Seni seviyoruz.
Kaporta boyaya girmen şart o zaman. Resim at bakalım.
Çok teşekkür ederim şu an kendimi daha iyi hissediyorum. Yanağımdaki çiller yok olmuş gibi sanki şu an.
Ay ben utanırım.
Aslinda çiller bildigim kadariyla guzeltumblr girllerin haç'ı hilal'i yildiz'i gibi bisey.
Çilleri olmayan bir tumblr girl tanimiyorum.
Diger husus da kemik gozluk.Ahhahshdf evet moda haline geldi, demek ki neymiş; çirkinlik saydığımız emareler günün birinde mainstream oluyorsa çirkinlik diye bir şey aslında yok, tamamen çağın moda denilen lağım çukurunu bize dayatması bazı normları. Evet evet şu an kendimi müthiş hissediyorum. Teşekkürler.
yapma yaa bende çok güzel olmamakla beraber aynada kendimi çok güzel görüyorum.bu on kat durum doğru o vakit.eyvah eyvah acaba ne kadar çirkinim ben şimdiaynaya bakınca insan kendini normalden 10 kat güzel görürmüş bir yerde okumuştumdedim bu 10 kat güzelse normalim ne aklıma o düştü sen böyle yazınca
Ayy ben sen sandım kıskandıydım valla çok güzelmiş dedim alımlı duruyorYok ben değilim ama sevgilimle bana bu çift benzetiliyor o yüzden koydum
:)))) yok tatlım ama benzettikleti için koydumAyy ben sen sandım kıskandıydım valla çok güzelmiş dedim alımlı duruyor
Hıım yine güzelsin hani:)))) yok tatlım ama benzettikleti için koydum
:)))) yok tatlım ama benzettikleti için koydumAyy ben sen sandım kıskandıydım valla çok güzelmiş dedim alımlı duruyor
Çevremdeki insanlArın söyledikleri öyle :)) brnde kendimle barışık bi kizim :)Hıım yine güzelsin hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?