• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum...

22 yaşında niye evlenir ki bir insan?bu yaşlar evliliğe çok uygun değil bence insan kafa olarak da fiziksel olarak da hazır olmuyor hiçbir şeye. ki bir kürtaj geçirmişsin travma resmen
evim ters lokasyonda dünyanın en saçma bahanesi.savunma bile yapmaya gerek yok
ne diyeyim hazır para cok tatlı demek ki

Ayrılmak veya çalışmak falan çare değil ki. Hem kişisel hem ailevi sorunlarınız var.
Ayrilsanizda peşinizi bırakmayacak kişisel problemleriniz var.heryerde sorun yaşarsınız.. kırmak kinamak değil amacım. Geçmişi geride bırakın..yeniden başlayın ikinizde..

Ben beceremem diye yatmadım baya araştırdım Aslında ama Zihni’m olumsuzlukla dolu diye bende işe yarayacağını düşünmüyorum
Zihnin de ne olursa olsun istihare Allah'a sormaktır sonuç değişmez korkma ve danış Allaha ona tevekkül ederek bir yola başlayınca işlerin rast gidiyor

Böyle bi günde esi yanında olmayacaksa destek olmayacaksa neden evlendiler ki? Arabaları varken esi de evdeyken yuruyerek mi gitsin kadın ya da taksim tutsa onunda parasını adam vermis olacak zaten. Yani adamın karakteri böyleyken unutmasaydın demissiniz de adamın karakterinin böyle olması sorun iste
Tabi bence konu sahibi de ileri gitmis hakaretler falan hic olmamış

Adam her şeyde başına kalkan bir adam, böyle bir adamdan ben değil beni bırakmasını bir bardak su istemem. bence de neden evlenmiş?Adamın karakteri iyi değil de, bu kadar lafı yutan (bağırsa çağırsa da rahatını bozmamak için katlanan) kişide hiç mi suç yok?

Adam her şeyde başına kalkan bir adam, böyle bir adamdan ben değil beni bırakmasını bir bardak su istemem. bence de neden evlenmiş?Adamın karakteri iyi değil de, bu kadar lafı yutan (bağırsa çağırsa da rahatını bozmamak için katlanan) kişide hiç mi suç yok?
Doğru soyluyorsunuz ben olayları tam bilmiyordum sadece bu konuyu okuyup yorum yapmıştım. Konu sahibi hem cok şikayetçi hem de ayrılmıyor bu adamdan

Ben de ise 2 saatte gidiyorum ben de hemsireyim, ayrica hazir evdeyken kpss ye hazirlanin bu sekilde daha rahat olur isiniz ve bosanmaya karat verirsenz daha saglam bir isinz olur, yani simdiye kadar kpss ye hazirlanmamaniz hata bu yil cok alim oldu

Calismak zor geliyor diye sana asla onem vermeyen ve aslinda asla uyusamadigin bir adami cekmek..

Hayatinin ozeti bu:KK66:

Sen bilirsin canim

Ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen..

Baska ne dememizi bekliyorsun?

Evet boşanmayı,kendime bir yol çizmeyi bende istiyorum ama çalışabileceğim işi göz önüne alıyorum .Maximum alacağım maaş 2.500 İstanbul gibi bir yerde yol, kira,yeme içme derken nasıl olacak bu iş. Ev arkadaşı lazım, hemen iş bulamam kalacak yer lazım bunları ölçüp tartmadan kimseye minnet etmeden bir yola girmem zaman alır. Yani keşke boşanıyorum demek ile boşalabilse herkes. Kimsem yok sonuçta. Kendime güvenim yerle bir yapamamaktan korkuyorum. İstiyorum ki biri yapabilirsin desin. Bu acizlikse acizim. Artık birinin yanımda olmasını bana güvenmesini istiyorum
Birilerinin sizi motive etmesini beklerseniz daha çok beklersiniz. Bu zamana kadar size parazit muamelesi yapılmasını yuttunuz, bundan sonra da yutarsiniz

Merhaba herkese...
Umarım güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur.

Sorun şu ki bu sabah 09:00 direksiyon sınavım vardı 08:00 uyandım. Elimi yüzümü yıkayıp saçımı yaptım ve yüzüm bb krem ve gözüm rımel sürdüm. Bu benim rutinimdir. Dışarı bunlarsız çıkmam. 08:00 evden çıktık. Tam siteden çıkmıştık ki eşim altıma almam gereken minderi unuttuğumu hatırlattı ve geri dönüp onu almaya gitti. Bende sakinim ama aslında bütün gece sınavı düşünerek uyurum. Telefonumu bile almak aklıma gelmedi sabah telefonum olmadan gittim. Neyse yoka çıktık eşim bana onu bunu bırak geç kaldık falan deri makyaj yapmasaydın geç kalmazdık dedi. Bende; sende minderi hızlı getirseydin dedim. Biraz hızlı sür beni almazlar dedim. Biz sol şeritteydik kornaya bas hızlı gitsinler dedim. Eşimde bağırmaya başladı “ kör müsün ön araba dolu yapmasaydın makyaj, kimse senin sorumsuzluğunu çekmez zorunda değil,sorumsuzsun” falan dedi. Benim kayış koptu. “Hayvan mısın abi sen dedim? Alt tarafı kornaya bas dedim sınava almazlar diye niye beni iyice strese sokuyorsun,panik yapcam beni sokma strese dedim” neyse böyle konuşa konuşa yetiştik. Tam 09:00 ordaydım. Sağolsunlar beni aldıkları ve geçtim, ama hocalar beni sakinleştirmek için sürekli telkinde bulundu. Eşim beni tebrik bile etmedi geçtiğim için. Yüzünü astı. Niye tebrik etmiyorsun dedim başka derdimiz yok zaten bide tebrik mi edicem falan dedi. Bende ağzıma ne geliyorsa söyledim. Hatta ilk defa tipsiz dedim. Ne kadar hasetsin. Hiçbirşeyi başarmama tahammül edemiyorsun dedim. Güzel giyinsem güzel demezsin, birşey başarsam tebrik etmezsin ama iş hakaret olunca harikasın dedim. Kendimi çok kötü hissettim. Hala hissediyorum. Adam artık bana o kadar itici gelmeye başladı ki çirkin görmeye başladım onu. Kalbini kurdum tipsiz diyerek ama oda benimkini kırdı. İyilik yaptım ehliyete gönderdim birde tebrik mi bekliyorsun diyor. Ben olmasam görmemiş olarak kalacaktın diyor. Ne gördüysen benim sayemde diyor. Boşanmak istiyorum diye bağırmak istiyorum artık. Ama daha kötüsü yaşamak istemiyorum. Bıktım resmen. Kendi kendime ağır geliyorum. Kimsem yok bana yol göstersin. Beni omzuna yaslayıp sadece dinlesin. Sanki herkes sağır ve dilsiz. Kimse beni görmüyor.
Önceki konularınızı bilmiyorum ama hayat sizin etrafınızda dönmüyor. Hem ağzınıza geleni de söylemişsiniz zaten. Hayvan mısınlar bilmem neler... Yani direkt eşiniz hatalıdır diyemiyorum şu yazılanları okuyunca..

Of ki ne of. Ben aynıydım, değişen kocam diyorsunuz da adam ömür boyu sizin fevri tavırlarınızı çekmek zorunda mı? Siz ona hayvan deyince doluluktan yapıyor oluyorsunuz da adam size artık tahammül edemeyince değişti mi oluyor? Belli ki sizin o huylarınızı çekmekten size karşı sabrı, saygısı bitmiş. Burada sizi eleştirenlere bile laf yetiştiriyorsunuz. Hayır, kendinizi savunmuyorsunuz, açıklama yapmıyorsunuz. Sizinki laf yetiştirmek. Fikir almak için yazdığınız bir yerde bile denilenlere tahammülünüz yok. Hem bu kadar sivri dilli hem bu kadar özgüvensiz nasıl olunuyor?

Bence öncelikle siz kendi üslubunuzu düzeltin. Kendinizi toparlayın. Sonra eşinizle yeniden deneyin. Görünen o ki boşanmayacaksınız. Bari hayatınız cehennem olmasın.

Merhaba herkese...
Umarım güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur.

Sorun şu ki bu sabah 09:00 direksiyon sınavım vardı 08:00 uyandım. Elimi yüzümü yıkayıp saçımı yaptım ve yüzüm bb krem ve gözüm rımel sürdüm. Bu benim rutinimdir. Dışarı bunlarsız çıkmam. 08:00 evden çıktık. Tam siteden çıkmıştık ki eşim altıma almam gereken minderi unuttuğumu hatırlattı ve geri dönüp onu almaya gitti. Bende sakinim ama aslında bütün gece sınavı düşünerek uyurum. Telefonumu bile almak aklıma gelmedi sabah telefonum olmadan gittim. Neyse yoka çıktık eşim bana onu bunu bırak geç kaldık falan deri makyaj yapmasaydın geç kalmazdık dedi. Bende; sende minderi hızlı getirseydin dedim. Biraz hızlı sür beni almazlar dedim. Biz sol şeritteydik kornaya bas hızlı gitsinler dedim. Eşimde bağırmaya başladı “ kör müsün ön araba dolu yapmasaydın makyaj, kimse senin sorumsuzluğunu çekmez zorunda değil,sorumsuzsun” falan dedi. Benim kayış koptu. “Hayvan mısın abi sen dedim? Alt tarafı kornaya bas dedim sınava almazlar diye niye beni iyice strese sokuyorsun,panik yapcam beni sokma strese dedim” neyse böyle konuşa konuşa yetiştik. Tam 09:00 ordaydım. Sağolsunlar beni aldıkları ve geçtim, ama hocalar beni sakinleştirmek için sürekli telkinde bulundu. Eşim beni tebrik bile etmedi geçtiğim için. Yüzünü astı. Niye tebrik etmiyorsun dedim başka derdimiz yok zaten bide tebrik mi edicem falan dedi. Bende ağzıma ne geliyorsa söyledim. Hatta ilk defa tipsiz dedim. Ne kadar hasetsin. Hiçbirşeyi başarmama tahammül edemiyorsun dedim. Güzel giyinsem güzel demezsin, birşey başarsam tebrik etmezsin ama iş hakaret olunca harikasın dedim. Kendimi çok kötü hissettim. Hala hissediyorum. Adam artık bana o kadar itici gelmeye başladı ki çirkin görmeye başladım onu. Kalbini kurdum tipsiz diyerek ama oda benimkini kırdı. İyilik yaptım ehliyete gönderdim birde tebrik mi bekliyorsun diyor. Ben olmasam görmemiş olarak kalacaktın diyor. Ne gördüysen benim sayemde diyor. Boşanmak istiyorum diye bağırmak istiyorum artık. Ama daha kötüsü yaşamak istemiyorum. Bıktım resmen. Kendi kendime ağır geliyorum. Kimsem yok bana yol göstersin. Beni omzuna yaslayıp sadece dinlesin. Sanki herkes sağır ve dilsiz. Kimse beni görmüyor.

Sorunlarınızla ilgili açtığınız diğer konuları da okumuştum. Kimisinin üzerinden epey geçmiş kimisi de çok yeni olan sorunlar. Dışarıdan konuşması çok çok kolay evet ama sizin ilişkinizin gidişatı daha 2 aylık evli iken belliymişti.

Eskidenmişti o "düzelir, bana evine bağlanır, sabredeyim, çekerim ben bu adamı, ailemin yanına gitsem nolcak zaten para kazanmıyorum kazansam bile şu zamanda yetmez üstüne üstlük elalem boşandı diyecek vs." demeler.

Bu adamla yaşamaya çalışırken siz kendi içinizdeki cevheri görmüyorsunuz dahası görmek isteseniz bile gördürtmez bu adam. Nasıl bir ego ve yetiştirilme tarzı bilmiyorum ancak hala o şahsiyet(siz) r tahammül etmek çok saçma. Ayakkabı bile giymeden ansızın kaçıp kurtulsanız ordan yeri.

Sizin minderinizi almaya çıkmis adam.

Birde kendi unuttugunuz sey icin adami gec aldin diye azarlayip hayvan diyorsunuz.
Yapmayın ,cok fevri davranmissiniz.

Sinaviniz var heyecanınız var. Evet anlaşılır seyler.
Ben bgune kadar ki cogu sınava kendim gittim. Kimse gelmedi şartlar uymadi

Ama kimseye saldirmadim. Heyecanımi kendim yasadim insanların bir sucu yok

Bu kadr fevri davranmayin. Aksamdan tüm alacakları hazirlayip kapinin önüne koysaydiniz.

Esiniz katlanilir gibi değil.
O size bir şeyler kattiysa siz de O' na bir şeyler kattiniz.

Hayir isi yapmıyor. Boynunun borcu acsin okusun bi erkek neden aile reisi oluyor ve sorumluluklari nelerdir.

2004' te kaldırılması gerçekten kaldiramadi hala.

Back