Simdi bütün mesajlarınızı okudum da siz 2 saat yol cekmemek icin çalışmıyorsunuz ve bu adamı çekiyorsunuz. Adam adam değil zaten de ayrılmak da sizin elinizde. Biraz rahatınızı bozun da çalışın. Herkes kolay sartlarda çalışmıyor. 2 saat sabah 2 saat aksam yol cekip ise giden onlarca insan tanıyorum. Bunu yerine esinizden bu hakaretleri duymak size daha kolay geliyorsa bilemem.
Ya bi de abi sen hayvan mısın demek nasıl cirkin bir usluptur. Bırak esime hic kimseye demem bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…