Sevgili kocacıgımın doğum gününde bana gösterdiği değer

Ben seni anlamıyorum gerçekten. Madem hediye alıp sosyal medyada kutlayacak kadar değer veriyorsun kocana, doğum gününü gerçekten kutlayıp barışmak için bir adım atsaydın. Kocan hakediyor demiyorum asla haketmiyor ama senin yaptıklarında çok saçma. Ne ayranım dökülmesin ne tatsız olaylar yaşanmasın. Sen bu adamı böyle kabul etmişsin. Madem özel bişeyler yapmak istiyordun gidip adım atsaydın. Küs olduğu karısını kendi doğum gününü kutlamak için dışarı çıkarmaktansa çocuklarıyla vakit geçirmek istemiş adam. İkiniz de çok değişiksiniz. Senin ev işi noldu bu arada ne zaman ayırıyorsunuz evleri?
Çalışan işçilerin umuduna kalmışız adamlar mayıstan beri çalışıyorlar ama yok,hala hazır değil.canım kaynımın eltimin evini de hazırlıyorlar o yüzden geç oluyor

Ben anlıyorum Nilu'nun kafasını, ha yalnız bir kadın olarak kocandan kaçıp Rus devletine sığınmışsın ha pavyona falan düşmüşsün. Nilu biletin tek yönlü olduğunu bildiğinden cesaret edemiyor. Bi daha yüzüne bakacak aileden kimse bulamaz ondan çekiniyor.
Yazdıklarınız doğru

yoo babasi yedigi her dayagi biliyor. Hatta en son epey siddetli dayak yemisti, babasi "bir daha yaparsa söyle" diye basindan salmisti.
kimse iki cocukla beraber evlenip bosanmis nilu'yu sirtina yük etmek istemiyor. onda da devlete siginacak - calisip kazanacak 🍑 yok.
o yuzden cekip duruyor iste.
rusya hükümlerinin bekar annelere ne guzel maddi destegi varmis , carsaf carsaf yazildi. benim de kisisel tanidigim neredeyse her rusun annesi bekar anne olarak bakmis cocuguna tee kac sene once. ama nilu "onlar rus yapar, ben Türk yapamam" kafasinda niyeyse.
elalemin umrunda bile degil, basina kalmasin diye "çek kocani" diyorlar. ama nilu bir adim atmaya cesaret edemiyor ve onu sallamayan "elalem" sözünü bahane ediyor
Elalemi ben bahane etmiyorum umrumda bile değiller .ailemiz her halde elalemi takıyorlar o yüzden istemiyorlar öldükten sonra keşke yapmasaydık dediklerinde artık geç olucak

Elalemi ben bahane etmiyorum umrumda bile değiller .ailemiz her halde elalemi takıyorlar o yüzden istemiyorlar öldükten sonra keşke yapmasaydık dediklerinde artık geç olucak
tamam da ailen seni onemsemiyor. senin dayak yemen umurlarında degil, küfür isitmen, sevmedigin adamla yatman , hakaret duyup kayinbabana hizmetcilik yapman onlarin umrunda degil.
senin niye seni umursamayan insanlarin fikirleri umrunda?
onlar nasil seni yok sayiyor sen de onları yok say.
anne dediğin güçlü olur sen hala cocuk gibisin

Sen gidip gördün mü evi hiç?
Yanından geçtim.kızımı okula ora götürüyoruz eve dönerken gidip baktım hayır efendim orda Azerbaycanlı erkekler çalışıyorlar gidemeyiz.olurda bizi götürür yerler.ama kp video yolluyor 10 günden fazladır video falan yollamıyor

tamam da ailen seni onemsemiyor. senin dayak yemen umurlarında degil, küfür isitmen, sevmedigin adamla yatman , hakaret duyup kayinbabana hizmetcilik yapman onlarin umrunda degil.
senin niye seni umursamayan insanlarin fikirleri umrunda?
onlar nasil seni yok sayiyor sen de onları yok say.
anne dediğin güçlü olur sen hala cocuk gibisin
Biliyor musun benim yaşadığım yerde böyle şeyler aile içinde olan şeyler gibi kaleme veriliyor.kaynanaya diyorum o bana saygı göstermiyorsa ben neden göstereyim?sabah olunca beni köpek gibi ısırıyor laflarıyla.bana ne dese iyi?kadın ailede her şeyi yutmalı yola vermeli.sen istiyorsun o Kadın olsun sen erkek?böyle bir şey asla olamaz.ben de dedim o zama biz hep böyle olacağız darmadağın.geçenlerde bşr hadise oldu.kp kızımı okula götürür getirirdi.bir keresinde baktım kızım beni arıyor ağlıyor .soruyorum buna ne oldu neden ağlıyorsun?bana cevap vermedi.düşündüm acaba kpya mı birşey olmuş?aradım onu ki kız neden ağlıyor?bana ne dese iyi?başıboş işte senin gibi.deme kızımı evimize götürüyormuş kız da asansörden korkuyor.asansöre kimse eliyle çarpmış ses olmuş kız korkmuş.bağırmış.kp da bağırmış kızın üstüne.ite ite arabaya götürmüş.o gün bu gündür kız konuşmuyor dedesiyle.adam pişman gelip onun gönlünü almak istiyor ama kız ne olursa olsun bakmıyor onun yüzüne.Onlar öyle zannediyorlar ki herkese herşey yapa bilirler ama bak bir tek benim kızım ,birde onun öbür oğlu kavga ettiğinde onun yüzüne bile bakmıyorlar

Biliyor musun benim yaşadığım yerde böyle şeyler aile içinde olan şeyler gibi kaleme veriliyor.kaynanaya diyorum o bana saygı göstermiyorsa ben neden göstereyim?sabah olunca beni köpek gibi ısırıyor laflarıyla.bana ne dese iyi?kadın ailede her şeyi yutmalı yola vermeli.sen istiyorsun o Kadın olsun sen erkek?böyle bir şey asla olamaz.ben de dedim o zama biz hep böyle olacağız darmadağın.geçenlerde bşr hadise oldu.kp kızımı okula götürür getirirdi.bir keresinde baktım kızım beni arıyor ağlıyor .soruyorum buna ne oldu neden ağlıyorsun?bana cevap vermedi.düşündüm acaba kpya mı birşey olmuş?aradım onu ki kız neden ağlıyor?bana ne dese iyi?başıboş işte senin gibi.deme kızımı evimize götürüyormuş kız da asansörden korkuyor.asansöre kimse eliyle çarpmış ses olmuş kız korkmuş.bağırmış.kp da bağırmış kızın üstüne.ite ite arabaya götürmüş.o gün bu gündür kız konuşmuyor dedesiyle.adam pişman gelip onun gönlünü almak istiyor ama kız ne olursa olsun bakmıyor onun yüzüne.Onlar öyle zannediyorlar ki herkese herşey yapa bilirler ama bak bir tek benim kızım ,birde onun öbür oğlu kavga ettiğinde onun yüzüne bile bakmıyorlar
eee bunu neden anlattin?
"kendimi ezdirdigim yetmiyor cocuklarimi da ezdiriyorum" demek icin mi?
tam tersi bir seyi yazdim mesajimda. çocukların icin o deli yuvasindan uzaklaşmalisin. rus hükumeti sana yardim eder. rus kadinlar nasil yapiyorsa sen de sifirdan hayat kurabilirsin.
ailem üzülür diyorsun ama ailen sen üzülürsün diye düşünmüyor. orasa kaldigin her gun ailene zarar.
sanma ki cocuklarin saglam psikolojide..insanlar evlatlarinin gözünün icine bakiyor, esleriyle çocukların yaninda kavga bile etmiyorlar psikolojisi etkilenmesin diye. cocuklarin kendilerine ait odalari sorumlulukları var. senin cocuklarinsa şamar oğlanı. gormemesi gereken +18 seyleri goruyorlar, duymamasi gereken kavgalari duyuyor ve itilip kakiliyorlar.
sanma ki büyüyünce mutlu olacaklar. bu berbat cocuklukla ya ilk ilgi gosterene kapilip gider mutsuz evlilik yaşarlar ya da ergenlikte kendilerini benimseyecek bir getto bulur kendileri gibi ezilmis cocuklarla serserilik falan yapar ot icerler.
bu evde onlara verecegin gelecek bu.
sirf çocukların icin kurtulmalisin kj onlar da normal bir ev görsün.

eee bunu neden anlattin?
"kendimi ezdirdigim yetmiyor cocuklarimi da ezdiriyorum" demek icin mi?
tam tersi bir seyi yazdim mesajimda. çocukların icin o deli yuvasindan uzaklaşmalisin. rus hükumeti sana yardim eder. rus kadinlar nasil yapiyorsa sen de sifirdan hayat kurabilirsin.
ailem üzülür diyorsun ama ailen sen üzülürsün diye düşünmüyor. orasa kaldigin her gun ailene zarar.
sanma ki cocuklarin saglam psikolojide..insanlar evlatlarinin gözünün icine bakiyor, esleriyle çocukların yaninda kavga bile etmiyorlar psikolojisi etkilenmesin diye. cocuklarin kendilerine ait odalari sorumlulukları var. senin cocuklarinsa şamar oğlanı. gormemesi gereken +18 seyleri goruyorlar, duymamasi gereken kavgalari duyuyor ve itilip kakiliyorlar.
sanma ki büyüyünce mutlu olacaklar. bu berbat cocuklukla ya ilk ilgi gosterene kapilip gider mutsuz evlilik yaşarlar ya da ergenlikte kendilerini benimseyecek bir getto bulur kendileri gibi ezilmis cocuklarla serserilik falan yapar ot icerler.
bu evde onlara verecegin gelecek bu.
sirf çocukların icin kurtulmalisin kj onlar da normal bir ev görsün.
Onun için anlattım ki kplar öyle zannediyorlar ki dünya sadece onların etrafında dönüyor itip kaka bilirler herkesi ama kızım kendini ezdirmiyor barışmıyor onunla.kv kızıma inatkar diyor tabi kendisi alışmış ezilmeğe.kızım bugun bana diyordu keşke başka birisiyle evlensen,ha bu arada benim annem o anne ki,ona dedim bşr keresinde ki çocuğuma vurdum sonra dedim özür dilerim affet beni.annem bana ne dese iyi?neden çocuktan özür diliyorsun insan çocuğa öyle bir şey söyler mi?!

Onun için anlattım ki kplar öyle zannediyorlar ki dünya sadece onların etrafında dönüyor itip kaka bilirler herkesi ama kızım kendini ezdirmiyor barışmıyor onunla.kv kızıma inatkar diyor tabi kendisi alışmış ezilmeğe.kızım bugun bana diyordu keşke başka birisiyle evlensen
bugun inat davraniyor. yarin tokadin büyüğünü yer, senin gibi agzi burnu kanar o zaman korkar susar.
çünkü cocuk bunu görüyor rolmodelinden bunu ogreniyor.
sen saniyor musun yarin sevgilisi senin kizini dovmeyecek? kizinin gördüğü ailede normal olan bu oldugu icin kizin gidecek nerede babasi gibi adam var ona kapilacak. cunku gördüğü rolmodel bu. koca kadinini dover, kadin onu affeder diyecek.
yedigi dayak ona normal gelecek. çünkü hayati ögrendigi - rolmodel aldığı annesinden babasindan gördüğü bu.
ayni senin gibi. nasil baban anneni dövüyordu - senin de ilk dayaginda üzüldün ama şok olmadin. çünkü sana göre her ailede siddet var (oysa yok)
insanlar sana "cocuklarin icin ayril" derken "çocukların babadan uzakta maddi imkani az ortamda buyusun, anne de calistigi icin az zaman gecirsin sersebil olsun yeter ki sen dayak yeme" diye demiyorlardi. "cocuklarin icin ayril ki güçlü bir rolmodelleri olsun. ezilmeye çalıştıklarinda boynu bükük ondan bundan medet ummasin da 'annem nasil yapti ben de yaparim' desin, icinde isyan edecek hayatini değiştirecek kuvveti bulsun" diye diyordu.
ama nerdeee
sen hala kaynanam şöyle dedi, kocamla dalastim böyle dedi, babam cek katlan dedi derdindesin

bugun inat davraniyor. yarin tokadin büyüğünü yer, senin gibi agzi burnu kanar o zaman korkar susar.
çünkü cocuk bunu görüyor rolmodelinden bunu ogreniyor.
sen saniyor musun yarin sevgilisi senin kizini dovmeyecek? kizinin gördüğü ailede normal olan bu oldugu icin kizin gidecek nerede babasi gibi adam var ona kapilacak. cunku gördüğü rolmodel bu. koca kadinini dover, kadin onu affeder diyecek.
yedigi dayak ona normal gelecek. çünkü hayati ögrendigi - rolmodel aldığı annesinden babasindan gördüğü bu.
ayni senin gibi. nasil baban anneni dövüyordu - senin de ilk dayaginda üzüldün ama şok olmadin. çünkü sana göre her ailede siddet var (oysa yok)
insanlar sana "cocuklarin icin ayril" derken "çocukların babadan uzakta maddi imkani az ortamda buyusun, anne de calistigi icin az zaman gecirsin sersebil olsun yeter ki sen dayak yeme" diye demiyorlardi. "cocuklarin icin ayril ki güçlü bir rolmodelleri olsun. ezilmeye çalıştıklarinda boynu bükük ondan bundan medet ummasin da 'annem nasil yapti ben de yaparim' desin, icinde isyan edecek hayatini değiştirecek kuvveti bulsun" diye diyordu.
ama nerdeee
sen hala kaynanam şöyle dedi, kocamla dalastim böyle dedi, babam cek katlan dedi derdindesin
Beni ne ilgilendiriyor peki sizlerin kocaları sinirlendiklerinde nasıl tepki verirler siz çocuklarınıza sinirlendiğinizde nasıl tepki veriyorsunuz

Beni ne ilgilendiriyor peki sizlerin kocaları sinirlendiklerinde nasıl tepki verirler siz çocuklarınıza sinirlendiğinizde nasıl tepki veriyorsunuz
benim annem bana sinirlendiginde cok cok bagirirdi. babam onu bile yapmazdi kendini sakinlestirmenin bir yolunu bulurdu. evimde siddet olmazdi. cok cok annem bir şeylere bagirip çağırir triplenirdi, sonra hallederlerdi.
senin cocuklarinin önünde her gun dram filmi cekiliyor. her gun annesi birilerinden hakaret isitiyor. babalari sinirlenip evin yatagini kiriyor, babalari annelerini dövüyor, anneleri cocugu dövüyor, asla duymamalari gereken orgazm seslerini - yatak hisirtilarini duyuyorlar.
anne eziliyor eziliyor sadece beddua ediyor.
iste cocuklarinin rolmodeli bu
önlerinde gördükleri ve ornek alacaklari aile bu.
kendine ne yapilirsa yapılsın ne kendini ne cocuklarini koruyamayan, tek bildigi beddua etmek olan bir anne var. baba zaten hayvanoglu hayvan.
sen kendin anne olmussun. artik senin dağ gibi olman lazim cocuklarini koruman icin. ama hala anam da babam, komsum da elalemim deyip duruyorsun.
bir an önce su evden kurtulup cocuklarinin psikolojisini duzeltmezsen bundan çok değil 8-10 sene sonra cocuklarin icin gozyasi dokeceksin.
rusya zaten alkole ve suca bulasmaya cok müsait bir ülke. hele ki basinda ailesi olmayan ergenler icin.
o zamanlar da gelip aglayip sakın baskalarini suclama çünkü onlar allahin sana emanetu

Arkadaşlar merhaba,bugun saygıdeğer eşimin doğum günü,geçen sene bilmem hatırladınız mı pasta yapmıştım eliyle mahvetti pastayı .bu sene yapmadım.ama hediye sipariş ettim internetten ,bugun yine kendisini ispat etmeseydi gidip götürecektim,bunumla 1 hafta olur konuşmuyorum,para istedim kızım için mont alacaktım vermedi parayı,guya kendisi alacakmış,engelledim bunu.dedesi verdi parayı gittim aldım.yatakları da ayırdım şundan yani ben yerde yatıyorum.neyse fotoğrafını whatsap durumunda paylaştım.ama kendisine birşey demedim.neyse demin aynaları siliyordum kızım gelip bana seslendi anne beni giydir babam bizi gezmelere götürüyor,sordum beni de mi? Cevabında hayır dedi.neyse çocukları giydirdim gittiler onunla bana teklif bile etmedi.ben de sipariş ettiğimi gidip almam artık.bu kaçıncı bana karşı saygısızlığı ?birisi bana saygısız bir hareket yaptığında kendimi kötü hissediyorum .bugun bir daha anladım bizimkinin AİLE olmadığını…boşuna sürdüyorum bunu gerçekten.annesine de söyledim .o beni suçluyor inat ediyorsun falan.modum düştüğü için buraya yzdım lütfen siz de sözlerinizle beni üzmeyin.
eşiniz sanırım akrep burcu.. Akrepin kini geçmez Allah size sabır versin😅

X