kendimi çok çirkin hissediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tiur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok teşekkür ederim şu an kendimi daha iyi hissediyorum. Yanağımdaki çiller yok olmuş gibi sanki şu an.

Ay ben utanırım.

Aslinda çiller bildigim kadariyla guzeltumblr girllerin haç'ı hilal'i yildiz'i gibi bisey.

Çilleri olmayan bir tumblr girl tanimiyorum.

Aslinda çiller bildigim kadariyla guzeltumblr girllerin haç'ı hilal'i yildiz'i gibi bisey.

Çilleri olmayan bir tumblr girl tanimiyorum.

Ahhahshdf evet moda haline geldi, demek ki neymiş; çirkinlik saydığımız emareler günün birinde mainstream oluyorsa çirkinlik diye bir şey aslında yok, tamamen çağın moda denilen lağım çukurunu bize dayatması bazı normları. Evet evet şu an kendimi müthiş hissediyorum. Teşekkürler.

Diger husus da kemik gozluk.

Artik 4 gozlu devri sona erdi haberiniz olsun. Belki gozlugunuz vardir falan..
Gozluk vazgecilemez birsey.Kemik gozluksuz bir tumblr girl dusunemiyorum :/

((((((Bize "bu guzel" diyorlar inaniyoruz. " bu artik guzel degil" diyorlar huşuyla kabul ediyoruz. Guzellik denilen halt populer dayatmadan baska bisey degil.

Kultur sanat anlayisi da oyle

Mesela hayatim mohsen namjoo konserine gitmemekle gecti ve gitmemekle de gececek. Bu konuda netim. Varsin tumblr girl olmayayim.)))))

Son düzenleme:
Sıkıntının kendi bakış açınız olduğunun siz de farkındasınız ki kendimi çirkin hissediyorum demişsiniz.ben çirkinim dememişsiniz:) siz de aslında çirkin olmadığınızı biliyorsunuz bence .(komik bir ikna şekli oldu ama:) ) Ben sizin yerinizde olsam güzel yönlerimi ortaya çıkarırım,vurgulayan hafif makyaj olabilir farklı saç tipi olabilir kıyafet değişikliği olabilir size kalmış ama azıcık bile olsa kendinizde neyi beğeniyorsanız onu ön plana çıkarın derim:)

aynaya bakınca insan kendini normalden 10 kat güzel görürmüş bir yerde okumuştum dedim bu 10 kat güzelse normalim ne aklıma o düştü sen böyle yazınca
yapma yaa bende çok güzel olmamakla beraber aynada kendimi çok güzel görüyorum.bu on kat durum doğru o vakit.eyvah eyvah acaba ne kadar çirkinim ben şimdi

bilmiyorum boyum çok kısa kilolu sayılmam ama ne bileyim ya kafama esti konu açtım öyle :'d

Resim çekinmesini biliyorsanız hertürlü güzelsinizzz bence kendini beğenmeyenler en güzel haline bürünüp sık sık resim çeksin baktıkça özgüven gelicektirrrrr bende çok olur hatta evde canım sıkılıncs tek başıma bile makyaj yapar şimdi güzelim işte dans edebilirim diyorummmm

Gecende böyle.bir konu açılmıştı bende işi dalgaya vurup bende çikinim ölem mi dedim onlarında hoşlarına gittii ego tatmini bi nevi
Bak sen kendini sevmezsen,kimsenin seni sevmesinide bekleme
Ben mesela öyle aham şaham güzel bi kız değilim ama kendimi beğeniyorum aynada kendime bakınca içim bi hoş oluyor
Çünkü kendimi seviyorum

Canım bende de vardı bir aralar, kendimi çirkin hissederdim. Etrafımdaki kızları kendimle kıyaslardım ve 5 kilo fazlam vardı. Sakın 5 kilo deyip küçümseme şimdi fazla kiloyu attım. Göbek gitti ve yüz hatlarım daha belirgin. Sana tavsiyem kiloluysan zayıfla, çok, zayıfsa kilo al. Trendle takip et, bedenine ve yaşına uygun kıyafet giyin, hafif makyaj yap, bol bol gülümse arkadaslarınla dışarıda hoş vakit geçir, kendin için bir şey yap! Zor bir işi yaptığında, başarılı olduğunda kendini ödüllendir sonra bak ooh miss senden güzeli yok, :)

Uf, bende kendimi cirkin hissediyorum ne yalan soyluyum. Eskiden guzeldim. Ama seneler once yasadigim bi kazanin etkilerini tamda bu sene gormeye basladigimdan beri. Burnumla cok pis duvara surtulmustum ayagim kayip, burnumun kemigi su an inisli cikisli. Kemer yapti. Estetik yapasim var ama ancak gelecek seneye. Isin kotusu burnumun kemeri gitse cildimin tabakasi gidicek degil tabi estetikle, oysaki o bahsettigim kazadan olusan yaralarda leke olarak kaldi burnumun ustunde.

Güzellik ,,estetik görünüm, bakış açısı vs vs.kısaca kirpiye yavrusu pamuk gibidir.ćirkinöördek aslında kuğudur.esas olan kendinle barışık ve seni sen olarak kabul eden çevredir ćok çirkin bayanlar görüyorum kocaları baklavası olan canlı sıcak manken. çirkin kadın yok bakımsız bayanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…