Kendimi çok suçlu hissediyorum

Sen boşuna bize danışmışsın zaten şuan ne dense onu haklı çıkaracaksın.
Bence Bi pskologdan randevu al ona öfke kontrolü için birlikte gidin. Sen anlat o çünkü baskı yapıyo ki sen kendini suçlu hissediyosun. Yalnız gitse de doktor bişeyin yok diyecek belki o yüzden senin anlatman lazım. Ama ilerisi için ben çok sabırlıyım bütün kıskançlıklarını çekicem dediğini iki etmiycem diyosan sana sahip çıkan seven merak eden Bi eş işte daha ne olsun.

Siz bu ihtimali ne kadar düşünmesinizde sakladığı bişeyler var ve telefonunu da o yüzden kırmış bence. Bu denli öfkesini kontrol edemeyen insan yarın birgün bunun acısını sizden çıkarır siz sadece telefonu kırdığı için üzülüyorsun ama kendinizi hiç düşünmüyorsunuz o senin telefonunu karıştırma lüksüne sahipken nasıl oluyorda sana telefonunu vermez ve vermemek için kırar bence bunları düşünün

Adamın sakalı yok diyoruz ama olsun bıyığı var diyorsun.
Manyak bu diyoruz sen yok ben konuşmasam yarım saate geçerdi diyorsun.
Yanında değilsin elbet geçecek peki ya evlenirseniz?
Hem her hafta görüşmek şart mı? Biraz çek kendini, bu olaydan sonra sana güvenim sarsıldı de.
Bakalım o zaman ne yapacak? Biraz debelenir sonra önüne bakar.
Telefonu kırmasının seninle sinirle ilgisi yok. Artık içinde ne varsa onunla ilgisi var muhtemelen

bu son moda telefon hevesine de alışamadım bir türlü.
ihtiyaç olsa neyse de elinde yokken parayı israf etmek çok mantıklı gelmiyor bana.
yenisi çıkınca hemen ona heves.
yani sonu yok ki.

eşimin eniştesi de polis.
hiç eşini evden çıkarmıyor psikopat.
kadın sürekli ilaç kullanıyor kafayı yemekten.

Kendi maddi durumunu düşünmeden şımarıklık yapan adam üzülmeyi haketmiyor
Farkında mısınız buradaki mesajlara karşı sürekli adamı savunma modundasınız
Sürekli ama söyle ama böyle diyip duruyorsun lütfen gözündeki toz pembe perdeyi kaldır
Adamın da ağzı öyle laf yapıyor ki resmen kendinizi suçlu hissettirmiş
Böyle adamlar en tehlikelisidir bence belli etmeden beynine işlerler karda yürür izini belli etmez tiplerden korkarım ben

çok komik ya. O telefonu sadece inat ettiği için mi vermedi?? Senden de deli gibi şüpheleniyo?? Sen sırf telefona bakma diye telefonu kırıyo. Sende inanmaya öyle hazırsınki, adam resmen yediği haltları sen görme diye telefonu kırmış ya yyyuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh. Bide üzülüyosun kırdı etti bilmemne diye. Seni yeni konularla aramızda bekliyoruz.

bide kendimi çok suçlu hissediyorum diye başlık atmışsn ya. Bazı kadınlar kendileri kaşınıyo yapcak bişey yok

Ciddi değilsiniz değil mi?
Sonunda haha kandırdım filan diyeceksiniz.
Lütfen öyle olsun.
Paranoyalara sarmış ve sinirine hakim olamayacak bir adam var karşınızda.
Allah rızası içşn ne olur bu kadar düşüncesizce hareket etmeyin.
Yok daha neler yahu.

Bence sen telefon için ağlayıp kendini harap edeceğine hiç düşünme bitir bu ilişkiyi... bu kadar merak ve abartı tepki hiç sağlıklı gelmedi....

Bu adamdan hiçbir şey olmaz, daha evlilik yok biley yok, yaptığı hareketlere bak, yol yakınken ayrıl derim, evli halini düşünmek bile istemiyorum.

Düzeltme: Bacılar,neden yüz yıllık konuları hortlatiyorsunuz???

İlk mesaj: Kırmasaymis gerizekalı. Siz eskaza telefonunu karıştıracaksiniz diye aklı çıkmış, elinde mektup olsa onu da yiyecekmis,ne siniri??
Ayrıca korkudan sinirden kırdı desek bri sonraki aşama sinirden size vurmak olacak,bunu akıl edemeyecek kadar toy musunuz?

Bu üyeyi hatırlıyorum sanki, ayrılmıştı en son.

İnanamıyorum size ! adam ruh hastası neyin mahçupluğu sizde ki anlamadım ben ?
Bu adam ilerleyen zamanlarda sizide duvara fırlatır söyleyim. Birde sizi suçlu psikolojisine sokmuş ciddi misiniz bunları yazarken?

Konu çok eskiymiş madem açılmış bende merak ettim. Acaba kelebek bu kişiyle evlendi ya da nişanlandı mı? Hatırladığım kadarı ile baya sıkıntılıydı ilişkileri.

Adam psikopat falan değil.tam olarak yediği naneler ortaya çıkmasın diye telefon kırıp duruyor. Sizin onu aldattığınızı düşünmesi de bu sebepten. Kişi kendinden bilir işi misali.

Bu ne yaa...hangi konuya baksam değmeyecek adamların peşinde koşup kendini harap eden kızlar var.gerçekten görmüyor musunuz bazı şeyleri bu kadar saf mısınız.adamın size imaa ettiği şeyler çok çirkin ama siz hala onu inandırma derdine düşmüşsünüz.çok mu kıymetli,senin canından daha mı kiymetli.daraldım valla akşam akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…