kızkardeşim dedi ,abla sen niye gitmiyosun ,gelinin yanına takıları toplamaya (,toplamaya derken)
yanlış anlamayın ,yine çocukların parası o,asla elimi sürmem
neyse,annesi kızkardeşi gidiyor sende gitsene dedi,,bende kızımla beraber gittim ,,oğlum olacakları sesmiş gibi,gelinin boynundan takıları çıkardı aldı eşini salona döndü
içeri girdik gelin odasına,,baktım dünürün yanında birde komşusu ,3 çü takıları toplayıp birde poşet getirmiş,yanında ,poşete koyuyorlar,,
bende yardım edeyim dedim ,kızımla beraber,,aslında fark etmez yine toplasın gelinin annesi,,ama komşuya ne gerek var biz dururken,,sen anası elimden bir çektiki takıları ,birde bunlarım kızımın hakkı demezzmi terbiyesiz kadın,,beynim attı senin kızının hakkıysa benimde oğlumun hakkı diye bağırdım,,kadın aldığınyla poşeti salona gitti ben orda kaldım sinirden bağırdım ,,kızım anne sus ,tamam sonra konuşuruz onlarla diyo,,bir yandan salon sahibi olan adamlar beni sakinleştirmeye çalışıyolar bi yandan,,
neyse salona döndümki ,kadın çıkmış piste oynuyor,,benim tepem at,,,kardeşlerim dışarı çıkardılar beni ,düğün bozulmasın diye