Kendimden bile sıkıldım artık...

evet üstüne düştükçe nefret etti bencede. ama 1.5 yıldır sevgilim sevgiğim dediği insan onunla konuşmak istedi diye hakaretler küfürler etmesi normal mi? ben onunla sadece normal bir şekilde konuşmak istedim. Ama o hiiiiç konuşmadı bile hep hakaret hep küfür. evet sizin dediğiniz gibi uzaklaştırmak için demiş olabilir. Ama ben bunları hazmedemiyorum. Ben oturup normal iki insan gibi konuşmak istedim sadece ben ona mesaj attığımda hep hakaret etti. Bunun yerine benimle normal bir şekilde konuşup olmayacağını söyleyebilirdi. Hiç olmazsa önceki güzel geçirdiğimiz günler hatrına saygısını koruyabilirdi ama o öyle yapmadı. Tabi ki daha mesaj atmıyorum. Aramıyorumda. Zaten engelliyim çoğu yerden engelli olmasam bile aramam yinede.

çok sevimdim sizin adınıza sevdiğiniz biriyle birliktesiniz.. açıkçası ben bir daha sevemememkten korkuyorum karşımdaki kişi türlü türlü şaçmalıklarıma çoğu şeye katlanan biriydi onun gibi olur mu başka biri bilemiyorum

şöyle izah edeyim.
2,5 sene önce biriyle görüştüm evlilik amaçlı tanıştırıldık. bir süre sonra ben olamayacağımızı anladım (farklı beklentiler ve karakter yapıları) ve bu kişiye düzgün bir şekilde olamayacağını çok faklı kişiler olduğumuzu anlatıp en güzel insanlarla karşılaşmanı dilerim dedim ve bitirdim.
anlamadı tabii...
durmadan mesaj, arama, çağrı bırakma vs
sabah bir uyanıyordum 100 mesaj 50 arama ve mesaj içerikleri "seni seviyorum, beni bırakma, ben sensiz yaşayamam" şeklinde.
aradım akıllı uslu anlattım yok anlamıyor.
numarasını engelledim başka numaralardan başladı tacize.
beni kendisine hakaret etmeye mecbur bıraktı ki o cümleleri ömrüm boyunca hiç kurmamıştım ve bir daha kimseye bunları kullanmak istemiyorum.
ha sulandı mı hayır tabii ki.
ama şu an aynı isimde biriyle karşılaşsam bile midem bulanıyor, tüylerim diken diken oluyor.
biri sizinle iletişmi kestiyse zorlamayın
ayrıldıysanız ayrılmışsınızdır
belki bir helalleşme ya da iyi bak kendine veya allah belanı versin mesajı atılabilir ama böyle mesaj mesaj arama arama devam edince karşınızdaki ne diyor biliyor musunuz? "allah'ın sevgili kuluymuşum kurtuldum bu deliden"
kendinize bunu yapmayın, şu konuma düşürmeyin.
bittyise bitti çekin acınızı kapatın gerisini
eski sevgiliyle arkadaş olunmaz zaten.

Ben seni hatırlıyorum. Metin ol geçecek. Acılar hafifler de geçmez değil. Acılar gerçekten geçiyor. Hemen pes etme. Bir gün 3 senelik takıntım (yaş 19du) beni arayıp yine sudan bir sebeple hakaret etmişti. Neymiş derdimi anlattığımı başkasından duymuş. Ağladım ağladım. Allahım dedim ben öleyim. Öleyim kendimi denizlere atayım bari. Sonra bir sahafa denk geldim, Robert Burns'ün iyi hissetmek diye bir kitabını aldım. Reklam gibi oluyor da değil gerçekten bu şekilde oldu adam psikyatr bu arada yazar. Depresyonu aşmayı anlatıyor.

Pişmanlık duyma internetten eğitim alman kötü olmuş sürekli evde otur otur unutamazsın tabi ama: daha gençsin, belki sınava gene girersin veya başka şekilde bir yolunu bulursun gidersin gene şehir dışına :) Sen geçen konunda öğüt verilen sosyalleşme işlerinin peşini bırakma. Sakın bak çok küçük görünüyor ama ısrarla yaptığında çok büyük adımlar. Hemen pes etme. Güçlü olacaksın birazcık zaman tanı kendine ve çabala.

Hem daha 19 yaşındasın ve ilk aşk acın, kendine bu kadar yüklenme ben güçsüzüm ben güçsüzüm diye. Emin ol çoğu insan bunları yaşadı, senin durumuna düştü, türlü gurursuzluklar yaptı. İnsanların yüzde 70i yapmıştır bence. Bunlar ilerde seni daha güçlü kılacak. Sen bunlara takılma. Mutlu olmaya çalış lütfen. Bu konuyu düşünmek için kendine günde 20-30 dakika süre ver de ki: Şimdi onu düşüneceğim ve ağlayacağım. Sonra yor kendini, hiç ama hiç düşünmemeye çalış. Göreceksin zamanla olacak. Gün içinde kendini yor ki gece uyuyasın. Olmadı doğal uyku getirici çaylar iç. Gece kimse yokken acılarımızla başbaşa kalırız. Gündüz ise dünya daha normal olur bize. Ben bu uyuma önerisini bir psikologtan duydum. Emin ol düzgün uyku uyursan acılar hafifleyecek. Zamanla da TAMAMEN GEÇECEK. Bunu unutma.

Canım arkadaşm aynısını başkalarıyla da yaşayabilirsin. İnan sonsuza kadar sürecek gibi gelen hisler geçici. Vallaha bak geçici. Ben de aşırı duygusal biriyim takıntılı hatta bugün forumda açtığım konumda bana "sen salak mısın?" dediler ama en azından bu konuda: 26 yaşındayım eminim biliyorum. Buraya yazan kadınlar da biliyor. Bize güven

Son olarak bence sen bir de şehir dışına gitmemiş olmayı kafana takmışsın. Sadece çocuğa üzülmüyorsun onun için geleceğimi çöpe attım diyorsun.

Seni çok iyi anlıyorum ama artık bunu kafana takma. Bir daha YGSye girip belki daha iyi bir puanla daha iyi bir yere girersin veya yatay geçiş imkanı vs ile daha hayırlısı olur. De ki belki de daha hayırlısı olacak. Sene kaybını kafana takma millet kaç yaşından sonra neler yapıyor. Senin daha hiçbir kaybın yok. Kendini topla güzel bir yol çiz canım benim.

Canim seni cok ama cok iyi anliyorum.bosver daha cok gencsin onune neler cikar vs vs bu laflar inanilmaz bos suan senin icin seninkine benzer bir hikayem var ,bende 18 yasindayken bir adanla tanistim suan 23 yasindayim dersaneye gidiyodum sinavlara hazirlaniyodum ve ayri sehirlerdeydik sirf onun icin calisip onun oldugu sehire okumaya gittm bizim fazlaca sorunlarimiz oldu ailevi buyuk problemler girdi aramiza ben de tipki senin gibi cabuk.panige kapilan telasli ve karamsar bir insanim her tartismada bayginlik krizleri mi dersin mide spazmi mi dersin neler neler yalvarip yakariyodum beni birakmasin diye bana yurttaki herkes bu cocuktan ayrilirsa ölür bu kesin intihar falan eder diyolarmis , ve ayrildik tam 1,5 yil ...sesini bile duymadan duramadigim adamdan 1,5 yil ayri kaldim neler mi oldu ilk bikac gunun yurek sancisini anlatmam mumkun degil bi haftada 10 kilo verdim kendimi teselli etmek icin surekli disari atiyodm kendmi dost bildklerm yanmda olmadi aglayip sizladgm icin skilmislar benden , antideprasanlar titreme nobetleri barisma umutlari falcilar alkol her yolu denedim gunumu gecistirmek icin herseyi yaptim yalniz kalmamak icin didindim resmen sonuc olarak hicbiri fayda etmedi ,,yuregimden kopaarip atmadi 1 ayin cok sancili gecer bilirim sonrasinda kendme ceki duzem vermeye basladim namaza baslladim oncelikle cok ictem tevekkul ettim.tamm bi mevlana asigi oldum aradigim.her sorunun cevabini o vèriyodu sanki , arkadas cevremi degistrdm daha karakterli innancli insanlarla oturup kalkmaya basladim kendimi sevmeye basladim surekli saclarmi boyatrdm kestiridim degisikli yapardim hobilrim oldu thm korosuna yazildim.bunlar bana zamanla cok iyi geldi en onemlisi rabbime her secde edisimde asil sevgilinin sonsuz sevdanin terketmiyenin onun oldugunu anladim ya baki entel baki demisler sevgisi bitmeyecek olan rabbim , en cok onu sevdim ben kuzm sonra ne mi oldu o adam bama geri geldi hic ummadigim anda evlendik suan 7 aylik evliyiz , nasipte varsa birsekilde oluyor , he bir de hep daha buyuk acilar yasayan insanlari dusunurdum evladini ana babasni kaybeden insanlar , bide bir evliligi bitirmek bir iliskiyi bitirmekten cok cok daha zor 5 yil flort donemi ama sanki bu 7 ay 7 yil gbi umarim anlattiklarmin faydasi olur canm

tabikide arkadaş olmayı vs. düşünmüyorum.. evet bıktı benden zaten farkındayım daha da ulaşmaya falan çalışmadım..

şuan sanki sizde kendimi gördüm ya bu kadar olur :) bende namaz kılıyorum bu arada ayrıca risale-i nur okuyucusuyum ya-baki entel baki meselesini çok çook iyi biliyorum inanın bende kalbimde olan tüm sevgiyi Allaha vermeye çalıştım bu olaylardan sonra. Ama ne güzel evlenmişsiniz keşke benimde böyle bi durumum olsa keşke bende sizin gibi olsam ilerde.. Ama ben ayrıldıktan sonra mesajlar attıp aradım benden soğuduğunu ve olmayacağını düşünüyorum ama bir yandan da bir umutta var içimde.. Duada ediyorum sürekliii ilerde onunla olabilmek başka birini sevmemesi için.. Ama şuan sizin yazınızı okudum ya sizin için gerçekteeen çoooook mutlu oldum :) Çünkü çok acı çekmişsiniz ama sonunda istediğiniz kişiyle olmuşsunuz inşaAllah çoook çooook mutlu olursunuz :)

Çok teşekkür ederim şuan okuyorum aslında arada birde okula gidiyorum derslerimi internet üzerinden alıyorum sadece.. Ama sınava seneye tekrar gireceğim kafaya koydum zaten onu :) Allaha şükür sene kaybetmedim şuan zaten bir bölüm okuyorum.. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Tesekkur ederim bitanem sen daha mutlu ol insallah bizim yasadigimiz problemleri anlatsam nasil evlendigimize sok olursun , imkansiz derler ya hani imkansiz ustu biseydi yasadiklarimi gordukten sonra ben imkansizlara inanmamaya basladim Rabbim ol deyince oluyor, ne guzel sende inancli birisin yolunu sakin bozma , dualarini sakin yitirme bir sure sonra kalbine ferahlik vericek aglamak istiyosan agla o da kesiliyo bi sure sonra kendini uzmekten yoruluyo insan , ölsem ben coktan ölürdūm kahrimdan 1 haftada 10 kilo nedemek .6 ay icinde onu beklemeyi tamamen birakmistim kendi hayatma adate olmustm sonra buralardayiz iste bebek diye agliyoruz :) hepimizim hakknda hayirlisi olsn

Bir erkek benim gibi bir kadına katlanabiliyorsa emin ol senin de karşına sana katlanacak birileri çıkar. Ben eşime neler neler yapıyorum Seven erkek, sevdiği kadını çeker. Merak etme sen. Ben de başkasını sevmem başkasıyla olamam derdim. Çoook da güzel oluyor. Hem daha heyecanlı. Uzun süreli ilişkilerde bir müddet sonra heyecan kaçıyor. İnsan kalbi pır pır etsin, karnında kelebekler uçuşsun, heyecandan uyuyamasın istiyor. Bunlar da ilişkinin ilk aylarında oluyor. Sonra yok... Heyecan güzeldir. Mutlaka seversin birini. Böyle düşünürsen de hiç zor olmaz.

InsaAllah bende sizingibi olurumm.. Cok tesekkur ederim yorumlariniz icin

İnşaAllah dediginiz gibi oluur..

Su an sadece senin yasinda olmayi dilerdim:) hayatta en onemli sey her an mutlu olabilmektir..bu da kendini sevmekle olur..gerisi teferruattir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…