evet üstüne düştükçe nefret etti bencede. ama 1.5 yıldır sevgilim sevgiğim dediği insan onunla konuşmak istedi diye hakaretler küfürler etmesi normal mi? ben onunla sadece normal bir şekilde konuşmak istedim. Ama o hiiiiç konuşmadı bile hep hakaret hep küfür. evet sizin dediğiniz gibi uzaklaştırmak için demiş olabilir. Ama ben bunları hazmedemiyorum. Ben oturup normal iki insan gibi konuşmak istedim sadece ben ona mesaj attığımda hep hakaret etti. Bunun yerine benimle normal bir şekilde konuşup olmayacağını söyleyebilirdi. Hiç olmazsa önceki güzel geçirdiğimiz günler hatrına saygısını koruyabilirdi ama o öyle yapmadı. Tabi ki daha mesaj atmıyorum. Aramıyorumda. Zaten engelliyim çoğu yerden engelli olmasam bile aramam yinede.
şöyle izah edeyim.
2,5 sene önce biriyle görüştüm evlilik amaçlı tanıştırıldık. bir süre sonra ben olamayacağımızı anladım (farklı beklentiler ve karakter yapıları) ve bu kişiye düzgün bir şekilde olamayacağını çok faklı kişiler olduğumuzu anlatıp en güzel insanlarla karşılaşmanı dilerim dedim ve bitirdim.
anlamadı tabii...
durmadan mesaj, arama, çağrı bırakma vs
sabah bir uyanıyordum 100 mesaj 50 arama ve mesaj içerikleri "seni seviyorum, beni bırakma, ben sensiz yaşayamam" şeklinde.
aradım akıllı uslu anlattım yok anlamıyor.
numarasını engelledim başka numaralardan başladı tacize.
beni kendisine hakaret etmeye mecbur bıraktı ki o cümleleri ömrüm boyunca hiç kurmamıştım ve bir daha kimseye bunları kullanmak istemiyorum.
ha sulandı mı hayır tabii ki.
ama şu an aynı isimde biriyle karşılaşsam bile midem bulanıyor, tüylerim diken diken oluyor.
biri sizinle iletişmi kestiyse zorlamayın
ayrıldıysanız ayrılmışsınızdır
belki bir helalleşme ya da iyi bak kendine veya allah belanı versin mesajı atılabilir ama böyle mesaj mesaj arama arama devam edince karşınızdaki ne diyor biliyor musunuz? "allah'ın sevgili kuluymuşum kurtuldum bu deliden"
kendinize bunu yapmayın, şu konuma düşürmeyin.
bittyise bitti çekin acınızı kapatın gerisini
eski sevgiliyle arkadaş olunmaz zaten.