• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi çok çirkin hissediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tiur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tiur

lavinia
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
8
4
1
29
kendimi çirkin hissediyorum çoğu zaman. kendime hiç güvenim yok. hiç kimseyle doğru düzgün ilişkim olmadı. bunu pek kafaya takıyor değilim ama sorun bende mi diye düşünüyorum çoğu zaman. ara sıra iltifat edenler oluyor ama ben ne yapacağımı şaşırıyorum "ben mi? bana mı dedin?" falan oluyorum. iltifat bile kabul edemiyorum. garip hissediyorum kendimi. sanki çevremdeki herkes kusursuzmuş ama ben hatalıymışım gibi. insanlarla doğru düzgün iletişime geçemiyorum. ciddi anlamda yardımcı olacak arkadaşlar yazarsa sevinirim. iyi forumlar

bende kendimi öyle hissediyorum ya :( etraftakiler güzelsin felan diyorlar ama sanki yüzüme karşı diyemiyorlarmış gibi geliyor :(

Siz güzelliğiniiz görmeyi bilmiyorsunuz
Sorun burada

Gülümsemek herkese yakışır
Ama siz görme yetinize şükretmek yerine, minnacık sivilcenize takılır somurtarak geçirirsiniz ve anı ıskalarsınız

Aldığı nefesin kıymetini bilmeyenler bence hep mutsuzdurlar, güzel de olsalar o mutsuzluk yüzlerine yapışır çirkin gösterirler

Çirkinlik görecelidir. Ama normları vardır. Mesela boya göre vucut oranları olur. Vucut tipine göre giyinirseniz. Yüzünüze uygun makyajı saçı yaparsanız belki afeti devran olmasanızda güzel olursunuz. Alımlı olursunuz

Siz fotoğraflarınızı koymazsanız biz size yardımcı olamayız

Ben açıkçası hiç bir hanımın çirkin olduğunu düşünmüyorum. Ama tabi gerekleri var. egzersiz olmazsa olmaz. Ağır bir egzersiz de gerekmiyor. Sadece vücudumuzu fit tutmak için akşamları az hareket. Sonuçta vücudumuz erkekler gibi kas değil bizim yağ depoluyoruz. Bunları şekilde tutmak için. İkincisi bence giyim. Açık seçik değil nasıl desem uyumlu giyinmek bence güzel gösteriyor. Üçüncüsü de hareket ve tavır. Gülümsemek, yumuşak ve şevkatli tavırlar.. Bence bir kadın olarak hiç birimiz çirkin değiliz. Sadece kullanmayı bilmek önemli.

kime göre neye göre çirkinsin. Allah aşkına rabbim bizi neden çirkin yaratsın ki hepimiz mükemmeliz. size güzellik değil biraz özgüven lazım bence. rabbim sağlıklı yaratmış gerisi fasa fisoooo

Ergenlik döneminizde veya çocukluğunuzda dış görünüşünüzle ilgili eleştiriler mi aldınız? Bunu ilişkilendirdiğiniz bir olay var mı peki? Ben ergenlik dönemimde çok kiloluydum mesela ve herkes benimle dalga geçerdi o yüzden kendimi beğenmem zaman aldı. Bunu ancak kendinizi geliştirirek, kendinize bakarak özgüvenle ilgili terapilere katılarak, kitaplar okuyarak yenebilirsiniz ben öyle yendim. Ama önce bunun sebebini bulmanız lazım. Ve sizin güzelliğiniz dış etkenlere bağlı olmamalı. Bir de insan kendini beğenmeyince çok kötü bir enerji yayıyor malesef. Yanlış anlamayın lütfen ben kendimden örnek vererek söylüyorum bunları.

Eleştiriyorum şükret tebessüm et gibi ama bazen de sizin kafalardan istiyorum aslında
Pürü pak, pek yorulmamış, ülkeden bi haber, tek dert kaş göz yüz
Kıyak işmiş aslında

Ben açıkçası hiç bir hanımın çirkin olduğunu düşünmüyorum. Ama tabi gerekleri var. egzersiz olmazsa olmaz. Ağır bir egzersiz de gerekmiyor. Sadece vücudumuzu fit tutmak için akşamları az hareket. Sonuçta vücudumuz erkekler gibi kas değil bizim yağ depoluyoruz. Bunları şekilde tutmak için. İkincisi bence giyim. Açık seçik değil nasıl desem uyumlu giyinmek bence güzel gösteriyor. Üçüncüsü de hareket ve tavır. Gülümsemek, yumuşak ve şevkatli tavırlar.. Bence bir kadın olarak hiç birimiz çirkin değiliz. Sadece kullanmayı bilmek önemli.
eklemek istediğim bişey var beyaz dişler :KK36:

Eskiden bende öyle düşünürdüm .
Bir sürü kişi iltifat ederdi 'yok ya abartıyosunuz o kadar da değilim' der utanırdım .
Uzun zamandır öyle değilim artık kendi güzelliğimin farkındayım .
İnsanı çevresi de çok etkiler mesela seni eleştiren birileri olduysa özgüvenin düşer .
Benim sevgilimin ve çevreminde çok etkisi var kendimi beğenmiş olmamda :D

Back