Kendime tirafm

bende başlayım itiraflara

insanlara geceleri yastığa kafamı koyunca rahat uyumak için yardımeden BENCİL bir kadınım

incinmemek için insanları incitmekten kaçınan SALAK bir kadınım
yüzüme gülüp arkamdan konuşanları göremeyen KÖR bir kadınım
bir önceki kelimeyi tekrar edip yanlış anlamalara yol açabilecek PATAVATSIZ bir kadınım
herkesi kendim gibi iyi niyetli sanan APTAL bir kadınım

nasılsa artık beni tanımışlardır diye düşünecek kadar SAF bir kadınım
defalaca haksız yere banlanıp geri dönecek kadar YÜZSÜZ bir kadınım

gördüğünüz gibi ciğeri beş para etmez biriyim

OYY yapma yaaa keşke herkes senin anlattığın bu özeeliklere sahip olsaa bu kadar haksızlık etme kendinee bence iyi bir kadınsınkaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansen bi tenesin koçaman yüreğin var öptümmmopuyorumnanaktan

bügünkü kendime itirafım
keşke ölen canım arkadaşımda helalık alsaydımmmmm
çok çok üzgünümmmmmm gec kaldım hakkım varsa helal olsunnn

çok güzel üç gün gecirdim bu hafta sonuuu
ama gelirken çok üzüçü bi durumla karşılaştım keşke yardımcı olabilseydimmmm keşkeeee işte üzülyorum halaaaaaaa

bügün çok çok üzügünüm
ah dedim bi günüm
keşkeler geri gelmez
bende bütün imkanlarımı kullansaydım
mizgin ve arkadaşlarını ziyaret etseydim ne kadar üzügünüm :)
işte pişmanlk fayda etmiyorrrrr kafamı vursamda geri geri gidemiyorummm :)
bügünüm çok çok harap ve üzügün :))))))))))))

bende çok kıskancım ve çok konuşuyorum bazen kendmi tutamıyorum işi olanları kıskanıyorum ,düzenli geliri olanları , erkek arkadaşı olanaları , evli olna arkadaşlarımı ve bunlar sanki bende hiç olmicakmış gibi geliyor birde
ben onu çoktan unuttuğum dediğim eski erkek arkadaşımı çok özlüyorum onun yanında olmayı çok istiyorum kendime bile itiraf edemezken buraya yazdım buda başarı sanırım :bbo:

bügünlerde kendi kendime konuşur oldum aaaaaaaaa ben
kafayımı yedim galibaaabilmiyorumkismile
takıntılarım çoğaldıaklinialirimsmile
acaba larım keşklerim yarınlarım bügünlerim ya daha neler nelerrrrrsempatiksalakcinni

kıss sen kocandan ne istiyon nehir adam neyapsın daha bigün ilgi göstermese açıyosun o çeneni ( dırdır olarak diil yanlış anlaşılmasın ) hemen başlıyosun aşkım sen bana ilgi göstermiyosun diye Allah gözünü doyursun emii alsanaalsanasmile doyumsuzsun işte kabul ett adam bugün ağzıyla kuş tutsa yarın hani niye deve tutmadın dersin kaydirigubbakcemile3

bügünkü itarafım çok güzel bi duygu torunum olduuuuuu
dunyada hiç bişey
beni mutlu etmez bu torunda başkaaa
yaaa işde seviçliğim ben çok çok sevinçliğimmmm

Ay abla neler diyorsun sen öyle.
Neden yüzsüz olacakmışsın ki
Ben de birsürü ban yedim abla boşversene

:26:bazen güzel şeylerde insanı ağlatır :)
benim bügün ağlayaısım geldi hem güldüm hem ağladım benn
oğlumla gelinim nikah oldular çünkü gelinimle oğlumun nikahı olmamıştıııı
yaşı küçüktü gelinimi
ve babasıda izin vermedi nikaha çok şükür gelinimde nikahı oldu ne mutlu banaaa şimdi hem torunumu nufusu çıktı bügün hem ağladım hemde güldümmm

kendime onu sevmiyorum desemde itiraf edemesemde onu seviyorum sanırım :S ve benim anlayışsızlığım yüzünden ayrıldık :/
şeytan dio özür dile ama gururum el vermiyor

Çok ilgi alaka sevgi beklediğim için görmediğimde sinirlernip parlıyorum herşeyi mahvediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…