- 28 Mart 2015
- 73
- 11
- 29
-
- Konu Sahibi cokuzguninsan
Suan evlenmek istemiyordum ki zaten ileriye donuk birseyKusura bakmayın, aciniza saygi duyuyorum elbet.
ama Anlamiyorum nedir bu 18,19 yasinda kizlarin evlenme meraki?
Neden hayatlarinizi bir erkege odakli yasiyorsunuz?
gittiyse gitmis
inşallah..Şimdi ne desek sana yetmicek..Aşıksın çünkü.. Kolay olmayabilir, üzülüp acı çekebilirsin.
Ama tek kelime söyleyebilirim, geçecek
Kusura bakmayın, aciniza saygi duyuyorum elbet.
ama Anlamiyorum nedir bu 18,19 yasinda kizlarin evlenme meraki?
Neden hayatlarinizi bir erkege odakli yasiyorsunuz?
gittiyse gitmis
Suan evlenmek istemiyordum ki zaten ileriye donuk birsey
Onun boyle oldugunu dusunmuyorum ama bilmiyorummSenin hatan hayatina ilk giren erkekle evlilik hayali kurman. Ki bu da masumiyetinden kaynaklaniyor. Ama erkekler boyle degil iste onlarin bu yaslarda tek derdi gezim tozim onu da altima aliyim ... bu kafadalar biraz kaba oldu ama.
daha gencsin daha cok insanla flort et daha cok insan tanimaya bak... Taniya taniya zamani geldiginde evlenecegin kisi hakkinda dogru karar verecegine eminim.
Tesekkür ederimmDaha çok geçsin doğru. O yüzden şundan emin ol, hepimiz sevgilimizden ayrılınca ilk başlarda böyle karalar bağlıyoruz. Sonra da gaayet başkalarını sevebiliyoruz. O yüzden üzülme başkasını sevemem diye.
Arkadaşın yoksa da çık tek başına yada annenle dışarı. Evde yabancı dizi izle, sar bi şeylere kafayı, düşünme fazla.
Büyüdüğünde bu günlerine güleceksin :)
Aslinda haklosiniz bir yandan acilar gecer evet ilk sevgilimi unutmustum gayet kolayca ve onda da boyle olmustum ayni ama unutmam zaman aldi baya takinti haline getiriyorum sanirsam.. Mesela ilk sevgilimi simdi gorsem baskasiyla zerre canim yanmaz hatta umursamam bile öncekileride öyle... Ama işte insan bu durumdayken saglikli karar veremiyor.. Duygularımla hareket etmeyecegim artik çünkü duygularimla hareket edersem eger o kisi nasil olursa olsun sonucta seviyorum katlanirim moduna girecegim ve bu bana ileride sorun cikaracak biliyorum.. Ama unutmakda cok kolay degil isteAcılar bitmez sadece hafifler demişsiniz ya, yanılıyorsunuz ; zerresi kalmaz yürekte.
Denediniz olmadı. Ucunda ölüm yok.
O sizden daha mı akıllı ki acı çekmiyor. Seviyorum dediği insana hakaret ediyor , akılsız.
Toparlanın. Önünüzde koca bir hayat var. Herşey sizin elinizde. Ağlamaklı kalkarsanız ağlamaklı devam edersiniz.
Huzunlu bir şarkı açarsanız ağlarsınız.
Fotoğraflara bu kadar anlam yüklerseniz tabiki kötü olursunuz.
Anı vardır, bunu acıya dökmek hayatla , günlerle oynamaktır.
Oysa bir saniyenin bile çok kıymeti var.
Yaklasık 2 ay kadarNe kadr zaman oldu ayriliga?
Evet var cunku sehir disina gitseydim universiteye daha sosyal bir ortamda olacaktim arkadaslarim olacakti farkli insanlarla karsilasacaktim tanisacaktim.. Suan evdeyim hafta sonlarida kurslara gidiyorum ama yinede sıkıcı..Zaten onunla daha sonra konusmadım konusmamda yani mesaj atmam daha.. Ama acısı kalıyor iste ben insanlara çok deger veren kolay seven biriyim illa karşı cins olarak degil bu durum bu yüzden de çabuk kırılıp çogu seyin etkisini uzun sure tasiyorum.Gördüğüm kadarıyla O'nun dışında da keşkelerin var. Şehir dışına gitmek gibi..
Yaşın daha çok küçük, elbette hedeflerine ulaşabilirsin. Şu saatten sonra görmezden gelip, kendin için mücadele edip, hayata karşı bir başlangıç yapmalısın.
Sen bu kadar değersiz misin ki bırakıp giden biri için üzülüyorsun ?
Aynaya bak ve de ki kendi kendine; Beni üzenleri hayatımdan çıkardım, yeni bir ben var artık..
Hayatta herkesin yaşanmışlıkları var. Ve kimse mükemmel değil.. 19 yaşında bir insan da, 40 yaşında bir insan da hata yapabilir ve bu hatalarından tecrübe kazanır.
Üzülmeyi bırak ve herşeyden önce kendinin değerli olduğunu unutma..
aşırı sempatiksiniz güldüm okurken"Hancii saraap getir" modunda aşk acısı cektigimi sandigimda tam da senin yaşındaydım. O zamanlar egom askimdan daha büyük olduğundan bir gazetenin okuyucu köşesinde zati muhteremi rezil etmistim. Velhasıli o kişi meslegi gereği hala ekranlarda görünmekte. Gecen bizim beyle portakal soyup tv izlerken ekranda onun sevimsiz sıfatını gördüm. Sonra paçasina portakal suyu damlamis ve diz izi cikmis pijamama ve sacindaki kepekleri serçe parmağının tirnagiyla kaziyan esime baktim. Güldüm.
Yillar sonra hissedeceğin şey bundan fazlasi olmayacak. Sen yine de diz izi çıkmış pijama giyme.
Bunu da zamanla atlatacaksın.Evet var cunku sehir disina gitseydim universiteye daha sosyal bir ortamda olacaktim arkadaslarim olacakti farkli insanlarla karsilasacaktim tanisacaktim.. Suan evdeyim hafta sonlarida kurslara gidiyorum ama yinede sıkıcı..Zaten onunla daha sonra konusmadım konusmamda yani mesaj atmam daha.. Ama acısı kalıyor iste ben insanlara çok deger veren kolay seven biriyim illa karşı cins olarak degil bu durum bu yüzden de çabuk kırılıp çogu seyin etkisini uzun sure tasiyorum.