Kendime tirafm

esmer gxuxzeli

Bismillahirrahmanirrahim"
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
5.987
5
kendınıze ıtıraf edemedıklerınızı buyrun buraya edın arkadaŞlar
eŞınıze soylemedıklerınızı buraya yazın
ÇoÇuklarınızın dertlerını bura paylaŞın
kaynana anne baba amca dayı yanı AıLE ıÇındekı bÜtÜn saklı olan duygularınızı yazınnn

Son düzenleme:
tatlicadiarzuBiz kadınlar bu dünyada en gerekli varlıklarız zaten.erkeklerde öyle tabi ama bayanlar önden derler ya a.sa.s.

kızım rapu kabul et,seni bu çocuktan başka kimse çekmez.güzellik bilmemnede biyere kadar yani ne bu şımarıklık yeter be yapıp yapıp pişman olmaktan bıkmadınmı.çocuğu süründürmekten vazgeçte günyüzü görsün azcık:mymeka:

İTİRAF EDİYORUM KISKANÇ DEĞİLİM DİYORUM KENDİ KENDİME FAKAT BEN KISKANÇ BİRİYİM ama kimseye zararı dokunmucak bi kıkançlık az kıskancım zaten çok deil ama var kanımda itiraf ederken bile kabullenmek zor geliyo

a.sa.sa.sa.sa.sa.s
BENDE ZARASIZ KISKANLARDANIMMM
ZARARIM HEP KENDıMEEEElmaz:lmaz:lmaz:

Son düzenleme:
bÜgÜn bı mÜŞterımın boĞazını sıkmak ıstedım nerdeysee
kadın benı delı ettııııı yarıbım benı sen denıyorsun sabrını ıstıyorummm amın

selam hanımlar itiraf ediyorum,kayınvaldemden habersiz KK ya giriyorum,o beni uyuyorum zannediyor ne yapayım sizleri merak ediyorum

Bazen diyorum ki...Git yüzüne vur herkese yaptıkları kötülükleri, rahatla gel.

Gidip vuruyorum yüzlerine... Yok, anlayan yok ...Çünkü herkes kendini haklı sanıyor. O zaman hiç bir şeyin önemi kalmıyor

selam hanımlar itiraf ediyorum,kayınvaldemden habersiz KK ya giriyorum,o beni uyuyorum zannediyor ne yapayım sizleri merak ediyorum
:roflol::roflol::roflol::roflol:gir egemmmm a.sa.s
Bazen sus diyorum fazla konuşma frenle kendini !!!!!!!!!!
:jeyyar:haklıysan knş be kim tutarkiiibuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan

evet en yakınarkadaşım denen kız iki yüzlü içten pazarlıklı ve sadece işi düşünce arayan bi kız, ipler gerildi en kısa sürede patlıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…