- Konu Sahibi esmer gxuxzeli
günaydın
evt ank cım çok kızgınım ,,,zaten düğün gecesinden beri konuşmuyoruz ,görüşmüyoruz,,,
evt ank cım çok kızgınım ,,,zaten düğün gecesinden beri konuşmuyoruz ,görüşmüyoruz,,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmazmı çokta
hangini itiraf edeyim
ya ben dünürümle kavga etmek istiyorum
telefon edip ağzıma geleni söylemek istiyorum,,
rahatlamak istiyorum,
kötükedihüsoklava::jeyyar:
SENİN GİBİ ŞEKER TATLI İNSANI KIRYORLARSAAAAAAopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın
AY KIYAMAM ABLAMININopuyorumnanaktan
DÜNÜRÜ ÜZMÜŞopuyorumnanaktan
ABLAMIyerimseniben ABLAM BURDA KAVGA ET ÇÜNKÜ DÖNÜRÜN GÖRMEZZZ:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
günaydın
AY KIYAMAM ABLAMININopuyorumnanaktan
DÜNÜRÜ ÜZMÜŞopuyorumnanaktan
ABLAMIyerimseniben ABLAM BURDA KAVGA ET ÇÜNKÜ DÖNÜRÜN GÖRMEZZZ:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
OY KIYAMAM SENİ ÜZMÜŞLERiçimi dökerimde çok uzun yazmayı sevmiyorum
sıkılıyom ,
canım istediğinde yazmak yazarım ,şimdide yazabilirim sonrada
ruh halime bağlı,,kimseden saklamam ,çünki o kavgalarda herkes vardı ,,aldı ağzının payını oturdu
a.sa.sa.sa.sa.s:roflol::roflol::1rolleyes::1rolleyes ANK06 EVET SÖZ KİMSELER DUYMAZZ:1hug::teselli::teselli::1hug:
keşke olmasa bunlar güneş abla sıkıntılı oluyor çünkü anlıyorum seni :1hug:
ama sen dök yine içini nasılsa görmezler burada :lepi:
SENİ ANLIYORUM BENİM ANNEMDE DÖNÜRLERİLE HEP KAVGALIDIRRR
vereliniortakDİSİPLİNLİ ZAMAN BİZ GELİN OLDUK DİSİPLİNİSİZ ZAMANDA KAYNANA OLDUKvereliniortak
demi yani esmerim döksün şöle güzelce kimseler duymaz nasılsa kaydirigubbakcemile5